DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_ ikiside grip oldular küçük kız 2 gün ateşlendi ama toparlıyor inşallah
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ ikiside grip oldular küçük kız 2 gün ateşlendi ama toparlıyor inşallah
geçmiş olsun kardeşim ALLAH acil şifalar versin.
-
@anilcangokben sende haklısın insan bir an önce çıksın diyorda olmuyor işte
-
@Oktay-İbiş amin abi senin işler nasıl satışlar iyimi
-
@asilelif aaa çok geçmiş olsun hemen iyileşsinler de sizin de keyfiniz yerine gelsin havalar bu yıl bi garip zaten
-
@haymatlos_ hayırlısı olsun abi artık hiç düşünmüyorum gc ı . Bir kere düşünerek o hatayı yaptım bir daha düşünmem dedim öyle gidiyor
-
@Oktay-İbiş amin abi senin işler nasıl satışlar iyimi
bugün durgunluk var gerçi milletin alım gücüde kalmadıki artık öğleden sonra açılır akşama toparlanır inşallah.
-
@haymatlos_ inşallah evet onlar iyi ilunca bizlerin enerjiside yüksek oluyor
-
@Oktay-İbiş insallah senin nezdinde tum esnaf arkadaşlara bol kazanclar inşallah
-
@Oktay-İbiş insallah senin nezdinde tum esnaf arkadaşlara bol kazanclar inşallah
amin inşallah bu işe nerden bulaştım kimin aklına duydum bilmiyorum :)
-
@Oktay-İbiş esnaflığa mı gc ye mi esnaflık zor ama en zoru maaşlı çalışmak :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş esnaflığa mı gc ye mi esnaflık zor ama en zoru maaşlı çalışmak :)
esnaflık zor. maaşlı iş kolaydı bana göre tabi bu fikir düşünce kişiden kişiye değişir. benim maaşımın yanında ekstralarım oluyor hemen hemen +1 maaş yada yarı maaş kadar. esnaflık bir noktada iyi ama bu bakkal market tarzı işler emekli yaşlı insan işi bizim gibi kanı deli akan her gün aksiyonun içinde olanlar için çok zor :)
-
@Hyller hayaller gerçek olacak bi kere :)
Olcak olcak... Bugün değil belki ama bir gün Amerika dan sesleneceğiz 😁
-
@Oktay-İbiş market müşterim vardı pazarı yok sebze meyve işi de olunca gecenin göründe hale git vs. zor iş
-
@Hyller aahhh keşke hepimiz birden amerikanın sesi durumunda olacaz inş :)
-
Çok geçmiş olsun kuzular hasta olunca hayat çok zor bilirim :( geçsin inşallah
-
@Oktay-İbiş market müşterim vardı pazarı yok sebze meyve işi de olunca gecenin göründe hale git vs. zor iş
evet oda ayrı bir dert 2 sene sattım baktım tek başıma hepsine ulaşamıyorum bıraktım sebze mevye işini. geçen senede gölcükten balık halinden arkadaşla taze hamsi alıyordum kasayla markette satıyordum bizimkisi işten ziyade arkadaşla gırgır eğlenceydi :) ama yediğimiz soğuk ve uykusuzlukda cabasıydı.
-
@Hyller aahhh keşke hepimiz birden amerikanın sesi durumunda olacaz inş :)
Bir konu var ekleyemedim ama kaçıncı başvurunuzda kazandınız diye orayı okuyorum dönüp dönüp
Umutlarımı taze tutmak için.
Hep beraber Houston lu oluruz da aynı siteden ev kiralarız filan.... Hayaller hayaller -
@Hyller inşallah
-
@Hyller oraya bende baktım da ne bileyim ilk başvuruda çıkar mı diye umut doluyor insan ben geçen yıl vs. keşke başvursaydım ya da daha önceden
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum