CDL drivers needed in Chicago. Amazing opportunity for Turkish citizens living in USA
-
**MAT Trans Inc şunları arıyor:
SOLO SÜRÜCÜLER
TAKIM SÜRÜCÜLERİ
GÖNDERİM FİLO HİZMETİ 24/7
SOLO: Haftada 3000-3500 MİL
TAKIM: HAFTADA 5000+ MİL
MİL İÇİN 0.70 $ -0.80 $ !!![email protected]
+1 (773)-308-4611 Whatsapp, Telegram** -
Türkiyede hali hazırda tır şoförüyüm dil eğitimi almaya başladım greencard'a yeni başvurdum amerikaya daha hızlı gidebilmek ve A clas CDL almak için ne önerirsiniz?
Bazı firmalar davetle sözleşmeli alıyorlar diye duydum böyle bişey varsa önerebileceğiniz bir firma var mı? -
@Ahmet45, içinde söyledi: CDL drivers needed in Chicago. Amazing opportunity for Turkish citizens living in USA
Türkiyede hali hazırda tır şoförüyüm dil eğitimi almaya başladım greencard'a yeni başvurdum amerikaya daha hızlı gidebilmek ve A clas CDL almak için ne önerirsiniz?
Bazı firmalar davetle sözleşmeli alıyorlar diye duydum böyle bişey varsa önerebileceğiniz bir firma var mı?sorulariniz icin ilan bolumunu kullanamazsiniz maalesef, ABD'de Yasam kategorisindeki ilgili basliklarda sorularinizi sorabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg