DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu nasıl bir döneme denk geldik çok üzüldüm ya bahsettiğiniz insanlar için.. nereye elimizi atsak bir şey çıkıyor :( bir de kanada konusunda express entry için puan toplamak gerekiyormuş onu da tr den yapmak (o puanı toplamak) çok zormuş diye okudum az önce facebook gruplarında bir kere kanada tecrübemiz yok bir de fransızcamız yok
-
Bilinmeyen GOLD New Zealand dır.
New Zealand yasalarına göre 1 yıl oturum izni ile kalındığında PR hakkı doğar.NZ yi diğerlerinden ayıran asıl etken ise PR ının ömürlük olmasıdır. Bir kez elde ettin mi ömür boyu bu hakkınızı koruyan bir madde vardır yasada. NZ ile Avustralya arasındaki anlaşmalar sebebi ile Avustralya bu konudan rahatsız olup kaldırılmasını istesede NZ konuya sıcak bakmamış ve devam ettirmektedir.
Kanada express entry yi durdurmuştu. Temmuz ayında tekrar başlayacak. Kanada için yol baya meşakkatli ama bazı meslekler ve profiller için oldukça kolaydır.
Ben ülke seçmiyorum derseniz Hollanda en kolayıdır biz Türk’ ler için. Ben commonwealth tercih ettiğim için umursamıyorum.
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu kanadaya ben para verseler gitmem😆
Tercih! Bence aksine en yaşanılası olandır. Soğuk hava hariç her konuda diğerlerinin hepsine 5 basar.
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu nasıl bir döneme denk geldik çok üzüldüm ya bahsettiğiniz insanlar için.. nereye elimizi atsak bir şey çıkıyor :( bir de kanada konusunda express entry için puan toplamak gerekiyormuş onu da tr den yapmak (o puanı toplamak) çok zormuş diye okudum az önce facebook gruplarında bir kere kanada tecrübemiz yok bir de fransızcamız yok
Fransızca bilmek zorunda değilsiniz. Skilled profiliniz varsa puan ile vesaire işiniz yok. Ielts 5.0 ile PR ınızı alabilirsiniz.
Kesinlikle istemem dediğim bir seçenekti benim içinde yeterince araştırınca ABD dışındaki tek seçeneğim haline geldi.
-
@Ping-PONG Ben Tokyo taraftarıyım.
-
@Ping-PONG Ben Tokyo taraftarıyım.
Japonca seviyeniz nedir?
-
@Ping-PONG ingilizce yeter orada
-
@ahsenaydgdu güvenlikten dolayı taşınma ertelendi
-
Türkçe bilmeden İngilizce ile Türkiye’ de yaşamak istemezdim. Japonca bilmeden İngilizce ile Japonya’ da da yaşamazdım.
Bu durumda hiç bir zaman vatandaşlığına sahip te olamazsınız.
Japonca öğrenilen sürede 4 dil öğrenilebilir.
Amerika’ da 2. Sınıf olabilirsiniz ancak Japonya’ da 3. Sınıf bile olamayacaksınız.
İkinci bir diliniz var mı? Var ise örneğin İngilizce. Ne seviyede bildiğinizi merak ettim.Yine de size ganbatte diyeyim.
Olmayacak duaya amin gibi geldi sadece bana. -
@Ping-PONG services dal net 6667 japoncada öğreniriz
-
@Ping-PONG teşekkürler bunu da yazayım✍️
-
Sizlerden aldığım bilgiler çok kıymetli çok teşekkür ederim hepinize🍀
-
@Ping-PONG services dal net 6667 japoncada öğreniriz
IRC ne alaka 🙃
Gerek yok dediniz zaten öğrenemezsiniz demedim.
Gerek yok cevabını yorumladım.Tuhaf bir iç Dünya’ nız var. Yazdıklarınız, cevaplarınız ve sorularınız karışınızdakilerle iletişim kurmak için değil. Sadece kendiniz anladığınız bir iletişim dili kullanıyorsunuz. 😂
-
@Ping-PONG onlar server sahibi biz optuk 😁
-
@Ping-PONG onlar server sahibi biz optuk 😁
Ben 2-3 sene kadar Mynet ve KlavyeGen de Network Admin lik yapmış biri olarak şunu belirtmek isterim.
Onlar service admin felan değil. O sıralamada da siz anca + olursunuz.@
Ircop
Services admin
Network admin
Root admin (onlar🙃)Sizin bu basit port ve script changing oyunlarınız ancak services admin e kadar iş görür.
Network admin
Unreal
Unreal1.3
User/Passİf… diye başladın mı ömürlük ban yersiniz. 😂
-
@Ping-PONG ben dal netteyken mynet yoktu
-
Eyvah kelaynak a denk geldik galiba🙋🏿♂️
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Türkçe bilmeden İngilizce ile Türkiye’ de yaşamak istemezdim. Japonca bilmeden İngilizce ile Japonya’ da da yaşamazdım.
Bu durumda hiç bir zaman vatandaşlığına sahip te olamazsınız.
Japonca öğrenilen sürede 4 dil öğrenilebilir.
Amerika’ da 2. Sınıf olabilirsiniz ancak Japonya’ da 3. Sınıf bile olamayacaksınız.
İkinci bir diliniz var mı? Var ise örneğin İngilizce. Ne seviyede bildiğinizi merak ettim.Yine de size ganbatte diyeyim.
Olmayacak duaya amin gibi geldi sadece bana.Buna gerçekten katılıyorum Japonca öğrenmek hiç kolay değil iyi düşünülmesi gerek ben de gittiğim ülkenin dilini bilmek isterim
-
Eyvah kelaynak a denk geldik galiba🙋🏿♂️
Saçma örneğinizi şekillendirdim sadece. Aynı mod dayım şuan sizinle 🙃
Haklısınız bu arada Mynet tepeden inme direkt Net admin olarak geçtim bende. Size üstünlük sağlamaya çalışmadım örneğinizi çürüttüm sadece. DalNet te nick im QUSTAH tı ve yönetim kadrosunu dün gibi hatırlarım. Nick iniz neydi acaba?
-
Bu green card için bazı kriterler olsa (dil, eğitim, meslek... gibi) aa evet bize çıkma ihtimali yüksek diyebilirdim ama şu durumda hiç sanmıyorum o yüzden farklı seçenekleri değerlendirmeye çalışıyorum.
Evet masraflı olacak farkındayım ama uzun vadede buna değecektir. Yaşadığımız ülkenin uzun yıllar boyunca kendine gelebileceğine olan inancım çok düşük :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum