DV2021 Bekleme Odası
-
Günaydın gelecek pazartesi artık kastomunu antep ankaraya gidelim degilde bu hafta sonu new york a miami ye vegasa gidelim hosteldede kalırız kafa dinleriz modunda bır hafta baslangıcı olur umarım Tum ıyı kalplıler kazansın kotulere zaten yer yok dunyada ve umarım artık gonulden ıstıyenler kazanır bırakın teorileri su akar yolunu bulur hele bır sansınız donsunde son 1 Gun
-
Beyler yavaş. Geceden sabaha 20 sayfa. 1 saattir okuyorum anca bitti :D
-
@vulture 359 gün boyunca ismini bile bilmediği forumu 1 gün kala araştırma ile bulan kişiler daha gelmedi. Asıl sen pazar günü sabah bak sayfa sayısına
-
@ayvalik10 😆😆😆
-
@ayvalik10 Eminim üye olmadan yazmaya çalışacak olanlar da olacak :D
-
Umarım canı gönülden isteyen herkese çıkar özelliklede gençlere.
-
@TughanTug teşekkür ederim, numaramız düşükse hemen aktif oluyor mu? Çıkarsa nikah yapacağım da nikah zamanlamasını ayarlamak için soruyorum
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vulture 359 gün boyunca ismini bile bilmediği forumu 1 gün kala araştırma ile bulan kişiler daha gelmedi. Asıl sen pazar günü sabah bak sayfa sayısına
@ayvalik10 buranın askerleriyiz 😁 gelene hoşgeldin gidene bay bay 😁
-
Günler günler saydık, sonuna geldik. Bu sene forumdan rekor kazanan olur inşallah 🙏 Birimiz hepimiz için.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bunun gelecek senesi de var. Unutuyorlar :)
-
Arkadaşlar 920 sayfanın hepsini satır satır okumuşumdur. Çıkarı olmayıp da yardım etmeye çalışan insanları barındıran mükemmel bir forumdayız. Umarım kart gerçekten çıkmasını isteyenlere çıkar. 21 yaşında bir genç olarak; forumun emektarları başta olmak üzere ileti giren, mesajlaştığım, yardımcı olmaya çalışan ve sadece okuyup bilgi edinmeye çalışanlar dahil herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. Herkese bol şans...
-
2 yıl once bende sizler gibi heyecanla bekleme odasında az mı bekledim. seçildiniz yazısını görünce Şöyle bir uzaya çıkıp inmiştim. O duyguyu hiç unutamam. Merak ediyorum siz kazansanız tepkiniz nasıl olurdu.
-
Bu ileti silindi! -
@jamel86 Biz ailecek ağlayacağız galiba :confounded_face:
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@jamel86 Biz ailecek ağlayacağız galiba :confounded_face:
çığlık atmaya hazırım şimdiden :D
-
ben sahilde deli gibi koşucam :D
-
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ben sahilde deli gibi koşucam :D
adamın sahili var forum ahalisi vay be :D
-
@jamel86 donup kalırım önce heralde 🙈
-
Biz totem yaptık,3 kişi başvurduk. Çıkan kişi bir yıl içerisinde diğerlerine macbook pro + airpods pro alıcak. Önce piyasa araştırması yaparım herhalde çıkarsa :D. Zamanında Work and travel vizesi için de 2 kişi başvurmuştuk, vize alabilirsek şayet, İzmirliler bilir , Konyalıdan 4 kişlik speysiyel kebap ziyafeti vericektik. Vizeyi aldığımız gün yer ayırtmıştık :D
-
@imerafera Anladım ama macbook, airpods çok fazla değil mi? Onları Amerika'dan alsan çok ucuzdur ama
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum