Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Chicago’da oda ariyorum

İlan ve Duyuru
3 2 429 2

Benzer Başlıklar

  • Acil kiralik oda ariyorum

    İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    101 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • Kiralik Oda (Austin, Texas)

    İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    154 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • NJ/ Calisma arkadaslari ariyoruz

    İlan ve Duyuru
    7
    2 Oy
    7 İleti
    506 Bakış
    marti2771M
    2022 talihlisiyiz. Cliffsidepark bölgesine yerleşmeyi düşüüyoruz. Sürecimiz olumlu ilerlerse size ulaşacağım .Teşekkürler
  • miami'de kiralik oda ariyorum

    İlan ve Duyuru
    25
    0 Oy
    25 İleti
    2k Bakış
    redsat2000R
    @DewRM Eylül ayında Okullar nedeniyle fiyatlar artabilir. Herhangi bir ay kısıtlaması yok Kiralar normalde Miami’de pahalı . Zillow Apartment Com veya Facebook Marketplace den araştırma yapmanızda fayda var. Ben Şuan Savannahta yaşıyorum. 5 ay önce Miami’den taşındım. İş konusunda geldiğinizde araştırma yapmanızda fayda var .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum