DV2022 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar son başvuru tarihi ne zaman pasaportumun süresi 11 Ekim de bitmiş ben de pasaportumu yenilemek için cuma günü nüfusa gittim memur olduğum ve bu sene derecem 3 düştüğü için yeşil pasaporta başvurdum yeşil pasaporta sahip bireyler de başvuru yapabiliyor mu
-
@go_to_usa Yeterki geçerli bir pasaportun olsun dostum başvuru yapabilirisin, 10 kasım son gün, son güne başvuruyu bırakma sistem yoğun olur, başvuruyu sabah erken saatlerde veya akşam geç saatlerde yaparsan eğer sisteme biraz daha kolay başvuru yaparsın.
-
az önce başvurumuzu yaptık. bakalım hayırlısı.
foto için bu adresi kullandım.
http://www.egreencardphoto.com/step1
site hemen kabul etti. herkese bol şans. -
Acaba son gün başvuranlara çıkma olasılığı daha mı yüksek? birkaç kişinin hikayesine baktım ilk başvurularıymış son gün saatler kala başvuruyorlar ve bunlara çıkıyor.
-
Merhaba
Forumdaki başvuru fotoğrafı nasıl olmalıdır yazısında
Fotoğrafı çekilen kişinin yüzünün, kulaklarının ve alnının açıkça gözükmesi şartı ile başörtüsü takılabilir diye bir madde var
Fakat orada kabul edilebilir onaylı örnek fotoğraflardaki başörtülü ablamızın kulakları gözükmüyor başörtüsünün içinde kalıyor bu konuya açıklık getirebilir misiniz -
@muhlis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba
Forumdaki başvuru fotoğrafı nasıl olmalıdır yazısında
Fotoğrafı çekilen kişinin yüzünün, kulaklarının ve alnının açıkça gözükmesi şartı ile başörtüsü takılabilir diye bir madde var
Fakat orada kabul edilebilir onaylı örnek fotoğraflardaki başörtülü ablamızın kulakları gözükmüyor başörtüsünün içinde kalıyor bu konuya açıklık getirebilir misinizBaşörtüsü dini kıyafet olduğu için kabul ediliyor. Hatta @crazycells in daha önce bu soruya verdiği yanıt aşağıdaki gibi;
“ Ankara Konsoloslugu'nun sitesinde basortulu kadinlarin kulaklari gorunsun diyor, ama Disisleri Bakanligi sorun etmiyor. Tercih size kalmis, risk almamak icin kulaklari gorunen foto kullanabilirsiniz.”
-
@efe-boyunda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Acaba son gün başvuranlara çıkma olasılığı daha mı yüksek? birkaç kişinin hikayesine baktım ilk başvurularıymış son gün saatler kala başvuruyorlar ve bunlara çıkıyor.
Bir yandan rastlantı, bir yandan istatistik. Şöyle ki diyelim toplam 30 gün başvurma hakkı var. her gün 100 kişi son gün 1000 kişi başvurdu. Toplam 30 kişi seçilecek olsa bazı günlerde başvuranlara hiç çıkmazken son gün başvuran 5 kişi seçilebilir. çünkü toplam 3900 başvurunun 1000 i o gün yapılmış. Başvuruların %25 i o gün yapıldığına göre kazanların da çoğunluğunun ordan çıkması muhtemel. Tabi 30 u da o günden çıkabilir. O gün başvuranların hiç biri de kazanamayabilir. Başvurmadıysan dene. Eğer kazanırsan kazanamayan forumdaşlar seneye son gün yapar başvuruları :)
-
Ben fotoğrafçıya green card için deyince 5x5 600e 600 piksel boyutunda ayarladı ve mail adresime gönderdi. kontrol amaçlı birkaç siteden baktım boyutu tam oturuyor.
Fakat anlayamadığım bir nokta var 2x2 muhabbeti nedir ? -
@ilkerdmrr 2 inch olması lazım
-
@burakhan sanırım cm bazında 5x5 yaptı yani 2inc e 2inch boyutuna tekabül ediyor.
-
@ilkerdmrr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben fotoğrafçıya green card için deyince 5x5 600e 600 piksel boyutunda ayarladı ve mail adresime gönderdi. kontrol amaçlı birkaç siteden baktım boyutu tam oturuyor.
Fakat anlayamadığım bir nokta var 2x2 muhabbeti nedir ?o somut halde fotoğrafı almak için verilen inch değeri. yani eğer yarın bir gün çekilişi kazanırsanız bu sefer fotoğrafı 2x2 inch (5cm x 5cm) şeklinde almanız gerecek diye biliyorum. çekiliş fotoğrafın aslında inch ile pek önemi yok, dijital olarak alıyorsunuz çünkü. dijital ortamda pikseller konuşuyor ve 600x600 olması isteniyor. mantıken 2x2 de 600x600 de kare ölçü :slightly_smiling_face:
-
@ilkerdmrr Doğrudur 5cm'e denk geliyor. 600X600, 240kb'ı aşmıyorsa sorun yok
-
@kaanvercetti Evet bende öyle düşünüyorum cevabın için teşekkür ederim :)
-
@burakhan 92kb şimdilik sorun gözükmüyor :)
-
Şu kart çıksın, 50 eyalattin her birinde en az 2 şer hafta kalacağım, gezeceğim.🧡💚💙
-
@ihavedreamed ilk başvurun mu ?
-
Ikinci başvurum. Keşke mezun oldugumda başlasaydım başvurmaya. 30 yaşındayız şimdi ama olsun. Gezmek için geç degil😉
-
@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şu kart çıksın, 50 eyalattin her birinde en az 2 şer hafta kalacağım, gezeceğim.🧡💚💙
İnşallah herşey gönlünüzce olur
-
Arkadaşlar telefon numarasını +09053... mu yazsak, yoksa 009053... mu yazsak?
-
@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ikinci başvurum. Keşke mezun oldugumda başlasaydım başvurmaya. 30 yaşındayız şimdi ama olsun. Gezmek için geç degil😉
38 yaşındayım. 3.defa başvurucam. Bende bazen keşke daha önceden başvursaydım diyorum. Ama sonra hiç bir şey için geç değil diye düşünüyorum. :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum