DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@goodluck amerikalarda dv 2021 ile ilgili bişeyler yok mu? :)
Amerika dv2021 ile yatip kalkiyor ne diyorsun 😁😁
-
@goodluck bizim gibi istatistik peşinde koşuyorlarsa :)))
-
İngilizce öğrenmek ve geliştirmek isteyen herkezi ingilizce konuştuğumuz özellikle amerika hakkında sohbet ettiğimiz whatsapp grubumuza bekleriz https://chat.whatsapp.com/KfLQipcYMHjFsQyQNXNzNl
-
@Mrfirat guzel cevap
-
Ya sabir ocak ayi bittimi devami gelir
-
@Rhonster belkide bende :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Arden, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller %0.0001 umut bile yaşatır insanı.umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.elbet bir gün :folded_hands_light_skin_tone:
İnşallah bir gün evet 🙈 Trump Bey beni üzüyor bu günlerde 😥 Hayırlısı hepimiz için
-
Selamunaleyküm cümleten günaydın ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin hayırlı işler bol kazançlar.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamunaleyküm cümleten günaydın ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin hayırlı işler bol kazançlar.
kaçamazsın benden iyi geceler :D
-
Herkese günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
-
@Rhonster sana da iyi geceler 😅
-
@Oktay-İbiş günaydın abi
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
kaçamazsın benden iyi geceler :D
ahmet taha 1 sende 2 ne diyeyim ALLAH bana acısın sizin şerrinizden korusun benim gibi bir garibanı :)
-
-
@SchieZophRen bence en güzeli kişi başı başvuru ücreti bunu da göze alabilenler sadece yani gitmek isteyenler verir ornek kişi başı 100 dolar gibi
-
@msdrnc, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@SchieZophRen bence en güzeli kişi başı başvuru ücreti bunu da göze alabilenler sadece yani gitmek isteyenler verir ornek kişi başı 100 dolar gibi
Böylelikle gerçekten gönül koyanlar laf olsun diye başvuranlar ayrılır belki @msdrnc haklısın 😁
-
Günaydınlar efendim
-
Günaydınlarrrrrrrrrrrrr
-
@Oktay-İbiş abi satışlar nasıl @bidünya misafir nasıl @aysegul @Hyller kızlar sizler nasılsınız 🤣 toplu halde soru sordum 🤣
-
günaydın herkese
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum