DV2022 Bekleme Odası
-
@abrakadabra benim dediğim konu ile sizin dediğiniz şey farklı ama siz bilirsiniz
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@abrakadabra benim dediğim konu ile sizin dediğiniz şey farklı ama siz bilirsiniz
Üzerine 2-3 format atılmış bir harddiskten de veri kurtarabilirsiniz söylediğim program ile.
-
@abrakadabra formatı diski biçimlendirmeden atarsanız bu mümkün ama diski biçimlendirirseniz eğer bunu yapamazsınız. dosyalarınız Windows drive ile senkronizasyonlu bir sekilde buluta kayıt yapmıyorsa
-
@abrakadabra formatı diski biçimlendirmeden atarsanız bu mümkün ama diski biçimlendirirseniz eğer bunu yapamazsınız eğer dosyalarınız Windows drive ile senkronizasyonlu bir sekilde buluta kayıt yapmıyorsa
Dediğiniz doğru olabilir, açıkçası çok derin bilgiye sahip değilim sizin kadar :) sadece arkadaşımız belki bu program ile deneyebilir diye programın adını verdim
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster gırgır şamata giderken kaptanın olayını boşver oldu bitti tamam boşver de bu et nedir
Kaptan değil Fatih Abi Zabit, Kaptan olan @denizci10
Seviyorum senin tepkilerini, güzel insansın 🤣 -
@Ping-PONG uzakyol mu bende asıl su ürünleri müh. mezunuyum eğer devam etseydim 4. uzakyol oluyorduk
-
@abrakadabra genelde format atarken bunu eşe dosta yaptıranların diski biçimlendirmez çünkü uğraşmaz yada bilmiyordur eski dosyaların üstüne yeni kurulum yapar buda eski verilerin bilgisayarın içinde hareketsiz bir şekilde durur yardımcı programları ile bu dosyalara erişim sağlanabilir
-
@abrakadabra genelde format atarken bunu eşe dosta yaptıranların diski biçimlendirmez çünkü uğraşmaz yada bilmiyordur eski dosyaların üstüne yeni kurulum yapar buda eski verilerin bilgisayarın içinde hareketsiz bir şekilde durur yardımcı programları ile bu dosyalara erişim sağlanabilir
Çok teşekkürler bu bilgi için, öğrenmiş olduk bu vesileyle :)
-
ben şuana kadar en uzun 15 senedir başvuran gördüm daha üzün süre başvuran göreniniz varmı ?
-
@Emre-Kalafat 22 sene var :D
-
@Rhonster düşsünler artık amerikanın yakasından bro :D diğer arkadaşıda bu forum başlığında görmüştüm onada aynı seyi dedim olmuyor işte deneme ya D: 22 sene nedir ?
-
ben açık açık artık araştırıldıgını düşünüyorum dijital sistem inputları aldıktan sonra 1 hafta içinde açıkla niye 6 ay bekletiyolar ki başka açıklaması yok bunun ? :D
-
Arkadaşlar, İstanbul’ luların çoğu bilir. Bayramoğlu, Metet, Tatar Salim, Celal ve Nebioğlu gibi hem ucuza hem efsane lezzetli et yiyebileceğiniz yerler var. Ete bu kadar aç kalmayın. 🤣
-
@Emre-Kalafat ilk 2000 yıllarında mektupla işler yürüyordu düşün 21 yıldır bu sistemi değiştirmediler. Gerek görmüyorlar.
-
@ayvalik10 mevcut sistem hızlı kolay ve erişilebilir.
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ulaşamadığımızın delisiyiz kısaca :D ben ki kırmızı eti sevmem bile ama mangal hayalleri bende de var :face_with_tears_of_joy:
Sana söz ceylan tandır yaptırıcam. Bendensin limitsiz. 🤣
-
@Ping-PONG kesinlikle katılıyorum
-
@Ramazan hayır başvuru tarihi ile sonuçların açıklanma arasında ki süresi uzunluğu eski sistemden geliyor.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster primcinin yasağı bitti, aklına her geleni yazan banlı 😂
Sabri nin bulunamayan topunun peşine düşseniz kesin bulunurdu. Yeteneklerinizi değerlendirin bence.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster gırgır şamata giderken kaptanın olayını boşver oldu bitti tamam boşver de bu et nedir
Kaptan değil Fatih Abi Zabit, Kaptan olan @denizci10
Seviyorum senin tepkilerini, güzel insansın 🤣Estağfurullah kardeşim... @ayvalik10 ben de niye seninle de iyi anlaşıyoruz diyordum... 😎😉
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum