Dil okulu için F1 vizesi almak
-
Merhaba ben dil okulu için F1 vizesine başvurmayı düşünüyorum . Şimdi başlıca 1-2 sorum var ben bir youtube videosundan izledim (Videoda los angelesde dil okulu işleten yada oranın görevlisi bir türk kadın anlatıyordu bana çok makul geldi . Fakat yerleşkesine rağmen fiyatı çok uygun haftalık 120-160 dolar civarı . Bukadar çok ucuz olması sıkıntı teşkil edebilirmi ? 2.ci sorum şuan abdde bütün eğitimler canlı dil okuluda aynı şekilde ve bana bir kişi 2021 e kadar bütün dil okulları ve üniler canlı ders olduğu için vizeyi alamayacağımı alsam bile ülkeye giremeyeceğimi sordu Bu olay nezaman değişir ? Son sorum dil okulu için okula başvuru ücreti İ20 formunun gelmesi ve sevis ücreti gibi şeyleri ödedikden sonra vizem kabul olmazsa ödedeğim bütün o ücretler batacakmı ? (Vize görüşmesi için olan 160dolar batıyor onu biliyorum) . Şimdiden teşekkür ederim bu arada los angelesde konaklama - yaşam ücretleri ve tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim . Teşekkürler .
-
her sorunuz için bu şekilde başlık açamazsınız. lütfen ilgili konunun başlığını kullanın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri?page=1
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum