DV2022 Bekleme Odası
-
@osman-1, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hadi-BE Merhaba, Case Number: 2022EU000014xx . İlk 1500 deyim. Bu iyi bir sıralamamı ?
pek bilgim yok ilkdefa başvurduğum için.Gayet güzel. Hiç panik vs yapma. Güzelce kutla. Forumda a dan z ye ne yapman gerekiyor yazıyor. Şimdi kutlama zamanı. Tebrikler.
-
@osman-1 merhaba, hayırlı olsun. sorması ayıp kaç yaşındasınız? ilk başvuru da çıkınca merak ettim bu arada evet 2022'de "has not been selected" :crying_face:
-
……….. ….. …… …… …… …… …… …
-
Bakabildim nihayet, eşime de bana da çıkmamış. Hayırlısı olsun diyelim. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben bu süreçte bana yardımcı olan herkese özellikle @ayvalik10 çok teşekkür ederim.
-
Numarayı yazıyorum ama URL bulunamadı yazıyor bu problemle karşılaşan var mı arkadaşlar
-
Bu akşam kumarda kaybettik bakalım çekilişi kazanmışmıyım.
-
@uysalkedi ok bakıyorum
-
@ha-ykf, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@osman-1 merhaba, hayırlı olsun. sorması ayıp kaç yaşındasınız? ilk başvuru da çıkınca merak ettim bu arada evet 2022'de "has not been selected" :crying_face:
Merhaba,
Teşekkür ederim. 25 yaşındayım.Bilgisayar programcılığı mezunuyum. Bu gibi şeylerin çekilişte arka planda biz fark etmeden bi katkısı varmı bilmiyorum ama belirtmek istedim. -
@go_to_usa Bende de aynısıydı. Kızımın tabletinden denedim ve çıkmadı 😂
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@theraider, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Abi nasıl baktınız ya bende sayfa açılmıyor
Bize özel sayfa açtılar 😄😄😄
Bakmasaymışım daha iyiymiş :D
-
Yine çıkmadı
-
Maç bitsin öyle bakayım demiştim, şimdi zar zor bakabildim ve sonuç yine hüsran.
-
Yine yangınlar yine ben 🙃🙃🙃🙃
-
-
@osman-1 sizin adınıza gerçekten çok sevindim biraz da imrendim. :grinning_face_with_sweat: inşallah seneye bize da nasip olur.. Umarım herşeyi hızlıca ve sorunsuzca halledip Amerika'ya ayak basabilirsiniz. Şimdiden Amerika'da bol şans :folded_hands:
-
insanda hiç keyif bırakmıyor gerçekten
-
@Chandler hayırlı olsun tebrik ederim
-
@Chandler Hayırlı olsun tebrik ederim :))
-
@Emre-Tepe Tebrikler. Hayırlı olsun :)) İnşallah beklentilerinin üzerinde bir ABD tecrüben olur.
-
@Pınar-Keser-Binay o zaman bana da çıkmadı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum