Yesilkart Forum Discord Sohbet Duyurulari
-
Bugün akşam saat 21 de sayın @Muhtaradana Yeşil Kart Forum Discord sunucusunda Green Card heycanını ve mutluğunu anlatıyor. Müsait olan herkesi Discord sunucumuza bekleriz. Katılabilmeniz için Link :
https://discord.gg/E7zUYN -
@vakkas-altiner elinize saglik sayin @vakkas-altiner , bu duyurular ayri bir basligi hak ediyordu :)
-
21 nerenin saatiyle?
-
Türkiye, yani yayın bu akşamlık yapıldı. Tekrarları olacak..
-
@SchieZophRen, içinde söyledi: Yesilkart Forum Discord Sohbet Duyurulari
davet linki iptal olmuş, gruba alımlar ne zaman açılacak?
-
@FutureTrader, içinde söyledi: Yesilkart Forum Discord Sohbet Duyurulari
güncel link aşağıda hocam gelmek isteyen herkese sürekli açık grup
https://discord.gg/gCChPX -
İnanılmaz guzel bir etkinlik olmus ☺️ tebrik ederim.
-
@FutureTrader, içinde söyledi: Yesilkart Forum Discord Sohbet Duyurulari
Discord davet linklerini 24 saatligine olusturuyor sanirim, suradan da giris yapabilirsiniz:
-
COVID-19 nedeniyle uzun bir sure bulusma yapamayacaginiz gibi gorunuyordu zaten...
Bu surecte yeni sistemimizin adini sayin @vakkas-altiner koymus oldu :) Sonraki haftalarda konular belirleyip ona gore Forum Discord Bulusmalari yapabiliriz.
Bir sure forum bulusmalari :down_arrow: out, forum discord bulusmalari :up_arrow: in :)
size de uygun mudur Vakkas Bey? :)
-
@crazycells Yeni normal yaşamda artık buluşmalar bu şekilde olacak. Zaman ve mekan mefumu gözetmeksizin toplantılar düzenlenebilecek. Ben her şekilde destek vermeye hazırım
-
Discrod linkini suresiz aktif olacak sekilde ayarlayabiliyorz diye biliyorum. Daveti duzenle deyince soyle bi ekran gelmesi lazim, secenekleri duzenledikten sonra (Turkce kullaniyorum:
(resim ekleyemedim afedersiniz)
Daha sonra sone er: Asla
Maksimum Kullanici Sayisi: Limit yok -
ben ayarlamıştım galiba yeniden atayım sınırsız davet linki
https://discord.gg/gqUvepW -
Tesekkur ederim. Ben bu linki gorememis olabilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum