Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mülakat yeri olarak İstanbul'u seçip, onayladım. Bu bir problem ise, nasıl düzeltebilirim?

Benzer Başlıklar

• Mülakat yerimi değiştirebilir miyim?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    269 Bakış
    bidünyaB
    tebrikler öncelikle forum kurallarını okuyup sürecinizi imzanıza taşımalısınız. Forumda cevabını bulamadığımız her soru için ayrı başlık açılmasına izin verilmiyor. Sorularınızı ilgili başlıklarda sormalısınız. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/1045 Ayrıca arama butonuna "mülakat yeri değişikliği" yazarsanız geçmiş deneyimleri görebilirsiniz.
  • Doğum yerim almanya

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    158
    1 Oy
    158 İleti
    10k Bakış
    Y
    Merhaba, eşim doğum belgesini Offenbach nüfus dairesinden 19 Mayıs günü talep etti. Takip numarası olmadan gönderdiler. Biraz endişelendik teslim edilmez diye fakat 3 Haziran günü adresimize ulaşmış bir şekilde sorunsuz teslim aldık. Bilgi olması için belirtmek istedim :)
  • Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @emre Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak içinde söyledi: merhaba ds 260 formunda benden istenilen 'Full Name in Native Alphabet ' kısmına sadece yerel alfabeye göre ismimi yazdım soy ismimi yazmadım bu bir sorun yaratır mı. eğer sorun olursa çözme şansım varmı. bu arada ds 260 formunu gönderdim. şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. nasil bir sorundan bahsediyorsunuz? soruya tam cevap vermemissiniz. Mulakattan once formu actirip eksik cevaplari tamamlayabilirsiniz.
  • 0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @onurd Greencard başvurusu nasıl yapılıyor detaylı olarak mesela yazımlarda noktalı noktasız mı yazılıyor bunun gibi sorular içinde söyledi: Selamlar 15 mayıs diymi çeliş zamanı 3 gün kaldı ? evet, cekilisin aciklanmasi icin...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k