@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geldin mi ortam

Geldim geldim burdayım
hatta büyük değişikliklerle geldim
istifa ettim mesela 
Gerekte yok zaten diye dusunuyorum. Nedense hic uzulmedim.

yok ya başka iş buldum
daha butik bir şiket daha bana göre bir işYani bulmasanda sorun varmiydiki?

-
Geldin mi ortam

Geldim geldim burdayım
istifa ettim mesela 

yok ya başka iş buldum

olmamı ya aile babası adamız alışmışız net maaş a

-
Geldin mi ortam

Geldim geldim burdayım
istifa ettim mesela 

yok ya başka iş buldum

olmamı ya aile babası adamız alışmışız net maaş a

O zaman renk

-
@ebruuuu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Orcrist bunun için kanıt felan isterler mi acaba çünkü burundaki en ufak değişiklik İnan’ın çok farklı bir insan yapıyor
Evet burun estetiği insanı değiştirebiliyor ama fotoğrafta ki ile aynı kişisiniz.Göz renginden yüz şeklinize kadar değişiklik olursa sorun olabilir.
-
Kanada icin puan hesaplama yaptin mi sen?
-
@ayvalik10 anladım ama ben çift vatandaşım , yani Türkiye pasaportu bile başvuru yapmayacağım , ama Türkiyede yaşıyorum dediğiniz belgeleri kazanırsam temin edeceğim ama şimdi başvuru zamanı ne yazarsam ds 260 formunda öyle yazmak gerekiyor diye biliyorum , ama dogum belgesi rus dilinde zaten ingilizce tercüme yaptırdığım zaman Yusuf oluyor , pasaportta iusuf yazdılar çok uğraştım ama değismiyorlar bizde bu şekilde diye , şuan benim için sorun çünkü doğum belgesi ve pasaportta farkli
-
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar fotograf konusunda beyaz veya bejimsi arka plan şartmı?
Deküpe (Arka plan silme ) etmeli veya etmemeli mi. Yoksa bunla alakalı bir kural yokmu. -
Kanada icin puan hesaplama yaptin mi sen?
nerden tutsam elimde kalıyo

-
@ebruuuu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar . Başvuruda resim burnum eğri iken ama mülakata çağırılırsam estetikli olacak . Bu Mülakatta sıkıntı yaratır mı
komik ama insanın aklına takılıyorMerhaba, en doğru bilgiyi @crazycells verecektir. Bekleyiniz lütfen.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
günaydın herkese bir resim ayarlama dersine hoşgeldiniz başvuru yapanlara hayırlı olsun diyelim şimdiden 2 tane toplamda program var birincisi idphoto4you ikincisi photo tool idphoto4you zaten herkes su gibi ezberledi. Gelelim photo tool nasıl en kolay şekilde 600x600 uyarısını yada 20:1 uyarını almadan yapmaya geldi.
Her iki program da ne diyoruz. Eğer fotoğrafçıda çektirdiyseniz sizi makine çekip bilgisaya aktardığı ham halini yani oynamamış halini kendinize mail attırıyorsunuz. Yani vesikalık halini kendiniz çektiyseniz zaten vesikalık gibi oynanmamış gibi oluyor. Daha sonra aşağıdaki programı indiriyorsunuz
photoscape programını ben indirme yapamayanlar için link koyuyorum
https://www.gezginler.net/indir/photoscape.htmlYükleme yaptıktan sonra programı açıyorsunuz tam ortada duran üstte DÜZENLEYİCİ açıyorsunuz

Daha sonra resmi seçiyorsunuz OK işaretli yere tıklıyorsunuz

Şimdi buraya dikkat din. Yükseklik 601 üstünde olacak şekilde seçerken genişlikte 601 üstünde olacak şekilde SADECE yükseklik sayısı ile oynayın genişlik ona göre DEĞİŞECEK

Daha sonra sağda ki OK oradan kayıt ediyorsunuz resmi

Gelelim resmi sitede olan programı açmaya sitesi aşağıdaki gibidir;
Resmi bu ekrana koyuyoruz koyar koymaz tüm resim ekranı YEŞİL YEŞİL olacak

Daha sonra altında ki OK olan tuşa basarsanız artık resmi sitede ki programla da resminizi ayarlanmış oluyor
SONUÇ: Unutmayın yok il - ilçe - resim bunlarda BAHANE aramayın şansınız varsa 8 mayısta mektup çıkacak şansınız yoksa NOT SELECTED çıkacak bu kadar basit. Herkese bol şanslar
Ellerine sağlık Fatih abi
daha ne olsun artık
-
@tolgasatir hayırlı olsun yakında gerek kalmayacak zaten

-
Bu ileti silindi! -
şu istatistik raporu verirmisiniz bana bi sayılara bakcam geçen seneden az mı çokmu başvuran diye
-
Resmi sitede fotoprafı kontrol etmek için yüklediğimde (Görüntü aşırı sıkıştırılmış. Lütfen 20:1'den küçük bir sıkıştırma oranı kullanın) uyarısı alıyorum ama foruma atılan kontrol sitelerinde kontrol ettiğimde hata olmadığını söylüyor nasıl çözebilirim bu hatayı ? Fotoğrafın orijinalı 240 kb den büyük olduğu için küçültmüştüm
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Vizeyi hemen almasam olur mu yani vize alma süresini de uzatırsam ne kadar süre içinde gitmem gereklidir ? Vizeyi almak için ne kadar bir sürem var ?
-
arkadaşlar adres kısmında "iç kapı no 1" şeklinde bir ibare yazmam lazım bunu şöyle yazsam olur mu IC KAPI NO : 1
-
@kotpantelon inşallah
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
122
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k