@Cengizhan-KILIÇ, içinde söyledi: Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?
2022 Yılı İçin F-1 Vizesindeki Son Durum
Herkese merhaba foruma yeni kayıt oldum konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Los Angeles'da bir dil okuluna başvuruda bulundum yaklaşık 3 aylık bir eğitim alacağım okul ile ilgili kayıt ve evrak işlemlerimi 2021 aralık ayı sonunda bitirdim önceden de böyle bir başvuru yapmadığım için hata yapmamak adına ds-160 formunu vize danışmanı ile 2022 ocak ayında doldurdum ancak halen bir haber çıkmadı tarih ile alakalı danışmanımı arayıp sorduğumda tarih verilmesi bazen 1 ayı bulabiliyor dedi bu sürecin işleme şekli nasıl oluyor tam olarak bana konsolosluğun gün vermesini bekliyoruz dedi danışmanım. Okul önümüzdeki eylül ayının 16'sında başlayacak F-1 başvurusu yapan başka arkadaşlar var ise onların durumu nedir bilgilendirirlerse sevinirim yada okulun başlama tarihine göre konsolosluk bir kaç ay sonra tarih veriyor olabilir mi ?
Su basligi inceleyin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri/
Mulakat tarihini sizin (daha dogrusu danismanin) almaniz lazim; uzun bir sure sonrasina da olsa mulakat tarihi alip, daha sonra takvimde bos yer buldukca one cekebilirsiniz.