DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif yönetimin apartman altına market açılmasına izin vereceğini sanmıyorum :)
vermez kardeşim neden versinlerki haklısın vermezler izin ;)
-
@Oktay-İbiş ama sen market açarım diyorsan hepimiz yönetime isteriz isteriz deriz
-
@Oktay-İbiş ama sen market açarım diyorsan hepimiz yönetime isteriz isteriz deriz
yok kardeşim burada yeteri kadar yaşıyorum sinir stres :) benim başka planlarım var ;)
-
milleti cuma ayağına iyi kandırıyorlar. bu kapitalist düzen ne kadar yamyam bir sistem insanların gözlerini öyle boyuyorlarki ihtiyacı olmadığı halde insanlara aldırıyorlar.
-
İşaretlere inanırmısınız arkadaşlar🤔
Eşim iş için İzmire gider gelir. Bu taraflarda garibim öğrencilerde genelde otostopla şehir merkezlerine giderler. Eşimde bir üniversite öğrencisi çocuğu Aydına bırakmıştı. Neyse geçen gün kapının önünde arabayı toparlarken bir poşet getirdi dedim bu ne. Dedi geçenlerde bıraktığım çocuğun poşeti koltuğun altına girmiş. Vah dedim çocukcağız ne aramıştır üzülmüştür ne yapayım bunu. Yıka da dedi veririz ihtiyacı olan birine. Poşetten çıkardım baktım bir sweet. Üzerinde eşşek kadar HOUSTON rockets yazıyor hemde orjinal😬ya bu bir işaret ya ben kafayı yiyorum ufaktan🤫ya da odaklandığım için daha çok dikkat eder oldum böyle şeylere bilemedim. Ya da kocaman bir tesadüf. -
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İşaretlere inanırmısınız arkadaşlar🤔
Eşim iş için İzmire gider gelir. Bu taraflarda garibim öğrencilerde genelde otostopla şehir merkezlerine giderler. Eşimde bir üniversite öğrencisi çocuğu Aydına bırakmıştı. Neyse geçen gün kapının önünde arabayı toparlarken bir poşet getirdi dedim bu ne. Dedi geçenlerde bıraktığım çocuğun poşeti koltuğun altına girmiş. Vah dedim çocukcağız ne aramıştır üzülmüştür ne yapayım bunu. Yıka da dedi veririz ihtiyacı olan birine. Poşetten çıkardım baktım bir sweet. Üzerinde eşşek kadar HOUSTON rockets yazıyor hemde orjinal😬ya bu bir işaret ya ben kafayı yiyorum ufaktan🤫ya da odaklandığım için daha çok dikkat eder oldum böyle şeylere bilemedim. Ya da kocaman bir tesadüf.valizi şimdiden hazırla yolcusun :) inşallah kardeşim
-
@Oktay-İbiş abi ne demek seni hiç yorarmıyız evlerden sepet sallarız çocukları da yayına çırak veririz 🤣
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
milleti cuma ayağına iyi kandırıyorlar. bu kapitalist düzen ne kadar yamyam bir sistem insanların gözlerini öyle boyuyorlarki ihtiyacı olmadığı halde insanlara aldırıyorlar.
https://www.instagram.com/p/B5Z4XyBFsiq/?igshid=pinnednzd47m
Abi bunu izlemelisin😂😂😂
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi ne demek seni hiç yorarmıyız evlerden sepet sallarız çocukları da yayına çırak veririz 🤣
yok arkadaş ben ne kadar uzak dursamda benden uzak durmuyor bu iş :) sen uşaklaru yanıma ver ben onları iş makinası operatörü yaparım saati 50 dolardan çalışırlar :)
-
@Oktay-İbiş eyvallah abi😌
-
@Oktay-İbiş abi şimdi sen varken elin walmart mı para yedirelim
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi şimdi sen varken elin walmart mı para yedirelim
yedir tabii ne olucak giyimde kuşamda benzinde vs de gözün görmüyor yiyecektemi görüyor :) arkadaş pahalı satarım yani 3 ise ben 15 e satarım bakalım o zaman duamı edersin bedduamı :)
-
@Oktay-İbiş link attım ama galiba çıkmadı
-
https://www.mynet.com/minik-kardesler-maya-ile-lara-8-dil-biliyor-110106192630 doğuştan şanslı mı oluyor çocuklar bilemedim
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş link attım ama galiba çıkmadı
geldi geldi :)
-
https://www.mynet.com/minik-kardesler-maya-ile-lara-8-dil-biliyor-110106192630 doğuştan şanslı mı oluyor çocuklar bilemedim
onlar saklı seçilmişler :)
-
@Oktay-İbiş bilemedim benim istediğim tek dili ek konuşmak bunlar 8 dili bulmuşlar
-
Bir miktar doğuştan şanslı sayılırlar. Anne baba dil bilimci olunca. Ama benim büyük kızda ingilizce almanca norveççe biliyor ve korece öğreniyor şu an. Hemde garibimin anası babası sadece türkçe biliyorken😂çocuklar gerçekten isterse yapar tabi bir de adamın desiği gibi doğru eğitim.
-
@Oktay-İbiş bilemedim benim istediğim tek dili ek konuşmak bunlar 8 dili bulmuşlar
:) biz türkçeyi unutmayalımda gerisi no problem :)
-
@bidünya dur dur sen ne diyon şimdi :) kızına sorsak nasıl öğrenmiş onları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum