Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • Bu başlık silindi!

1
    0 Oy
    1 İleti
    49 Bakış
  • Austin ev arkadaşı( Round Rock, Pflugerville)

austin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    123 Bakış
    emirhankdE
    Teksas Austin round rock ve pflugerville taraflarında ev bakıyorum ve ev arkadaşı arıyorum. Bu ay sonu eve cıkacağım. 2+1 aparment houseları. Kiraları genelde 1600 civarı oluyor. Çoğu yerin 6-8-10 hafta bedava kampanyaları var. Ev arkadaşı arayan varsa iletişime geçebiliriz
  • Devren Satılık Candy Kiosk’u (Kentucky)

1
    1
    0 Oy
    1 İleti
    557 Bakış
    M Ertan TuysuzogluM
    Lexington ve Louisville de Mall içerisinde bulunan 4+ yıldır isletmekte oldugum candy kioskumu eyalet değişikliği sebebiyle devretmek istiyorum. Detaylar için aşağıdaki telefon numarasindan veya email adresinden iletişime geçebilirseniz. Ayrıca Malllarin web adresini de ekliyorum inceleyebilirisiniz. Isletmeyle ilgili gecmis yillara ait finansal tablolari ve vergi iadeleri mevcuttur. P: +1 (646) 956 1016 E: [email protected] https://shopfayette-mall.com https://www.shopjefferson-mall.com [image: 1753491610508-9d8df6c6-aef6-4b2d-86fd-d4510bffb380-alice-5-resized.jpeg] alice-5.jpeg
  • Bu başlık silindi!

1
    0 Oy
    1 İleti
    23 Bakış
  • Satılık Full Ev Eşyası New Jersey

3
    9
    1 Oy
    3 İleti
    280 Bakış
    M
    Hakkınızda hayırlısı olsun. Dönüş sebebinizi bende duymak isterim.
  • Bu başlık silindi!

1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
  • Türk Avukat Arıyorum

türk avukat los angeles
    2
    0 Oy
    2 İleti
    213 Bakış
    Y
    Merhaba, Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir. Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Ceza avukatı arayışımız bulunmaktadır./ We are looking for a criminal defense attorney.

1
    0 Oy
    1 İleti
    60 Bakış
    U
    Merhaba forum üyeleri, Pensilvanya york şehir hapishanesinde abim tutuklu durumdadır. vinelink üzerinden A-Numarası ile bu bilgiye ulaştık.Ceza avukat arayışımız vardır abimin neden tutuklu olduğu durumu hakkında bilgi almak önceliğimizdir ailecek çok endişeliyiz. lütfen bilgi verebilecek yada bu davayla ilgilenecek avukatlar [email protected] yada WhatsApp üzerinden +90 506 0241917 numaralı telefondan benimle iletişime geçebilir mi? Amerika da tanıdığımız kimse yok yardımlarınız destekleriniz yönlendirmeleriniz önemle rica olunur. A-Number: 246-909-139 / OZKAN CAN / 10.05.1986 Hello forum members, My older brother is currently detained in a York, Pennsylvania city jail. We found this information via VINElink using his A-Number. We are looking for a criminal defense attorney. Our priority is to get information about why my brother is detained; our family is very worried. If there are any lawyers who can provide information or handle this case, could you please contact me at [email protected] or via WhatsApp at +90 506 0241917? We don't know anyone in America. Your help, support, and guidance would be greatly appreciated.
  • San Francisco’da güvenilir tamirci arıyoruz

Taşındı
    1
    1 Oy
    1 İleti
    81 Bakış
    FourayF
    Merhabalar, Bu forumun ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen burada konu açmak oldu. Eski konuları aradım ama her hangi bir konu ile karşılaşmadım. O yüzden yeni açmak durumunda kaldım. Bir kız arkadaşım San Francisco’da yaşıyor. Hem yüksek lisans yapıp hemde çalışmak durumunda olduğu için pek zamanı yok. Arabası geçen gün arıza yaptı. Maddi anlamda zorluk çekse de mecbur bir tamirciye gitmiş ama sorunu çözememişler ve gereksiz yere bir parça ücreti de almışlar. Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz güvenli tamirci varsa bizi yönlendirip arkadaşıma yardımcı olmanız. Ben farklı eyalette olduğum için california’ya hakim değilim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir tamirci bulup, en azından kızın başındaki bu belayı uzaklaştırırız.
  • Devren American Heart Association Eğitim Merkezi

