DV2022 Bekleme Odası
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya tamam sorun yok ozaman uzakmışız. Ya zaman geçmemeye başladı. Hemen bakacakmısınız?.😂🗽🗽🗽
Daha fazla bekleyemem siteye girebilirsem hemen öğrenmek istiyorum😬😨🤗🤔😝çok gerildim
-
@Ping-PONG :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Alla allah allah allah bu nasıl sevmek 🎉🎉🎉
Haydaaaaaaaaaa
Houston burda işler karıştı :D
-
Genel de araba kullanırken tlf müzik açıp arabaya bağlayan birisiyim araba emanet ya da biraz eski ise radyo dan PalStaion yabancı müzik kanalını açarım sürekli olmasa da dinlediğim tek müzik kanalıdır sabah E5'de giderken yine aynı müzik kanalı açık hiç duymadığım için bir an da..
Amerikan'ın en iyi Şeklinde bir anons
Amerikan'ın en iyi 5 liste şarkısı şeklinde mini müzik listesi çaldı dedim ki yuhh bun nasıl bir rastlantıGelecek hissediyorum
-
@ugurfbtr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Genel de araba kullanırken tlf müzik açıp arabaya bağlayan birisiyim araba emanet ya da biraz eski ise radyo dan PalStaion yabancı müzik kanalını açarım sürekli olmasa da dinlediğim tek müzik kanalıdır sabah E5'de giderken yine aynı müzik kanalı açık hiç duymadığım için bir an da..
Amerikan'ın en iyi Şeklinde bir anons
Amerikan'ın en iyi 5 liste şarkısı şeklinde mini müzik listesi çaldı dedim ki yuhh bun nasıl bir rastlantıGelecek hissediyorum
@ugurfbtr sana totem yapmışlar 😁
-
@Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
Bahsettiğim adamların hepsi yönetici şimdi biyerlerde :D
Bir tanesini ziyaret ediyorum arada, 4 levent de plazanın tepesinde ofisi var. Bu camlar kırılmaz dimi diyorum. Birbirimizee bi 5 saniye bakıp kahkahaya boğuluyoruz. Millet noluyor bunlara diyor. :D
Düşünsene müdürün böyle bir adam ama sen bilmiyorsun :D
-
Merhaba türiye saatiyle ne zaman açıklanıyordu?
-
@Yasin-Söylemez 19:00
-
@Yasin-Söylemez, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hep beraber tam 16:45 te meşhur cevabı aynı anda veriyor muyuz arkadaşa :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Yasin-Söylemez, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hep beraber tam 16:45 te meşhur cevabı aynı anda veriyor muyuz arkadaşa :D
çok pardon o zaman:grinning_face_with_sweat:
-
Yanlız forum İETT 500T hattı gibi akıyo maşallah inen binen sayılamıyor
-
Bir talihli daha belli oldu tebrik ederiz :D
-
daha açıklanmamış anladığım kadarıyla
-
insan excel tablolarını inceleyince ufacık bir ümitleniyor ama bahtsız biri olduğumu hatırlayınca o ümit kayboluyor :)
-
@historian Muhtemelen önce bakarım. Sistem falan çökmezse, tabi sistemler genelde bizim burada çöküyor ne yaparsın alışkanlık olmuş aklıma ilk o geldi :P
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Nasıl yaaaa, aaaaa cidden mi, şaka yapooorrrsunnn.
Hanımefendiye hediye paketi yapalım arkadaşlar. :D
-
Nereden bakıyoruz sonuca arkadaşlar birde açıklandımı
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
😂 sesli güldüm walla😁😂
-
Telefondan kontol edebiliyor muyuz ? Yoksa sadece pc de mi açılıyo ?
-
@sinemüren, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Telefondan kontol edebiliyor muyuz ? Yoksa sadece pc de mi açılıyo ?
Tablet lazım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum