DV2023 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@enestalha Özelden atıyorum resmi silin isterseniz.
-
Site çöküyor ya
-
Allahım sen biliyon konuyu 🙈 son 15 dakika
-
@Hyller foto olmuyor su an son 2 dk kalsa bile deneyeceğim
-
Başvurdum
-
Öncelikle herkese merhabalar 2. Başvurum olacak profilimde gördüğünüz üzere 19 yaşındayım biz de burada yerimizi alalım , herkese bol şans diler gönülden kazanmak isteyen herkesin bir gün orada olmasını dilerim.
-
An itibariyle başvurular kapandı.
Allah'ım 8 Mayıs'ta vallahi selected diyerek sevinmeyi bizede nasip eyle ya rabbim.case number da fazla büyük olmasın tabiki :)Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar...
-
@efes22 İnşallah bu sene kazanacağız hepimiz :)
-

Ve DV-2023 Başvuruları da kapanmış bulunmakta başvuru yapan herkese bol şans dilerim. Umarım Mayıs 08 de buraya Kazandık! diye mesaj atmak nasip olur..
-
sonuçlar 7 Mayıs'ta açıklanacak diye biliyorum. Ben mi yanılıyorum? Arkadaşlar 8 diye yazıyor da.
-
@deniz16, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
sonuçlar 7 Mayıs'ta açıklanacak diye biliyorum. Ben mi yanılıyorum?

-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
buradaki resimde de 7si diyor
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
buradaki resimde de 7si diyor
Loto sonuçları 8 Mayıs yazıyor.
-
@Erkand DV-2023 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 7, 2022.
-
sonuçlar 7 Mayıs'ta açıklanacak diye biliyorum. Ben mi yanılıyorum? Arkadaşlar 8 diye yazıyor da.
Evet 7 Mayıs tsi saat 19:00 ama ilk anlarda yoğunluktan dolayı açılmıyor ya o yüzden 8 Mayıs'ta daha kolay diye...
-
-
@Erkand DV-2023 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 7, 2022.
Aa evet yeni fark ettim onu sağolun, ama yinede 7 Mayıs Giremiyeceğimiz için 8 Mayıs kalsın :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@neo yok niye tartışalım ki çocuk gibi.
-
@neo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@deniz16 @Erkand Arkadaşlar 1 gün için tartışmaya gerek yok mayıs ayı gelsin bi eğer 8 değilde 7 mayıs ise sürpriz olur değilse ise 1 gün bekleriz ne fark eder.
Tartışma değil sohbet-muhabbet diyelim :smiling_face_with_halo:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum