Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İş İlanı Nj

• Legrin llc. olarak 2006'dan bu yana Amerikadaniste.com ile Amerika'dan Türkiye'ye güvenli online alışveriş hizmeti sağlıyoruz.
    Ofisimiz Clifton, New Jersey'de yer almaktadır.
    Aramıza katılacak Kargo Operasyon Yetkilisi ekip arkadaşları aramaktayız.
    Pozisyonda deneyimli kişiler Supervisor adayı olarak da değerlendirilecektir.

Temel görev tanımı:
    Depoya gelen paketlerin teslim alınması ve üye hesaplarina doğru bir sekilde bilgilerinin girilmesi/tanımlamalarının yapılması,
    Paketlerin depoda uygun yere yerleştirilmesi/muhafaza edilmesi,
    Oluşturulan siparişlerin üyelere gumruk regülasyonlarına uygun sekilde yönlendirilmesi/sevk edilmesi,
    Paketlerin araca yüklenmesi,
    Deponun düzenli tutulması
    Aramıza katılacak arkadaşlarda;

Takım ruhu,
    Güvenilirlik,
    Çeviklik,
    İletişim gücü arıyoruz!

Çalışma Koşulları:

Çalışma günleri
    Hafta içi: 9 am- 6 pm

Cumartesi günleri: Dönüşümlü olarak: 9 am-1:30 pm ( iki haftada bir)

Çalışma ortamı:
    Çalışan mutluluğuna ve sağlığına önem veren bir firma olarak, şirket içi etkinliklerimize ve özel gün tebriklerine özen göstermekteyiz.
    Başvuru yapmak isteyenler [email protected] mail adresinden İnsan Kaynakları yetkilileri ile iletişim kurabilir.

Benzer Başlıklar

• DV2026 - DS260 Formu Geçmiş İş Deneyimi Hk.

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    319 Bakış
    crazycellsC
    @gnollzy soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
  • 0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @atfstny DS/260 formunda eğitim alanı ve iş alanında yardımınıza ıhtıyacım var içinde söyledi: merhabalar ds 260 formun eğitim alanlarını yazılırken lise ve üstü diplomalarımızı kısmında 'course of study'' bölümüne tam olarak ne yazılmalıdır . ve bir de eğitim gördüğümüz süreçteki part time işler yazılmalı mı/ yazılırse vize zamanı her hangı bır sorun cıkarırlar mı? ne tavsıye edersiniz kendı alanlarımızda egıtım gorurken staj deneyımlerımızı yazmalımıyız DS260 ile ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • "The information entered is not valid. Diyor kontrol edemiyorum.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    8k Bakış
    zodiacZ
    Arkadaşlar bende de böyle diyordu, last/family name yazan yere sadece SOYADINIZI yazın ben ad soyad yazıyordum ondan kontrol etmiyordu, sadece soy ismimi yazdığımda oldu.
  • Banka hesabındaki para yerine iş bulmak yeterli olur mu?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    1 Oy
    21 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @fatihsat Banka hesabındaki para yerine iş bulmak yeterli olur mu? içinde söyledi: Merhabalar, Tapu babamın üzerine, evi kendi üzerime alma durumum şu an için yok. Kendisi tapunun orjinalini ve tapu kaydını gönderdi sağolsun. Bunu gösterip, kabul ettirme şansım var mıdır? Böyle birşey tecrübe eden oldu mu? Genelde kendi kaynaklarinizi gormeyi tercih ediyorlar, eger yeterli olmadigina kanaat getirirlerse konsolos bir sponsor bulmanizi isteyecektir. Maddi yetersizlik bir red sebebi degil ama dosyanizin Eylul sonuna kadar kapatilmasi lazim, o nedenle butun belgeleri en gec Eylul sonuna kadar tamamlamalisiniz. Kaynaklar ve sponsorluk icin resmi yonergenin son 2 sayfasini inceleyebilirsiniz: https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/DV-Instructions-TR.pdf Ayrica sponsorluk islemleri icin su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k