DV2021 Bekleme Odası
-
@HPX Bir dahaki sefere Istanbul restauranti tavsiye ederim. Turk mahallesinin tam girisinde, pazar/market meydaninda. Yemekleri cok cesitli ve lezzetliydi. Umarim hala oyledir!
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX Bir dahaki sefere Istanbul restauranti tavsiye ederim. Turk mahallesinin tam girisinde, pazar/market meydaninda. Yemekleri cok cesitli ve lezzetliydi. Umarim hala oyledir!
Anladim efendim. Tavsiyeniz icin tesekkür ederim. Bidaha gittigimde denicem o restauranti :)
-
Cümleten iyi akşamlar neler konuşuldu bugün fazla aktif olmadım nasilsiniz
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Cümleten iyi akşamlar neler konuşuldu bugün fazla aktif olmadım nasilsiniz
aynı tas aynı hamam :) değişenimiz yok tam takır kuru bakır devam :)
-
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi aksamlar elimden geldiğince forumu takip ediyorum kafama takılan sorulara cvp arıyorum benim ilk başvurum kendime hedef 2021 olarak belirledim umarım ki herşey gönlümüzce olur.
-
@ugur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi aksamlar elimden geldiğince forumu takip ediyorum kafama takılan sorulara cvp arıyorum benim ilk başvurum kendime hedef 2021 olarak belirledim umarım ki herşey gönlümüzce olur.
Hayırlısı olsun bol şanslar sizede
-
Green card basvurusunu yaparken yüklenen resminin ne kadar önemi var bilen varmi? Yada sistem kabul ettikten sonra sikinti yokmu ? Düsüncelerinizi alabilirmiyim veya bilen birisi varmi aramizda ? Hayirli aksamlar
-
@HPX çekilişe katılamıyorsun bu kadar basit
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın çalışanlara ALLAH güç kuvvet sağlık sıhhat ve kolaylıklar versin. bugünümüz dünden daha güzel daha neşeli geçsin.
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Green card basvurusunu yaparken yüklenen resminin ne kadar önemi var bilen varmi? Yada sistem kabul ettikten sonra sikinti yokmu ? Düsüncelerinizi alabilirmiyim veya bilen birisi varmi aramizda ? Hayirli aksamlar
standartlarına uyduktan sonra sıkıntı çıkmıyor.
-
sıradaki parça annelerimize gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=NGs46y32Xmc
devamı için sayfadan takip edebilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3001/mermiye-kafa-atanlar/13 -
Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum.
-
@Oktay-İbiş 😀😀😀
günaydın abi -
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş 😀😀😀
günaydın abiGünaydın kardeşim hoşgeldin...
-
Günaydın arkadaşlar iyi sağlıklı mutlu güzel haberlerle dolu bir haftanız olsun inşallah
-
@Oktay-İbiş teşekkür ederiz abi
-
Selamun aleylüm ve hayirli sabahlar herkese. Herkese kolay gelsin ve hayirli günler dilerim.. :) ve soruma verdiginiz cevaplar icin tesekkür ederim
-
Selamun aleylüm ve hayirli sabahlar herkese. Herkese kolay gelsin ve hayirli günler dilerim.. :) ve soruma verdiginiz cevaplar icin tesekkür ederim
ve aleykümselam bilmukabele kardeşim.
-
Günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta olsun 🙏
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ve aleykümselam bilmukabele kardeşim.
Nasil gidiyor abim, hersey yolundami?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum