DV2023 Sohbet Odası
-
@Corona2023, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corona2023 şuan 18 yaşındayım bu sene çıkmassa atıyorum 10 sene daha başvururum kesin ve net tabikide üniversitemi de okurum 10 sene içerisindede :D
kardeş 35 hatta 40'a kadar başvur. bak bana 50 oldum daha ilk başvuruyorum. en fazla gelecek yılı da denerim, sonrası zaten kara toprak :)
50 yaş hayatın asıl başladığı yaş hocam haksızlık etmeyin kendinize=) İnsan asıl 50'sinden sonra kaliteli yaşamalı.
-
arkadaşlar bu sene çıkması yüzde kaç geçen seneye göre arttı? artıcak mı pasaport zorunluluğu falan vesayre yüzünden ? inşallah artar
-
@ayvalik10 20 firmanın 18 tanesi 1 sene sonra kalmıyacak orada merak etmeyin. Hepsi pastanın kaymağını yiyip yeni bölgelere kaçıp gidicekler. Geriyede bizim gibi hanım köylü olanlar kalacak. 😅
-
Resmi olarak da yayımlandı. DV 2023 açıklamalarını linkte bulabilirsiniz. yönerge pdf'ini de indirmenizi tavsiye ederim.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Rüştü-Gürbüz geçtiğimiz yıl da pasaport zorunluluğu yok muydu?
-
@MrtGnr geçen sene de vardı bu sene ilk defa gelmedi
-
@Rüştü-Gürbüz geçen sene de vardı bu sene ilk defa gelmedi ondan bu yazıyı silersen iyi olur çünkü yanlış bilgi veriyorsun
-
@MrtGnr evet yanlış yazmışım geçen yıl.
-
@ayvalik10 diğer yazıda düzeltme yapmıştım "bu yıl" kaldırmayı atlamışım. Ayrıca geçen yıl geldiği için bu yıl geldi diyerek yanlış bilgi veriyorsun demek doğru ama pasaportsuz başvuru yapılamayacağı anlamını kaybetmediği için insanları yanlışa yönlendirmiyor :) bu kadar tepki neden anlamadım.
-
bir sorum olacak.. fotoğrafların taranması diye birşey okudum birleşik devletler ana sayfasının sıkça sorulan sorular kısmında,fotoğrafı nasıl tarayacaz bilgisi olan varmı?
-
pasaportun kaç yıllık olduğu farkeder mi ? 1 yıllık çıkartmayı düşünüyorum?
-
@Resp3xt başvuru sırasında pasaportun geçerli olması yeterli. Eğer kazanirsaniz yeni pasaport ile süreci devam ettirebilirsiniz.
-
@Resp3xt 5 ekim 10 kasım arası aktif olsun yeter
-
Bu yıl totem olsun diye yeşil kart forum üzerinden başvuruyu planlıyorum. herkese bol şans diliyorum.
-
@kleros Bol şanslar.
-
@kleros, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu yıl totem olsun diye yeşil kart forum üzerinden başvuruyu planlıyorum. herkese bol şans diliyorum.
Yeşil kart forum üzerinden başvurunun anlamı ya da farkı nedir acaba anlayamadım tam olarak?
-
Online sayıları otomatikman artmış. 🙃
Günün şarkısını bırakıyorum.
Benim nigga lar Hollywood da bekliyor. 😂 -
Sadece totem ve Ali Cihan beyin şansı na güvenmek ben 3 yıldır kendim doldurdum kendim ve eşim için olmadı bu yıl bir farklılık olsun .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum