Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kopegimiz icin Amerika'dan Turkiye'ye ilac getirmek

İlan ve Duyuru
9 5 434 5

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    220 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    276 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
  • Turkiyeden Amerikaya ilac getirme

İlan ve Duyuru
    18
    0 Oy
    18 İleti
    578 Bakış
    ATS16A
    @TemetNosce ABD yolculuğunda ilaç götürmek Amerikada İlaç Alımı https://yesilkartforum.com/forum/post/496436
  • Amerika İlk İşim Konusunda Yardımcı Olabilecekler!

Taşındı İlan ve Duyuru
    15
    2 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    okan usluO
    @cafer-mokar aynı meslekteniz ocak ayında gidiyorum nasipse. gelşmeleri paylaşırsanız emmnun olurum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k