1
    0 Oy
    1 İleti
    140 Bakış
    E
    Devren American Heart Association Training Site – New Jersey, USA Amerika’da bulunan veya taşınmayı düşünen site üyelerine yönelik ilandır. Tam donanımlı, American Heart Association onaylı, şehir tarafından lisanslı ve aktif olarak faaliyet gösteren Eğitim Merkezimi Türkiye’ye geri dönüş nedeni ile devredeceğim. New Jersey’nin merkezi bir konumunda yer alan eğitim merkezi, Paramus’ta ana yol olan Route 17 üzerinde bulunan plazada yer almaktadır. Öne Çıkan Özellikler: • American Heart Association (AHA) onaylı eğitim merkezi BLS, ACLS, PALS ve First Aid CPR&AED kursları vermekte. • Aktif halde çalışıyor ve karlı durumda. • Eğitimde kullanılan tam donanımlı CPR mankenleri, AED cihazları, TV vs tüm ofis donanamı dahil. sistemi vb. ekipman dahil • Web sitesi ve çevrim içi rezervasyon sistemi dahil. • Kira kontratı devredilebilir (isteğe bağlı) 2 kişiye kadar tüm kursların eğitim ve eğitici eğitimi ücretsiz verilecektir. İlgilenen meslektaşlarım USA saatini dikkate alarak +1 (201) 566-0075 numaradan whatsapp üzerinden arayarak veya mesaj atarak detaylı bilgi elde edebilirler.!![alt metni]
  • Yol/yolculuk tavsiyeleriniz, tecrubeleriniz nelerdir ?

1
    0 Oy
    1 İleti
    211 Bakış
    D
    Tüm forumdaslara selamalar ! 28-29 Nisan Washington/Seattle çıkış Georgia/Altanta varısli bir seyahat planı oluşturdum ! Bu yolculuk ve oluşturdugum basit rota için tavsiye öneri yol arkadaşı veya başka önerileri ve tecrübeleri olanların bu başlık altında bana bilgilendirme yapmalarını rica edeceğim ! Şimdiden hepinize teşekkürler
  • Knoxville Tennessee E-2 Vizesine Uygun Satilik Candy Kiosku

1
    3
    0 Oy
    1 İleti
    379 Bakış
    Bener Ersoy 0B
    E-2 vizesi almis ve yeni basvuruya uyumlu, her seyiyle hazir, devir aldigin gun para kazanmaya baslayacagin candy kioskum eyalet degisikligi sebebi ile satiliktir. ICINDEKILER square pos sistemi guvenlik kameralari soguk icecek satmak icin mini buzdolabi sicak ve soguk baglantili sink ( lavabo ) urun depolama alanlari etiket makinasi terazi coins ve cash kasasi kilitli ayri bir kasa Fiyati : $85.000 konumu Knoxville'in en iyi yerlesim yeri olan West Knoxville'deki West Town Mall'de https://www.simon.com/mall/west-town-mall mall'un linkini birakiyorum. Detaylar icin mail adresim : [email protected] ( Lutfen sadece ciddi alicilar yazsin ) [image: 1739849277087-image00010-resized.jpeg] [image: 1739849326424-image00009-resized.jpeg] [image: 1739849348047-image00013-resized.jpeg]
  • Houston'a Yerleşeceğim Arkadaş Arıyorum

Taşındı emlak konaklama yardım işealım çevre edinme
    1
    0 Oy
    1 İleti
    356 Bakış
    Yaban Göksu 0Y
    Dostlar merhabalar, 8 ocakta vize görüşmemi gerçekleştirdim. 13 Ocakta vizem pasaportum sarı zarfım her şey elimdeydi elimi çabuk tutmaya çalışıyorum mayıs ila haziran arasında houston'a uçacağım oda kiralayacam gibi eğer orda grupça kalanlar varsa veyahut başka bir yere tanıdık vasıtasıyla yönlendirebilecek olan çok sevinirim. 22 yaşındayım sorular için mesaj atabilirsiniz. İnstagram adresim @yabangks
  • Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri

24
    1 Oy
    24 İleti
    909 Bakış
    A
    @charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
  • 2 dolarlık banknot

1
    0 Oy
    1 İleti
    176 Bakış
    fatih atatugF
    Amerika'dan gelenler. 2 dolarlık (2 USD) bankont satınalmak istiyoruz. Lütfen detaylar için whatsapp'dan yazın. 5553243323
  • Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

2
    0 Oy
    2 İleti
    279 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
  • Austin Texas'da Apartman Dairesi ve İçinde Tshirt Baskı Techizatı Olan Ev / İşletme İlanı

3
    5 Oy
    3 İleti
    274 Bakış
    T
    Selamlar. DTF baski kullaniyorum.
  • Hersey dahil kiralik apartman dairesi (Chelmsford, MA)

3
    2 Oy
    3 İleti
    331 Bakış
    Yonca Kelleci BlumY
    2250 dolar hersey bir cok fatura dahil elektirk haric
  • Hediye urun

4
    0 Oy
    4 İleti
    270 Bakış
    travelwithdroneT
    baska yardimci olmak isteyen varsa mesaj atabilir 20 adet daha kaldi
  • Bu başlık silindi!

5
    1 Oy
    5 İleti
    418 Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k