DV2023 Sohbet Odası
-
@Corleone93 dogum günüm ekimin 11 i ekimin 11 inde saat 11.10 da yapicam :)
-
@tlgkyz ben de 17 ekim 17.10 da yapayım mı :D
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft bu sorunun cevabı verdik aynı soruyu tekrar neden soruyorsun kaldı ki daha kazanmadın bile sabah 10:17 sordun bu hesabı kaç kişi kullanıyor. daha 1 saat bile olmamış sen ne yapmaya çalışıyorsun aynı soruları tekrar tekrar sorarak
Ali hoca detaylı biliyordur diye kendisine sordum
-
@Cycraft bu sorunun detayı yok ki eğer askerlikle ilişkin varsa evrak gönderiyorsun yoksa hiç evrak göndermiyorsun.
-
@Cycraft edevletten girince bu başlıkta senin ne yazıyor inceler misin resim de benim durumum
Askerlik Durum Belgesi Sorgulama
-
-
@Cycraft edevletten girince bu başlıkta senin ne yazıyor inceler misin resim de benim durumum
Askerlik Durum Belgesi Sorgulama
18 yaş altı olduğu için göstermiyor şu an,bazı belgeler 18 yaş olduğum için goremiyordum lakin kurumlara gittiğimde alabiliyordum bundada ona benzer bir durum olur mu
-
@Cycraft göstermez çünkü reşit değilsin yani ailen izin vermeden hiçbir şey yapamazsın sen şu anda okumuyor musun bahsettiğim başlığa baktın mı şu anda
-
@Cycraft göstermez çünkü reşit değilsin yani ailen izin vermeden hiçbir şey yapamazsın sen şu anda okumuyor musun bahsettiğim başlığa baktın mı şu anda
Evet baktım,orada askerlik hariç her belgeyi alabildigimi biliyorum lakin askerlik belgesi alabilir miyim bilemiyorum,onu detaylı öğrenmek için buraya yazmıştım.
-
@Cycraft orada ne yazıyor 8 mayısta kazandığın zaman 18 yaşına basacak mısın
-
@Cycraft orada ne yazıyor
18 yaş altı olduğunuz için görmeniz kisitlanmıştır,velilerim ile gidip alsbildigim diğer belgelerde de böyle diyordu
-
@Cycraft doğum günün hangi ay 18 yaşına ne zaman ay olarak gireceksin peki
-
@Cycraft aşağıdaki resim ds260 formunda ki sana sorulan soru yani hayır dediğin zaman senden başka bilgi istemiyor bu kadar kaldı ki senin askerlik yapıp yapmadığını KCC nede konsolosluk ilgilendirir bu kadar basit bir türlü kafana yatmıyor.

-
@Cycraft doğum günün hangi ay 18 yaşına ne zaman ay olarak gireceksin peki
2023 Haziran Ali hocama sorduğumda sorun olmaz demişti
-
@Cycraft tamam cevabını almışsın hala nedir kafana takılan başka nasıl cevap verelim ki anlayabilesin
-
@Cycraft tamam cevabını almışsın hala nedir kafana takılan başka nasıl cevap verelim ki anlayabilesin
Yok tek sorum şu,kcc'ye belge tesliminde 18 yaş altı olduğum için yine vermem şart mı.Cunku askerlik olayı daha yaşımdan dolayı yok.
-
@Cycraft hayır değil şart değil işte bunu anlatmaya çalışıyoruz ds260 hayır işaretlediğin için evrak istedikleri zamanda evrak göndermen gereksiz
-
@Cycraft hayır değil şart değil işte bunu anlatmaya çalışıyoruz
Çok saolun şimdi oturdu her şey yerine.Vaktinizden çaldım hakkınızı helal edin kusura bakmayın kafam karışıktı.
-
@Cycraft ne kusuru ayıp ediyorsun biz burada aileyiz tabiki de birbirimize yardımcı olacağız her zaman yazabilirsin üzülme her zaman cevaplarız
-
https://youtu.be/04yEq0U_26w şu videoda bir hanımefendi nasıl başvurulacağını tek tek göstermiş. Askerlik bilgisi istenmiyor. Telefon numarası girmek zorunlu değil. Türkçe harf kullanmıyoruz galiba Ş yerine S , Ç yerine C , Ğ yerine G kullanıyoruz. Türkçe harf konusunda yanlışım varsa düzeltir misiniz @ayvalik10, mesela ismimizde bu harfler varsa ne yapacağız. Birde adres yazacağımız yer çok kısa gibi geldi bana benim adresim oraya sığmayabilir bunun bir çözümü yok galiba kısaltarak bir şekilde sığdıracağız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum