DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster Mesela şu anda baktığım ilanda saatlik ücret 45$ yazıyor. O bölge veya Miami için ne denebilir bu ücrete?
-
-
@Ping-PONG Hüseyin Mengiyi çok severim. Elinden gelen her yardımı yaptı bugüne kadar bana. Ama en son ne yaptılar Miami işini bilmiyorum.
-
@HAYAT gayet süper denir Tampa için Miami içinse orta kesimin üstü seçtiğiniz Miami bölgesine göre değişir tabi.
-
@Hyller Boksör yıkıldığında değil ayağa kalkamadığında kaybeder gibi ..:)
-
@Rhonster Beyaza boyansa tam Bodrum evi :) Ben ürküyorum böyle tek katlı veya müstakil yapılardan . Alışmışım kule gibi binalara :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Hüseyin Mengiyi çok severim. Elinden gelen her yardımı yaptı bugüne kadar bana. Ama en son ne yaptılar Miami işini bilmiyorum.
Benim 8 senedir tersane hayatım kışın tekne bakım için karaya alındığında 1-2 aydan ibaret.
O senenin sonunda şahısa çalışmaya başladım. 🙃
-
@Ping-PONG Mezuniyetiniz hangi okul?
-
@HAYAT https://www.trulia.com/p/fl/tampa/3325-bayshore-blvd-e34-tampa-fl-33629--2035781902?mid=0#lil-schoolsTab bu evde küçük kalabalık bir aileyseniz.
-
@HAYAT
Benim ünim teknik - elektronik haberleşme.
Denizcilik değil yani ama lisem beykoz denizcilik ti. -
@Rhonster Bu ev de güzelmiş. Şeyi hep merak etmişimdir. Buradaki gibi pazarlık şansı oluyor mu :)
-
@HAYAT var tabi ama ilk gidişte zor backgroundunuz olmadığı için sizden 3 kiraya kadar depozito bile isteyebilirler.
-
@Ping-PONG Ben de Talim Terbiyeye başvurdum Matematikten Yat İnşa öğretmenliğine geçmek için bakalım hayırlısı...
-
@Rhonster Amerikada tanıdığım çok greencard ya da çalışma vizesi hangisini alabilirsem bir süre kalacağımız ev belli o yüzden hemen tutmayacağım evi zaten. İlk etapta önceliğim iş hayırlısı bakalım...
-
@Ping-PONG Ben de Talim Terbiyeye başvurdum Matematikten Yat İnşa öğretmenliğine geçmek için bakalım hayırlısı...
Umarım istediğiniz gibi olur. Bence ABD de işsiz kalıcağınızı sanmıyorum.
Yani karada benden daha rahat iş bulursunuz.
Beni genelde teknenin üstüne çıkarmak isterler. O da gc ile işime gelmez. 🤣 Sürekli ABD sınırlarından çık gir yapmak zorunda kalırım. -
@Ping-PONG Umarım dediğiniz gibi olur bu aralar parametric design da çalışyıorum . O alanda da Amerikada alım çok.
-
@Ping-PONG tersanede iş olanağınız yok mu?
-
@Ping-PONG Umarım dediğiniz gibi olur bu aralar parametric design da çalışyıorum . O alanda da Amerikada alım çok.
Ben sizin kendi branşınızda iş bulamayacağınıza inanmıyorum zaten. İş bulmak sizin için sorun olmaz yeterki GC ye sahip olabilesiniz.
Benim sahip olduğum sertifikasyonlardaki iş ilanlarının Kanada da olanlarında (ca.indeed) çok ihtiyaç var sanırım hem foreign sponsorship var.
ABD IT iş gücüne doymuş sanırım. 😭
-
@Ping-PONG O zaman aynı sektörde ama değişik fikirlerle birşeyler yapmak gerek :)
-
@Ping-PONG tersanede iş olanağınız yok mu?
Var elbette ama tersanede çalışmak yerine kendime teknik servis yaparım arabanın bagajına servis veririm teknelere. Daha çok kazanırım 🙃
Tersane de akıllı sistemler audio video tarafında proje yöneticisi olarakta montaj uzmanı olarakta çalışabilirim.
Ama ben istemiyorum bu işleri ABD de yapmayı, özel kuvvetlere katılmak istiyorum. 🤣🤣🤣
Sizinle muhabbet etmek için girdim konuya 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum