Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
873 213 134.5k 217

Benzer Başlıklar

• Amerika’da Tır ehliyeti.

2
    0 Oy
    2 İleti
    298 Bakış
    Kadir UçanoğluK
    Merhaba kemal bey iş konusunda yardımcı oluyorlar mı şöför olarak ehliyeti aldıktan sonra
  • 0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan bilgileri takip edebilirsiniz, sorularinizi da bu baslikta sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/652/amerika-da-uber-eats-doordash-ve-pizza-delivery-yapmak/ Maalesef ayni is kolu icin her sehre ozel ayri baslik acmayi dogru bulmuyorum.
  • Amazon Flex Delivery

142
    1
    14 Oy
    142 İleti
    31k Bakış
    ATS16A
    @memetozkan, içinde söyledi: Amazon Flex Delivery Amazon flex yapan birisi iletişime geçebilir mi soracağım sorular var? Destek ekibi düz duvar hiç bir şekilde bilgi alamıyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim teşekkürler. Aşağıdaki Sn. @Yasin_EROL’un yakın tarihli paylaşımı belki işinize yarar. Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, ücretsiz. https://yesilkartforum.com/forum/post/506922
  • Amerikada Doordash-Ubereats benzeri yemek taşımacılığı

Kilitli Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
    15
    0 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    M
    @voom Amerikada Doordash-Ubereats benzeri yemek taşımacılığı içinde söyledi: @mehmett ne kadar kazanıyorsunuz tam olarak Eger sabah Lyft, oglen Doordash , aksam da Amazon yaparsam gunluk 180-200 gibi kazaniyorum ama bu cok yourucu, hergun yapilacak birsey degil. Hedefim gunluk 100 dolar kazanmak, onuda genelde tutturuyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k