DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş yaşam biçimi diyebiliriz
-
Tamam söylüyorum bulamadınız
-
@asilelif söyle gari çıkıcam😂😂😂
-
-
Afrika'da çalışan bir antropolog bir kabilenin çocuklarına bir oyun oynamayı önerir ağacın altına koyduğu meyvelere ilk ulaşanın ödülü o meyveleri yemek olacaktır onlara Hadi şimdi başlayın 1. Olan ödülü alacak der o anda bütün çocuklar el ele tutuşup koşup ağacın altına beraber varırlar ve hep beraber meyveleri yemeye başlarlar antropolog Neden böyle yaptıklarını sorduğunda şu yanıtı verirler bu Ubuntu dur nasıl olur da diğerleri mutsuz iken birimiz ödülü yiyebilir ki ve anlamını açıklarlar onların dilinde Ubuntu Ben Biz olduğumuz için benim demekmiş
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Tamam söylüyorum bulamadınız
şimdi derki ben söyledim yumurtayı oktay abiden alın bana gönderin der :)
-
@Oktay-İbiş abowww altı üstü bir yımırta ne cimrisin abi istemiyom 🤣🤣🤣🤣
-
Afrika'da çalışan bir antropolog bir kabilenin çocuklarına bir oyun oynamayı önerir ağacın altına koyduğu meyvelere ilk ulaşanın ödülü o meyveleri yemek olacaktır onlara Hadi şimdi başlayın 1. Olan ödülü alacak der o anda bütün çocuklar el ele tutuşup koşup ağacın altına beraber varırlar ve hep beraber meyveleri yemeye başlarlar antropolog Neden böyle yaptıklarını sorduğunda şu yanıtı verirler bu Ubuntu dur nasıl olur da diğerleri mutsuz iken birimiz ödülü yiyebilir ki ve anlamını açıklarlar onların dilinde Ubuntu Ben Biz olduğumuz için benim demekmiş
Hee işte ben okumuştum bunu daha öncede toparlayamadım gönderin yumurtamı😂😂😂
-
@Oktay-İbiş @asilelif yumurta deyip geçmeyin geçenlerde bir bakan kahkalarla anlatıyordu asgari ücretle ne kadaaaaar çok yumurta alınabildiğini😜
-
@bidünya banucum @Oktay-İbiş abiyi kalpten mi götürecen ne yumurtası 🤣🤣🤣🤣
-
@bidünya 🤣🤣🤣🤣 ağlanacak halimize güldüm
-
@asilelif yok yaa Oktay abi bi yumurtadan korkacak adam değilde buraya gelene kadar omlet olur hepsi😂😂😂
-
yumurta nedir yaw yollayın özelden adreslerinizi kargolatim ama gelene kadar civciv olurlarsa karışmam :)
-
@Oktay-İbiş işte bu ya bir kamyon yumurta almış kadar olduk
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
yumurta nedir yaw yollayın özelden adreslerinizi kargolatim ama gelene kadar civciv olurlarsa karışmam :)
Kesin olur çiftlik kurarım ben burda ohh sermayesiz iş😅
-
6 lı yetermi yumurta :) 30 lu istemezsiniz herhalde :)
-
@Oktay-İbiş @bidünya hadi gene canlandirdim sizi beni mi bekliyordunuz konuşmak için yav 🤣🤣🤣🤣
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
6 lı yetermi yumurta :) 30 lu istemezsiniz herhalde :)
Yeter abi yeter bu devirde 6lı yumurtayı bulmuşuz daha ne😅
-
@Oktay-İbiş yok ya o kadar da acımasız değiliz
-
@Oktay-İbiş @bidünya hadi gene canlandirdim sizi beni mi bekliyordunuz konuşmak için yav 🤣🤣🤣🤣
:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum