DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells teşekkürler ben ve çocuklarda benim mail adresim var
-
@Nurettin_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar biz de dv2022 talihlisi olarak ds260 formunu gönderdik ve evrak talebi bekliyoruz. Eğer aramızda dönüş yapılan arkadaşlar varsa bizlerle paylaşırsa memnun olurum.
şuan DV2022'den evrak talebi alan kimse olmadı.
imzanızdan gördüğüm kadarıyla ilk siz alacaksınız ve muhtemelen evraklarınızı yolladıktan sonra ilk onay mailini de siz alacak hatta mülakat mailini bile ilk siz alacaksınız TR'den. şuana kadar en düşük cn sanırım size ait, daha düşüğüne şahit olmadım.bir de lütfen sorularınız için aşağıdaki başlığı kullanın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/3024
-
Teşekkür ederim, evet sıralama olarak çok iyi. Tarih ile ilgili oynama olmazsa iyi olacak gibi.
-
@gucarslan Dv2022 KCC evrak talebi geldi 👍
-
Hadi hayırlısı
-
Hayırlı olsun. DV2022 sürecinin normal ilerleyeceğinin işareti bu.
:) -
Sn. @Nurettin_ sürecinizle ilgili paylaşımlarınızı artık Bekleme Odasında değil aşağıdaki linkteki konu başlığında devam etseniz daha faydalı olacak
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/
-
tebrikler sn. @Nurettin_
lütfen aşağıdaki linke yazığım ileti üzerinden devam edin; -
@Nurettin_ Tebrikler, süreç sizinle basladi demek ki, hayırlı olsun.
Darısı once evrak onayına, sonra da mülakata :)
-
Teşekkürler, umarım hepimiz için sorunsuz bir süreç olur.
-
Hayırlı olsun. Bol şans şimdiden.
-
Merhaba kcc ye mail attım evrakları gönderdim lakin iki defa harf hatası yaptım iki defa yanlış mail gönderdim 3 cüye doğru gönderdim sıkıntı olur mu arkadaşlar
-
hayırlı olsun dileklerimle umarım çabuk ve hızlı bir süreç olur tüm bekleyenler için.
-
@Nurettin_ hayırlı olsun hocam çok sevindim :)) darısı hepimizin başına
-
tebrik ederim. İlk 1000de olanlara bu hafta gelir mi acaba evrak talep maili
-
@Selami-beey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba kcc ye mail attım evrakları gönderdim lakin iki defa harf hatası yaptım iki defa yanlış mail gönderdim 3 cüye doğru gönderdim sıkıntı olur mu arkadaşlar
Yeniden gonderebilirsiniz , problem olmaz; ama yine de gonderilen email sayilarini minimumda tutmak daha iyi olur.
-
arkadaşlar merehaba. yurt dışında ikamet ediyorum. ama bir iki aya dönüyorum. başlarda buradan bir arkadaş mutlaka gelirken polis temiz kağıdı al demişti. konu hakkında bilgi verirseniz sev.nirim. teşekkürler.
nurettin beyi de tebrik ederimDosya Numarasi: 2022EU19XX
DS-260 Gonderimi: 20/05/2021
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy (İngiltere/Londra)
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy -
@Mirali-Doğan Merhaba, durumunuza göre yurtdışında yaşamış olmanızdan ötürü yaşadığınız ülkeden belge almanız gerekebilir. Asagida detayları paylaşıyorum:
Polis Belgesi
(TC vatandaslari icin bu belgenin ismi Arsiv Kayitli Adli Sicil Kaydi'dir. Eger adli sicil kaydiniz temizse e-devletten, eger sicilinizde kayit varsa adliyelerden belgeyi temin edip gonderebilirsiniz. Belgenin "arsiv kayitli" oldugunda emin olmalisiniz. Bu belgeyi sadece 16 yasindan buyuk kisiler icin saglamalisiniz. 1 yildan fazla yasadiginiz ulkelerden, veya su an yasadiginiz ulkede 6 aydan fazla suredir yasiyorsaniz yine bu belgeyi bu ulkeler icin temin etmelisiniz (ilgili konu), eger bir ulkede suc islediyseniz ya da suclu bulunduysaniz yasiniz veya ulkede ne kadar kaldiginiz onemli olmadan bu belgeyi temin etmelisiniz!) -
@Nurettin_ Hayırlısı olsun. Bize de önümüzdeki 15-20 gün içinde gelebilir herhalde. Yalnız biz buradan (UK) da sanırım adli sicil raporu ekleyeceğiz. Göndermemiz biraz daha zaman alabilir.
-
@Elif-Başargil dosya numaranız ilk ay içerisinde mulakat almaya cok müsait. Bu yüzden evraklarınızı tam zamanında göndermenizde fayda var. Şimdiden evraklarınızı hazırlamaya başlamanızı tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum