Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Satilik Hyundai Elantra Arac (Long Island - New York)

Taşındı İlan ve Duyuru
2 2 251 1

• Herkese Selamlar
    İlan bolumunu arattim ama bulamadim. Burasi uygun baslik olabilir diye yazmak istedim.
    Long Island-NY'ta 2007 model 110000 mile,Hyundai Elantra satilik aracimiz var. Motoru saglam, kaporta yipranmis,deri koltuk, klimasi arizali, lastikleri ve fren balatalari yeni degismis. On camlar otomatik arkalar manuel aciliyor. On camlarin acilip kapanmasi bazen tutukluk yapabiliyor.
    Yeni gelen yada kisitli butceye sahip kisilerin isini gorebilir. $600 istiyoruz.
    Not: Yanlis yerde paylasim yapiyorsam adminden ve arkadaslardan ozur dilerim. İlani hemen silebilirler.

• @sutik Aracin resimlerini de yuklerseniz, belki ilgilenenlere kolaylik olabilir.

Benzer Başlıklar

• 3 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    arifbasarA
    merhaba, bu ilan ile ilgili arayışınız muhtemelen son bulmuştur çoktan, lakin yine de yazmak istedim. 10 aralık itibariyle New York a geldim, hem iş bulmak hemde sosyal çevre yapmak istiyorum. eğitim verecek seviyede ingilizce konuşuyor, okuyor ve yazıyorum, office uygulamalarına hakimim, digital pazarlama, network çözümleri konularında eğitimlerim ve iş tecribelerim var. iş imkanı olmasa da tanışmayı çok isterim. yalnızlık zor :)
  • New jersey haledon

Kilitli İlan ve Duyuru
    3
    -3 Oy
    3 İleti
    250 Bakış
    F
    Bu bolum sadece ilan ve duyurular icin kullanilmaktadir. Bu tarz sorularinizi asagidaki gibi kategoriler altinda sorunuz. https://yesilkartforum.com/forum/category/48/new-jersey
  • New Jersey de Olanlar

İlan ve Duyuru
    1
    5 Oy
    1 İleti
    465 Bakış
    ayvalik10A
    Paterson Belediyesi Sağlık Bölümünden yapılan açıklamaya göre: 3/12/2020 tarihinde Ulu Cami Camii, 408 Knickerbocker Ave, Paterson, NJ’deki cenaze etkinliğine katılan herkes SARS-CoV-2’ye maruz kalmış olabilir. Lütfen en kısa sürede yerel sağlık departmanınıza başvurun. Paterson, Prospect Park, Hawthorne veya Totowa’da yaşayanlar (973)321-1277 numaralı telefondan Paterson Şehri, Sağlık Bölümü ile iletişim kurmalı ve adını ve telefon numarasını bırakmalıdır. Dr.Paul Persaud
  • Satilik Restaurant

İlan ve Duyuru
    1
    3 Oy
    1 İleti
    792 Bakış
    K
    Long Island, New York'ta bulunan konsepti Chipotle Mexican Grill'e benzeyen fast food restoranimiz ortaklar arasindaki anlasmazlik yuzunden satiliktir. Restoranimiz 1 yil once subelesmek amaciyla acilmistir. Restoran kose basinda olup, ici disi rahatlikla dort koseden gozukmektedir. Kucuk bir alisveris merkezinin icinde Dunkin Donut'la yanyanadir. Restoran ayni zamanda mahkemelerin karsisinda, hastane ve is yerleri ve devlet daireleri yakinindadir. Konumu itibariyle merkezi konumda, Ana yol ustundedir. Konsept itibariyle subelesmeye uygundur. Restoranin konsepti envanter isci maliyeti ve hizli servis icin cok avantajlidir, kontrolu yonetimi cok kolaydir. Ilgilenenler email ya da telefonla bize ulasabilirler. Ayni zamanda Turkiye'den ya da diger ulkelerden almak isteyenler icin Yatirimci vizesine uygundur. Ali [email protected] 347-328-3983
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k