DV2021 Bekleme Odası
-
Biz DV2021'i kazandıkta 2022 mi kaldı?
-
@doganomer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar çıksa ne olacak orada hayat kolay mı diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? :grinning_squinting_face:
bunu diyenlerin de başvurması peki? ::beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Ben çıkarsa sevincimi kendi içimde yaşayacağım ne aileme ne çevreme söyledim. Amerika’ya ayak basana kadar söylemeyeceğim kimseye.
Heycan artıyor -
@Yahya-Öztürk ekşide çok var. resmen insanın hayallerine kast ediyorlar.
-
yıllardır aklımdaydı ama ilk kez katıldık çekilişe bakalım tekte gelecek mi
-
Bu ileti silindi! -
Coşmuş buralar görmeyeli... Ben de heyecanlandım sizlerle birlikte. Bu ülkede çok emek verip karşılığını alamayan, kendisine ve ailesine başka türlü bir hayat dileyen tüm donanımlı arkadaşlara çıkmasını dilerim. Şansınız açık olsun.
-
Selamlar ,forum ahalisi ha gayret sayfayı düz yapacağız .Bu arada ülkelerin göçmen kabul sayıları lazım bana .Libya doğumluyum da Libya olarak başvurdum .Olmadı ben kendime başka bekleme odası actirtayim 😁
-
ilk yılımız ben bu kadar heycanlancağımı düşünmüyordum. umarım gerçekten gitmek isteyen yeni bir yaşam kuracak herkese çıkar
-
@doganomer Adamın biri cehenneme düşmüş, bakmış etrafına kaynayan kocaman kazanlar var her kazanın başında da bir zebani.Her millet kendi kazanında yanarmış, değnekçi zebani bu adamı kendi milletinin kazanına götürürken bir tanesinin başında zebani olmadığını görünce sormuş:"Neden bu kazanın başında kimse yok". Zebani cevaplamış:"O Türklerin kazanı, zebaniye gerek yok,birisi çıkacak kadar yükselirse diğerleri alttan çekiyor zaten".
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar Nice seneleriniz olsun abi kaç yıl oluyor :)
Tesekkurler. 14 bitti bu sene.
-
Sonuçlara mobile den bakan oldu mu daha önce, bir sıkıntı oluyor mu
-
Bu kadar kişi bu saatte çevrim içi 😁
-
Kızımın doğumgünü 😁 Misafirler gitmeden bakamam kalbim dayanmıyor 🙈
-
@basbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sonuçlara mobile den bakan oldu mu daha önce, bir sıkıntı oluyor mu
Epey zorlanabilirsniz.tek tek kopyala yapıstır derken site çöker zaten..geç kalırsınız muhtemelen.
-
Şu anda kırmızı ışıkta bekleyen yarış arabası gibiyim 😂
-
@frusciante, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Şu anda kırmızı ışıkta bekleyen yarış arabası gibiyim 😂
Yada start öncesi atları boxta tutarlar ya.. o misal :)
-
@umutaga ben notlara kaydettim numarayı. İpdden bakacağım. Sorun olacağını sanmıyorum
-
Ben birazdan liseden arkadaslarla bulusmaya gidicem. Forum sayfasi da hata vermeye basladi yogunluktan. Size iyi eglenceler. Ben kazanmis oldugum icin bakmaya fazla acele etmiyorum. 😁😁 Cok yuksek bir heyecan seviyesi de yok acikcasi. Az var tabi ama var. Keyifli sohbetler.
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga ben notlara kaydettim numarayı. İpdden bakacağım. Sorun olacağını sanmıyorum
Ama sadece numara istemiyor..
Dogum tarihi ve soyadıda istiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum