Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi


Benzer Başlıklar

  • H2B vizesi ile çalışma deneyimleri

    Taşındı Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    34
    2 Oy
    34 İleti
    6k Bakış
    orhanozbekkO
    @Aygün-Kaya Merhaba, evet onceki donemlerde kis sezonu icin alimlarin cok yuksek oldugunu soylemistim ama bu sezon maalesef boyle olmadi. Bunun nedenini de suna bagliyorum, Bu yil USCIS extra dan 1 yilda alacagi normal kotanin da uzeri kadar extra kota acti. Bu kotanin bazi sarlatlarindan biri de son 3 mali yilda H2B vizesi alanlarin yararlanacagi yonundeydi. Yani daha once H2B vizeniz var ise ve ulkenize donduysseniz bu kotadan yararlanabiliyorsunuz. Benim tahminimce cogu isletme bu kotayi kullanarak returnee calisanlar aldiklarindan hem ulke icinden hemde ulke disindan eleman alimlari belirgin derecede dustu. In country olanlar bile hala is bakiyor. Bu aciklamam asla bulamazsaniz anlamini tasimasin. Hala bulabilrisiniz ama her gecen gun bu yuzdelik daha da azaliyor maalesef.
  • Amerika'da Çalışma Vizesi

    Taşındı Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    76
    0 Oy
    76 İleti
    6k Bakış
    Mrvezkan00M
    @orhanozbekk teşekkür ederimmm 🙏
  • (R) Din Görevlisi Vizesi

    Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) r vizesi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    igc1201I
    R1 din görevlisi vizesi nasıl alabilirim ? İlahiyat mezunuyum ama ortalamam düşük. Amerikaya gitmeyi çok isteyen biriyim . Karşıma bu çıktı acaba ilahiyat mezunu olduğum için bu vizeyle gitme şansım varmı ? Pek onaylanan bir vize değil zaten 2-3 kişi var baktığımda. Bu vize için hem Türkiye'de hem de Amerika'da vakıf mi ne öyle bişey olması lazımmış ve bu vize türüyle gitmek isteyen kişi bu vakıfta en az 2 sene gönüllü çalışması lazımmış Amerika'da gideceği yerde yine o vakıfij olduğu yer orda yine gönüllü olacak . Ama araştırdım böyle bir vakıf felan bulamadım acaba diyanet vakfi ya da direk diyanet olabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
  • 0 Oy
    209 İleti
    23k Bakış
    Batuhan TaşB
    merhaba ben şu an şirkete gelecek resmi onayın haberini bekliyorum evrak geldikten sonra ds 160 submit edip sonrasında vize randevusu alacağım. Ancak soru işaretlerim var vize görüşmesine dair; öncelikle şu an çalışmıyorum fakat not employed seçmemem gerektiği söyleniyor. Çalışıyor seçersem sorgulanırsa yalan beyanda bulunmuş olacağım. Bir startup kurucusundan projelerine destek verirsem uygun görülürse resmi teklif ve saatlik yapılan işe göre bir fiyat aralığı belirtilen mesaj gelmişti freelance seçip bu işten bahsetsem ya da kendi uygulamamı geliştiriyorum gibi beyanlarda bulunsam mantıksız olacak gibi not employed seçip bunlardan bahsedebilirim ama memur orada not employed gördüğü gibi red verir diye düşünüyorum. Bu durumda sizce en mantıklı beyan hangisi olur? Ayrıca konsolosluk görüşmesinde Türkiye’ye geri dönüş bağları açısından altı dolu bağlarım yok Şu an en net bağım askerlik yükümlülüğüm. Program sonunda Türkiye’ye dönüp askerlik yapacağımı ve ardından burada kariyerime devam etmeyi planladığımı söylemeyi düşünüyorum. Bu açıklama sizce yeterli olur mu? Bunun dışında hangi sorular soruluyor nasıl cevaplamalıyım bilgi verirseniz sevinirim. Randevuyu İstanbul'dan almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum