DV2022 Bekleme Odası
-
Duygularımızın tavan yapmasına son 6 saat arkadaşlar normal yaşantımda pek şanslı olmadığım için çıkacağına pek ihtimal vermiyorum ama umut insanın içinde çıkacak diye bağırıyor resmen :D
-
Bursalar ölemem 🤣
-
Sonunda beklenen gün🙃🙃
-
bu arada eyalet seçimi için eski bir videodur ancak hala geçerliliği var mı bakmak lazım @cthax
-
@denizci10
B ak sana asker arkadaşı 🤣🤣🤣 -
5 saat 59 dk...
-
Bugün Kadir Gecesi arkadaşlar, Allah hepinizin duasını kabul etsin, Allah herkeze amerika hayallerine kavuşmayı nasip etsin, Ayrıca inşallah 2021 talihlisi olarak bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmezsiniz.Hepinize bol şanslar.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10
B ak sana asker arkadaşı 🤣🤣🤣Ben almayayım başım bağlı... Allah sahibine bağışlasın😉😎
-
@Burak-Dursun 5 saat 57 dk
-
Bu da en çok güldüğüm video lardan biri🤣
Mutlaka izleyin 🤣 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 ne diyorduk buna askeriyede unuttum adını,
Ulan her şeyi Amerika ya göre değiştirdim zihnimde, Amerikan ordusundaki adını biliyorum Bizdeki adını hatırayamadım. Allah affetsin 🤣🤣🤣Gaza getirme 😂😂
-
@Cihat-Yılmaz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Duygularımızın tavan yapmasına son 6 saat arkadaşlar normal yaşantımda pek şanslı olmadığım için çıkacağına pek ihtimal vermiyorum ama umut insanın içinde çıkacak diye bağırıyor resmen :D
Hayat nelere kadir :) Şu hayatta emek veripte alınamayacak hiçbir şeyin olduğuna inanmıyorum. Eğer inançlı isen ve nasipse o öyle de böyle olacak. Oraya gitmen zaten var ise buna sadece green card sebep olacak. O yüzden 5 saat 57 dakika diyorum :)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir inşallahh çıkar diyelimm tolga beyy eşinizinde bilinç altını ele geçirdiğiniz için sevindim😂
dün akşam arkadaşımız geldi çay içmeye rüyasında bizi görmüş gittiğimizi, oda yanımıza gezmeye geldiğini 😂😂
Bende çevreme nasıl bi enerji gönderiyorsamm çok büyük bilinç altı işlemesi yapmışım evden olmayan insanlar bile gittiğimizi görüyor
Nasıl enerji yayıyorsak demek 😁😁 Amerika ya kadar gitmişmidir bizim enerji 🤔🤔
-
@enesbaba hayatımda hiçbir şeyi bu kadar bekleyip istemedim. 1 seneden fazladır amerika videoları izliyorum kendimi onlar yerine koyuyorum :D
-
Bu 5 nci başvurum, ilk zamanlar çok heyecan vardı, artık heyecan kalmadı, her giden loto aynı zamanda ömürden 1 yıl da götürüyor, yaş ilerledikçe heyacan yerini ümitsizliğe bırakıyor...
-
@tolgasatir çekilişin çekildişi yere kadar gitse yeter😂😂
-
@Kef14 çok haklısınız ama kazandığınızı görünce bu sevinç hepsine değer inşallah 🙏
-
@Cihat-Yılmaz koyman güzel ancak biliyorsun o seyrettiklerin onların asıl yüzleri değil yapmacık halleri ilk geldikleri zamanki hallerini bilmediğinden böyle söylüyon bulaşık yıkayan da var çöp toplayıp tuvalet temizleyen de ondan sakın gider gitmez böyle yaşayacağım diye ümitlenme sakın bak pişman olursun hepsi en az 2 -3 yıldır oradalar gider gitmez böyle bir hayat yaşayan yok video çekenlerden
-
@Hyller İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin..
-
forum pıt pıt ötmeye başlamış :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum