Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yesilkart Forum Discord Sohbet Duyurulari

Forum Sohbetleri ve Yayınları
13 8 955 5

Benzer Başlıklar

• Facebook Grubu Canli Yayin Duyurusu (9 Ekim 2020)

6
    4 Oy
    6 İleti
    405 Bakış
    crazycellsC
    @gucarslan, içinde söyledi: Facebook Grubu Canli Yayin Duyurusu (9 Ekim 2020) @crazycells, içinde söyledi: Facebook Grubu Canli Yayin Duyurusu (9 Ekim 2020) @dmrtkn, içinde söyledi: Facebook Grubu Canli Yayin Duyurusu (9 Ekim 2020) Cok güzel bir yayın oldu devamını bekliyoruz. Naçizane tavsiyem canlı yayını yapacak kişiler sorulan sorulara daha kısa cevap verirlerse daha iyi olur insanların sıkılmamasi açısından. Tamamdir sayin @dmrtkn , zaten farkettiginiz uzere cok hizli ve plansiz gerceklesen bir yayindi :) Son saatlerde karar verildi ve 1 saat oncesinde ancak duyurusunu yaptik. Cemal Bey deneyimlerini paylasmak istemis 1 gun once, ama yayin ileti kuyruguna takilinca tam olarak canli yayin yapamamis oldu :) Hazir kendisinin de vakti varken bu sansi degerlendirelim dedik. Sonraki yayinlarda cok onceden duyurusunu yapip sorulari ona gore toplayip konulara gore sira vermek cok daha makul olur zaten. Fikirler icin tesekkurler. telegram grubundaki arkadaşlarımız da canlı yayinin Youtube üzerinden yapılmasının daha faydali olacağının fikrini vermek istediler. sonrasinda izleyemeyen arkadaslarimizin da izlemesi/dinlemesi icin daha sağlıklı olacaktır fikri sunuldu. sonraki yayınlar için bunu da degerlendiriseniz seviniriz :) Dogrudur sayin @gucarslan , zaten asil plan oyle olacak gibi gorunuyor; ama sanirim isteyen youtube, isteyen de facebook uzerinden yayin yapilabilir... ikisinin artilari ve eksileri mevcut. Forum ve gruptaki avukatlar da ( Claudia Muslu Hanim, Yasin Akalan Bey ve Remzi Kulen Bey ) canli yayin ile gruba bilgi vermek istediklerini bize iletmislerdi. Daha once hepsiyle de youtube uzerinden yayinlari yapacagiz diye konusmustuk ama altyapi olarak hazir olmadigimiz icin henuz yayinlara baslayamadik. Sanirim avukatlarla yayina baslamadan hepsini denemis olacagiz, sonrasinda ise amaca gore hareket ederiz. Ben de youtube'un erisim acisindan daha iyi olacagini dusunuyorum. Ayrica bu konuda baska fikirleri olan arkadaslar da varsa kesinlikle iletsinler :) yapmisken en iyi sistemi kurup o sekilde devam edelim :)
  • Sound of America sohbetleri

9
    19 Oy
    9 İleti
    700 Bakış
    crazycellsC
    @Bosphorus, içinde söyledi: Sound of America sohbetleri @crazycells Emrah Ates'in YouTube sayfasinda; "Allah Rahmet eylesin kardesim. Emrahi San Diego Highway 94 (Golden Hill Route) yolunda gerceklesen Araba kazasinda kaybettik, Tarih 16 Mart 2022. " diye bir mesaj okudum doğru mudur? Umarim degildir sayin @Bosphorus ; maalesef kendisini tanimiyorum, ama forumdaki pek cok uyenin youtuber'lari benden cok daha iyi bildigine eminim, dolayisiyla bu konuda bilgisi olan biri guncelleme yaparsa daha iyi olur.
  • Forum Sohbetleri ve Yayınları

Sabitlendi Forum Sohbetleri ve Yayınları
    2
    11 Oy
    2 İleti
    654 Bakış
    J
    @crazycells kesinlikle bu tür içerikler forumda daha fazla yer bulmalı
  • Sound of America - Uluç ÖZÜYENER

Kilitli Taşındı Forum Sohbetleri ve Yayınları
    2
    3 Oy
    2 İleti
    987 Bakış
    zgrrdnZ
    Yu... tır şoförlüğü konusunda düşünceleriniz nedir? Em... İndiana eyaletinde yazları nasıl vakit geçeriyorsunuz. Okyanus kenarına ulaşım veya tatil masrafları asgari ücretli bir çalışan için yoksa hayalmidir :) ? Uluç Özüyener Voice message [audio/Qf0l24SWPdV8gR0qqZjGNTkU.mp3] "yarama bastınız bu soruyla Ben eski bir yelkenci olarak indiana eyaletinde yaşayarak denizden uzak bazen kendime eziyet ettiğimi hissediyorum ama tabi benim eşim portekizli her yaz portekize ve ispanyaya gidiyoruz Kısmen bu şekilde özlemimi gidermeye çalışıyorum ama yeteri kadar da Pek sayılmaz açıkçası ama çok arzu edildiğinde araba ile kuzeye doğru çıktığınız zaman Michigan gölüne gidebillirsiniz Michigan gölübir nevi denizdir hoş dalgaları olan işte yelkenli ile açılabileceğiniz gayet güzel bir yerdir ama fethiye falan değildir tabikide kismen tatmin edeceğini tahmin ediyorum yani masrafı benzim masrafı bence elektrikli araba kullanırsanız oda olmaz" El... Merhaba.Türkiyedeki diplomalarımızın karşılığını bulabiliyormuyuz. It sektöründe 16 senedir çalışıyorum Abd de diplomayımı önplanda tutuyorlar yoksa tecrübe dahamı öne çıkıyor?teşekkürler şimdiden Uluç Özüyener Voice message [audio/Ye7F5ScPh8MPYlLhWFVDdMH2.mp3] "Etrafımda Türkiye'den mezun olup diplomasını alıp burada çalışan insanlar var demek ki oluyor ama tabii buradan bir diploma almanız işinizi birazdan kolaylaştırıyor ben tabii Türkiye'den mezun oldum ardından Amerika geldim Burada Bilgisayar Mühendisliği okudum buradan mezun oldum dolayısı ile ben güzel bir örnek değilim sizin sorunuza Ama dediğim gibi etrafında Etrafında bir sürü insan var belli okulları bitirmişler ve burada işte profesyonel hayata başlamış ya da akademik hayata başlamış olabiliyor" Ad... Uluç bey, 50 sinden sonra Amerika sizce nasıl bir fikir, Türkiye de emekliliği haketmiş, eşi de emekli olmuş birisi olarak tavsiyeniz ne our? Size göre? Uluç Özüyener Voice message [audio/5_4bZ-O3v5S5G1YfayYbIUeN.mp3] "Amerika'da yaşa Türkiye'deki gibi o kadar bakılmıyor ben üniversitede okurken 70 yaşında sınıf arkadaşım vardı aynı dersleri alıyorduk kimsede bu adam niçin okula gidiyor vesaire gibi sorgulamıyordu Dolayısıyla yaş gerçekten bir Kriter değil bununla birlikte Çok samimi bir dostum Türkiye'den emekli oldu atladı eşi ve çocuğuyla birlikte geldi gayet de güzel geçiniyorlar burada ne kadar kalacak ne edecek hiç bilmiyorum ama hani gelip başlamak başlamanızı tavsiye ederim açıkçası gördüğüm kadarıyla bundan pişmanlık duyan insan yok etrafımda" Oz... Arkadaşla süremizin sonuna yaklaşıyoruz lütfen son sorularınızı toparlayalım. Şe... Uzmanlık alanımızda olmayan iş yeri açma imkanı varmı acaba Uluç Özüyener Tabii. Eğer lisans gerektiren bir alan değilse. Mesela kuaför açamazsınız. Uluç Özüyener Voice message [audio/rFIxj2TRNi3sIN8hZOM9eRC9.mp3] Arkadaşlar cevaplayamadım sorularınız varsa ben Can erikten Bana ulaşabilirsiniz orada elimden geldiğince cevaplayıp cevaplamaya çalışacağım Yu... uluç bey verdiğiniz bilgiler ve katılımınız için çok teşekkür ediyoruz Ad... Uluç bey çok teşekkür ederiz Hu... Cok teşekkür ederiz Ha... Teşekkür ederiz Em... Değerli bilgilerini için teşekkür ederiz Şe... Tşk ler Uluç Özüyener Voice message [audio/zM_Nk3gzn8FE-tgd7NsDtvvc.mp3] "Bu arada genel bir yorum yapmak istiyorum İzninizle bu soru gelmemişti işsizlik oranı Amerika'da 3.7 bazı eyaletlerde bu %2 lere düşebiliyor bunu Aslında güzel analiz etmek lazım Bu ne demek iş arayan insan sayısı düşük demek Dolayısıyla dinamik ve büyüyen bir ekonomide Amerika'da kalifiye eleman arayan şirketler zorlanıyor demektir Dolayısıyla bu duruma ben sizin lehinize görüyorum açıkçası çünkü şirketlerin davranışları uygun olmak zorunda beklentilerini düşürmek zorunda Örneğin 5 sene tecrübe arıyorsa onu bir seneye indirmek zorunda kalabilir veya master seviyesinde eleman arıyorsa bunu üniversite mezunlarına cevirilir böyle bir getirisi olabileceğine inanıyorum bunun haricinde tabi devletinde kalifiye eleman yetersizliğini göçmenlikle doldurması zaruri bir durum tabi bu Ttrump ın davranışları ile tamamen çelişiyor bundan dolayı ben zaten Trump ın çabalarının amerikanın menfaatlerine ters düştüğüne ve bir noktada göçmenlik politikasını dair fazla değişiklik yapılamayacağını inanıyorum uzun lafın kısası bu lehinize bir durum olabilir yer araken kriterlerinizi bir tanesi belkide işsizlik oranının düşük olması olabilir. Gü... Teşekkürler Uluç Özüyener Voice message [audio/YhYrMgHIkNT3W6FO_YitpMjR.mp3] "Hepinize ben teşekkür ediyorum eğer sorularınızı cevaplayamadı isem özür dilerim Ama dediğim gibi ben john eric den bana ulaşabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım hepinize esenlikler Amerika şimdiden hoşgeldiniz" Oz... Uluç bey bize vakit ayırıp bu süreçte bir nebzede olsa sorularımıza cevap vererek içimizi rahatlattığınız için gurubumuz adına teşekkür ederiz Uluç Özüyener Voice message [audio/W7FlMJ6bKduO7zF906FnRqjP.mp3] Ben teşekkür ederim Özgür çok güzel bir iş yapıyorsun gerçekten Çok hoşuma gitti bu yaptığın herkese faydalı olan bir aktiviteyi di her zaman buradayım kendine iyi bak Ha... Teşekkürler uluç bey verdiğiniz bilgiler için ve vesile olan arkadaşlar içinde teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k