DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya o daha kötü ya bir süre sonra misafirle konuşacak konuda bulamıyorsun
Bizde konu bitmez anacım gelmişken geçmişten😂😂😂habire konuşuyorlar yavvv
-
@asilelif çok şükür ne olsun, çoluk çombalak peşine koşuyorum, hava soğuk artık iyice 😏 kışı sevmeyen, güneşi görünce içi açılan ben için biraz iç karartıcı günler başladı.. kombi meselesine hiç girmiyorum zaten 😂😂😂
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif çok şükür ne olsun, çoluk çombalak peşine koşuyorum, hava soğuk artık iyice 😏 kışı sevmeyen, güneşi görünce içi açılan ben için biraz iç karartıcı günler başladı.. kombi meselesine hiç girmiyorum zaten 😂😂😂
Ayy bizde doğalgaz da Yok. Gerçi daha bişey yakma ihtiyacı duymadık ama az kaldı elektrik ocağına devam😏
-
@Oktay-İbiş abi satışlar nasıl @bidünya misafir nasıl @aysegul @Hyller kızlar sizler nasılsınız 🤣 toplu halde soru sordum 🤣
Çok şükür diyelim yıl sonu ya bizim işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum, akşam çocuklar derken gün bitiyor 😁 Hayallerim le gece uyuyorum kendimi Amerika görüyorum 😁😁😁
-
aramızda aylık 66 milyon dolar maaş alan fakir varmı :) aylık 66 milyon dolar almak her adamın harcı değil akıllı olalım biz fakirler :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
aramızda aylık 66 milyon dolar maaş alan fakir varmı :) aylık 66 milyon dolar almak her adamın harcı değil akıllı olalım biz fakirler :)
Neyyyyyy
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Neyyyyyy
66 milyon dolars yanlış duymadın...
-
@Oktay-İbiş yıllıktır o, öyle bile muazzam gerçi.
-
@Oktay-İbiş yıllıktır o, öyle bile muazzam gerçi.
bak google da biyografisine bak
2018 / 66 m $ yazıyor
https://www.google.com/search?q=Bob+Iger&oq=Bob+Iger&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 -
@Oktay-İbiş linkte aylık maaşının 66milyon olduğuyla ilgili birşey göremedim ama şuna istinaden söyledim, usa de maaşlar genelde yıllık ifade edilir 👍
-
@Oktay-İbiş linkte aylık maaşının 66milyon olduğuyla ilgili birşey göremedim ama şuna istinaden söyledim, usa de maaşlar genelde yıllık ifade edilir 👍
ayşegül aylık değil yıllık olsun 66m dolar senimi kırıcaz :)

-
@Oktay-İbiş neyse, seneye usa e göç ettiğinizde maaş sistemini de tecrübe edeceksiniz nasılsa 😎 yalnız ilk görüşmenizde maaşınız 58k dediklerinde aklınızda olsun, yıllığı kastediyor onlar çoğunlukla, aylık zannedip gözleriniz yuvasından çıkmasın 😉
-
@Oktay-İbiş neyse, seneye usa e göç ettiğinizde maaş sistemini de tecrübe edeceksiniz nasılsa 😎 yalnız ilk görüşmenizde maaşınız 58k dediklerinde aklınızda olsun, yıllığı kastediyor onlar çoğunlukla, aylık zannedip gözleriniz yuvasından çıkmasın 😉
ben şimdiden öğrendim hafızama kaydettim karadenizliyi kandıramazlar hele hele birde bakkal market esnafını çok zor ;) unutmadan bana piyango vurmayacak hissediyorum bu arada :)
-
@Oktay-İbiş banada vurmaz hiç bir zaman yılbaşı piyangosu çünkü ben hiç bilet almam 🤣🤣🤣
-
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
@asilelif 😂😂😂
-
@asilelif günaydın hayırlı cumalar🌞🙋🏻♀️
-
“Senden bizim için hayırları açmanı, işlerimizin hayırla sonuçlanmasını,
önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayrı, cennette yüksek dereceler istiyoruz. (Allah’ım!) Duamızı kabul eyle.” Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar -
@Oktay-İbiş banada vurmaz hiç bir zaman yılbaşı piyangosu çünkü ben hiç bilet almam 🤣🤣🤣
şans nasip kısmet varsa nasibimizde eyvallah yoksada hay hay der geçeriz ;)
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif günaydın hayırlı cumalar🌞🙋🏻♀️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum