DV2022 Bekleme Odası
-
@Emre-Kalafat taam taam.
-
@Chandler bu şarkıyla bostona mı ineceksin😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler bu şarkıyla bostona mı ineceksin😂
evet doğru bizi kro sanmasınlar tampaya gidenler dinlesin bunu biz elit insanız :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat @hadi-BE ben bunla gidecem
https://www.youtube.com/watch?v=c7O91GDWGPU&t=88sArka arkaya sıralanmış 10 atlı süvarı sağında 10 tane solunda. Ortada sen 4 atın çektiğim güzel bir arabada konsolusluğa doğru ilerliyorsun. Kaldırımlarda işe giden insanlar merakla dizilmiş sana bakıyor.
Konsolusluğa geldiğinde kafilenin en önüne bir atlı geçiyor ve bağırarak "Ekselansları 3. Tampa dükü Ekremks için kapıları aç Veysel efendi" diye bağırıyor 😁 -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat @hadi-BE bununla da abd yi dolaşacam
https://www.youtube.com/watch?v=4Diu2N8TGKA&t=34sBen zamanında bu beste ile bir tiyatro oyunu sergilemiştim ufak skeç tarzı 20 dakikalık çok eğlenceliydi :D
-
@Chandler sen macere dolu amerikayı dinle nereye inersen inn sırıtmaz 😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler sen macere dolu amerikayı dinle nereye inersen inn sırıtmaz 😂
onu düşündümde o daha büyük sıkıntı :D
-
@Zelene bunu bende düşünüyorum biliyo musunuz.. ve düşündükçe içim huzursuzlaşıyo ülkemiz aslında o kadar güzel ki keşke burda başka şartlar altında yaşayabilsek..
-
@Chandler seni hiç tanımıyorum :D kızmada birşey diyeceğim :D sende tam böyle greencard hüseyine gidecek bir durumun varmış gibi hissediyorum :D
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler seni hiç tanımıyorum :D kızmada birşey diyeceğim :D sende tam böyle greencard hüseyine gidecek bir durumun varmış gibi hissediyorum :D
yok ben kendim yapıyorum başvurumu :D hasan hüseyin tanımam :D
-
@sinemüren, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene bunu bende düşünüyorum biliyo musunuz.. ve düşündükçe içim huzursuzlaşıyo ülkemiz aslında o kadar güzel ki keşke burda başka şartlar altında yaşayabilsek..
Güzel yönetilse kaynakları güzel kullanılsa cennet gibi ülkemiz var o günlerde gelecek
-
Buradaki yerimizi tekrar alalim. Benim de 6. Basvurum. Rast🧿Gele arkadaslar. Herkese bol șans. 🧚♂️
-
bu şarkı ile yatıp kalkanlar vardı size bir haberimiz var
https://www.youtube.com/watch?v=EEjq8ZoyXuQ
https://www.mynet.com/cin-in-roketi-kontrolden-cikti-dunya-ya-dusuyor-110106796099
düşeceği 3 şehir: New York, Madrid ve Pekin -
@ayvalik10 bu çin tam baş belası ya
-
Konuşulmuştu forumda pandemiden dolayı başvurularda düşüş olmuş olabilir diye ama pek mümkün değil bence. Başvurular sırasında pandeminin bu kadar büyüyeceği düşünülmüyordu ve yaygın değildi dünyanın her tarafında. Tam tersi çıkıpta mülakat gidemeyecek kişiler olacak bence sırası önlerde olsa bile.
-
@this-time89 mülakatlar 1 ekimde başlıyor. Yani daha 5 ay var. 5 ayda neler değişir. Ondan bence bu konuyu eylül ayında konuşuruz ozaman mülakatlar hakkında fikrimiz olur kaldı ki bakalım evrak isteme onay mailleri gelecek mi
-
@this-time89 basvurular pandeminin en peak zamanlarinda ve floyd olaylarinin ustune yapildi.Fazla olmasa da dusus yasanacagini dusunuyorum
-
@ayvalik10 Benim burada dikkat çekmek istediğim şey pandeminin kontrol altına alınması ve mülakatların düzgün işlemesi değildi. Birçok kişinin pandeminden dolayı ekonomik durumu bozuldu belki bu iş için ayırdığı parayı kullanmak zorunda kaldı vs. Yani bu da sırası gelse bile gidememesine neden olacak demek istediğim buydu.
-
Rüyamda Acun'un evindeydim, adam evde salonunda kaplan besliyordu kedi niyetine :) Bir sürü ünlü ziyarete falan gelmişti, bol bol fotoğraf çekildim. Hollywood beni çağırıyor 😄
-
@repatita Emin misiniz sanki bu kadar berbat durumda değildi pandemi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum