DV2021 Bekleme Odası
-
@bidünya ben ayaz ata ve kar kızı sanırım 2 sene önce Noel Türklerden mi gelmiştir diye bakınırken ilk okumuştum ve bayılmıştım google daki görsellere. Malesef Türk mitolojisinden bîhaberiz.. Googledaki görsellere bir bak lütfen, noel babayla kıyaslayınca müthiş karizmatikler 😁😁 ağaç süsleme işinin Türklerden geldiğini hep yazar ve söylerler zaten.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya ben ayaz ata ve kar kızı sanırım 2 sene önce Noel Türklerden mi gelmiştir diye bakınırken ilk okumuştum ve bayılmıştım google daki görsellere. Malesef Türk mitolojisinden bîhaberiz.. Googledaki görsellere bir bak lütfen, noel babayla kıyaslayınca müthiş karizmatikler 😁😁 ağaç süsleme işinin Türklerden geldiğini hep yazar ve söylerler zaten.
Ben ilk kez rastladım bu bilgiye baya şaşırdım tabi😅hemen gidip bakayım görsellere merak ettim🤗
biz Türklerde her şeye bir el atmışızda herhalde beğenmediklerimizi geride bırakmışız🤣🤣 -
-
@bidünya olabilir, gerçi beğenilmeyecek gibi de değil ama 😂😂 belki orta asyada kalmaya devam etseydik hala nardugan bayramını kutlamaya devam ederdik kimbilir 🤷🏼♀️
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya olabilir, gerçi beğenilmeyecek gibi de değil ama 😂😂 belki orta asyada kalmaya devam etseydik hala nardugan bayramını kutlamaya devam ederdik kimbilir 🤷🏼♀️
Keşkee çokta güzel bir gelenekmiş halbuki🤗🤗bu arada benim kız bile(16)
ağaç süsleyelim diye tutturdu bu yıl. Neyseki artık bazı şeylerin ayrımını yapabilecek yaştalar. Belki bizde kendi narduganımızı kutlarız😄 -
Gidiyormuyuz bu sene amerikaya 🙋🏻♂️😀
-
İyi geceler mübarekler
-
Aklıma bir şey takıldı almanyada kalanlara Almancı diyorsak türkiyede kalanlara türkcümü diyoruz Türkücü de diyebiliriz
-
@ahmet-34 niyetimiz isteğimiz o valla 🙂 hatta talihli olup bir de combo yapıp ilk birkaç binde case number kaparsak belki yılbaşına oralarda gireriz, neden olmasın 😇
-
iyi geceler
adanalı varmı forumda
adana sağnak yağış var sel tehlikesi varmış ptt evleri kanalı taşmış herkesin evi sular altında
cok şükür bizde bir sorun yok -
Ruyamda demin amerikada barda icerken birisiyle ford 351 windsormu chevy 350 tbi mi diye kavga ettik tekmetokat polis geldi beni deport etti
-
selamunaleyküm günaydın işinde gücünde olanlara ve okuyan öğrencilere ALLAH kolaylık versin....
-
@Oktay-İbiş ve aleyküm selam abi hürmetler hayırlı sabahlar bilmukabil 🙏
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ve aleyküm selam abi hürmetler hayırlı sabahlar bilmukabil 🙏
bilmukabele kardeşim ;)
-
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/bankayi-soydu-mutlu-noeller-deyip-paralari-havaya-sacti-5529423/ noel diye hepsi para saçıyor sanırım birde rapçi yapmış elindeki paraları saçmış
-
Selamun aleyküm hayirli sabahlar :) hepinize kolay gelsin ve allah yardimcimiz olsun.. bende simdi ders calismaya gidicem :)
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamun aleyküm hayirli sabahlar :) hepinize kolay gelsin ve allah yardimcimiz olsun.. bende simdi ders calismaya gidicem :)
ve aleyküm selam kardeşim amin bilmukabele. ALLAH zihin açıklığı versin kardeşime.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ve aleyküm selam kardeşim amin bilmukabele. ALLAH zihin açıklığı versin kardeşime.
Amin sagolasin agabeyim :)
-
İyi öğle sonları arkadaşlar. Sessiz bekleyiş sürüyor :slightly_smiling_face:
-
nerde bilgi arayan sözüm ona tripçi tayfası ? meydan onlara kaldı bari bir işe dişe dokunur bir şeyler paylaşsanızda foruma katkınız olsa üç beş kelam etseniz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum