Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Erkan-Gürsoy ben ılk gunler actım hıc save yapmadım sonra bır daha da gıremedım dün gece 4 e kadar denememe rağmen girmiyor

• Merhaba @gucarslan
    Ben dv2023 telegram grubuna girmek istiyorum.
    Ds-260 formunu doldururken benim ve eşimin formunda "SSN VE KIMLIK KARTI ALMAK ISTIYOR MUSUNUZ" kısmına yanlışlıkla hayır dedim.
    Ancak hemen alt kutucukta bilgileriniz iç işleri bakanlığında paylasilsin mi kısmına da evet dedim.
    Şimdi ben benim ve eşimin formunu actirmali miyim yoksa mülakatta halledilebilecek bir durum mu bu?

• @gucarslan merhaba ds 260 formunu sadece kazanan asıl talihli için doldurmak yeterli değil mi? eş için doldurduğunuz belge nedir?

• @nefess elbette yeterli değil, bütün aile bireyleri için DS260 formu doldurmalısınız.
    bahsedilen evraklar, KCC'ye göndermeniz gereken evraklar.
    lütfen bu başlığın ilk iletisini dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.

• Gecen sene Wat yapmiştim turbotax ile kesintisiz vergilerimi aldım ama covid yardimi almadi.Bu bir sikinti yaratır mi?

• @Musty50 ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    ssn sorusuna NO demesniz sorun değil, bunu mülakata gittiğinizde belirtebilirsiniz ve düzelttirebilirsiniz.
    bu konu için formu açtırmanıza gerek yok.

telegram için de bu başlığın 1. sayfasındaki 3. iletiyi inceleyin lütfen.

• Merhaba
    Evlendikten sonra eşimin kızlık soyadını kullanması herhangi bir sorun olur mu ?

• Arkadaşlar merhaba, ds260 formunu doldurma aşamasına geçmeden önce https://ceac.state.gov adresinden ön bilgileri dolduruyorum ( case number,confirmation number vs.) ardından form aşamasına geçerken "Your request cannot be processed at this time." hatası alıyorum. Daha önce bu hatayı alan var mıdır? Çözüm yolu vs var mıdır?

• Your request hatası alan arkadaşlar! Gün içinde sürekli o hatayı alıyordum. Gece 3-7 saatleri arasında hallettim ds formunu. Tavsiyem gece 3-7 saatleri arasında sürekli denemeniz

• Merhaba, previous US travel information bölümünde daha önce vize almıştım ama vize zarar gördüğü için vize verilme tarihini tam olarak bilmiyorum tahmini bir tarih yazsam sorun olur mu

• @gucarslan imzamı güncelledim telegrama eklerseniz çok memnun kalırım
    sosyal securıty number no yazmıştım ben ve eşime 1 tane de çocuğum var onun formu bitmedi ona sosyal security number evet diyorum o zaman bir sakınca yok demi teşekkürler

• Sonunda ben de formu gönderebildim, hata alan arkadaşlar sürekli üst üste deneyin fakat sayfayı yenileyerek değil, tamamen kapatın yeniden girin, herkes için hayırlısı olsun

• Merhaba. Artık KKC'ye scan edip birşey atmıcaz dimi kalktı mı o kural?

• @aslanamca KCC tarafından mail aldıktan sonra diye biliyorum.

• selamlar, birkaç sorum var
    1- DS260 dan sonraki sürec KCC den ek evrak için veya mülakat için e-mail beklemek mi?
    2- KCC nin istediği evraklar standart ise şimdiden evrakları toplamak avantaj olur mu?
    3- Eğer öyleyse bu evraklar neler?
    4- KCC maili 1 Ekimden sonra mı bekleyeceğiz yoksa yakın zamanda olma ihtimali var mı? CN aktif olunca mı mail atıyorlar?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Merhabalar çok değerli arkadaşlar sizi bir kaç belirsizlik yaşadığım için yazıyorum ds260 ile alakalı, eşim yabancı ülke vatandaşı pasaportunda benim soyismim yok, süresinin dolmasınada 7 yıl kadar var pasaportununda acaba bu pasaport ile devam edebilirmiyiz form için bize sorun teşkil edermi soy ismimin olmaması pasaporta , asıl talihllide benim çok sorun teşkil edermi şimdi yeni bir pasaport başvurusunda bulunsak haliyle 1 hafta yı bulucak gelmesi o yüzden süreyide geçirmek istemiyoruz başvuruda, sorularım için maruz görün gerçekten, şimdiden çok teşekkür ederim

• @uurse hayırlı olsun tamamlamışsın :)

• @aslanamca merhaba, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. KCC 'ye evrak gönderme, 2022 yılı için kalktı ancak 2023'ün durumu henüz belli degil.

• @aslanamca ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

ilgili kural DV2022 için pilot olarak kaldırıldı.
    DV2023 için devam edip etmeyeceği belli değil. kural devam edecekmiş gibi düşünerek hareket etmenizi tavsiye ederim.

• @vadili bütün sorularınızın cevabı bu başlığın ilk iletisinde mevcut.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k