• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ezgi Korkut
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ezgi Korkut

@Ezgi Korkut

4
    İtibar
    77
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ezgi Korkut Takip etme Takip Et

Ezgi Korkut tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

Merhaba, dv2021 çekilişinde hak kazandım. Ds260 formunuda aylar önce gönderdim. Case numberım yüksek olduğu için umudumu kaybetmiştim. Ancak yukarıdaki mesajı okudum. Evrak talebi maili almayacaksınız yazılmış. Süreç bu şekilde ilerliyor diye biliyordum neden mail almıyoruz? Direkt evrakları göndermeli miyiz?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut
    • RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@serel siz soyadı değişikliği sebebiyle mi yenileme yaptınız? Mülakata çağrıldınız mı? Aynı süreçteyim. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

@crazycells o kadar haklısınız ki... ben umudumu kesmiştim malum covid yüzünden. Bir girip foruma bakayım dedim. Kentuckynin evrak istediğini görünce heyecanlanmışım 😃 Düzeltiyorum..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

Ezgi Korkut tarafından gönderilen son iletiler

@Fatih-Çelik-1 merhaba, randevu gereklidir maili evrak tesliminden ne kadar süre sonra geldi? Ardından pasaportunuzu teslim alıp hemen mulakat randevusu bulabildiniz mi? Mulakata girebildiyseniz nasıl geçti? Neden mülakata çağrıldığınızı düşünüyorsunuz? Bende bekarken aldığım vizeyi evlendikten sonra yenilemek için başvurdum soyadı değişikliğinden kaynaklı…

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@Fatih-Çelik-1 merhaba, müşakata çağrıldıktan sonra pasaportunuz size bu sürede teslim edilmedi mi? Mülakat tarihini illa en yakın zamana mı almak gerekti? Benim 29 eylülde abd yenileme için evrak teslimim var ve 18 kasımda da schengen randevum var. Bu sürede eğer mülakata çağrılırsam mülakatı ocak ayına ertelemyi düşünüyordum pasaport vs yetişmez diye. Siz mülakata girdiniz mi neleri sordular neden çağrılmışsınız?

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@Ny-Tx siz tust vizenizi yenilerken mi mülakata çağrılıp red aldınız?

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@hakzey merhaba, yenileme sonrası eşiniz ve çocuğunu mülakata çağrıldı sanırım. Süreci mülakat sonrası aktarabilir misiniz? Eşiniz ve oğlunuzun pasaportları da sizin onaylı pasaportunuz ile birlikte geri gönderildi mi? Birde evrakları ne zaman teslim etmiştiniz ve siz onaylı vizenizle pasaportu tekrar geri ne zaman teslim alabildiniz?!

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@serel teşekkür ederim cevabınız için. https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/renew-visa/ bu sayfada Soyadı değişikliğine dair bir bilgi yok ama Vize Mülakatı Muafiyet Randevu onay belgesinde “özlük bilgilerinde (ad, doğum yeri vb.) değişiklik olmaması” koşuluna yer verilmiş. Siz acaba bu kural gelmeden mi başvurmuştunuz? Çağrı merkezini aradım ancak orda ne diyorsa öyledir tarzında guvensiz bir cevap verildi.
      Birde eşinizin vizesi var mıydı? Seyahat planını birlikte mi yapmıştınız?

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@serel siz soyadı değişikliği sebebiyle mi yenileme yaptınız? Mülakata çağrıldınız mı? Aynı süreçteyim. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@seda-2 seda hanım bende aynı süreçteyim. Evlilik dolayısıyla eşimin soyadı ile birlikte kendi soyadımı kullanmaya başladım. 2029’a kadar geçerli vizem olmasına rağmen mecburen vizemi yenileceğim. Sizi çağırma sebepleri yalnızca soyadı değilikliği miydi? Süreç nasıl ilerledi? Mülakat randevusunu onlar mı verdi yoksa siz mi aldınız? Şu an 2028e randevu veriliyor çünkü… vizeniz çıktı mı? Teşekkür ederim şimdiden cevabınzı için

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@mrme12 merhaba, vizem bitmedi hala devam ediyor. 2029 da bitecek. Sadece evlendim ve soyadım değiştiği artık eşimin ve kendi soyadımı birlikte kullandığım için konsolosluk 2 sene önce yenilememi önermişti.

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

@mrme12 vize sonrasi kategori de IST-1 turist vizesi olarak ilerledim. vizemi yenilemek istediğime dair soruları tüm şartları karşıladığım şekilde cevapladım. evrak teslimatı için vsf global IST’ı seçtim. ancak randevu ekranında hala bana 2028 şubata randevu veriyor. Üstelik daha önce yenileyen arkadaşların söylediği gibi 00.15 gibi daçma bir saate değil, sabah 8-9 civarına veriyor. bu durum normal mi? yenilemek için gerçekten 2.5 sene beklemelimiyim? yenileme yapan arkadaşların yazdıklarına göre yenileme randevusu 4-5 ay sonraya alınabilmiş. bilenler yardımcı olursanız çok sevinirim..

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut

Merhaba, 2019 yılında almış olduğum hala geçerli bir abd vizem var. Aldığımda 18 yaşından büyüktüm. 2022 yılında evlendiğim için iki soyismim oldu ve haliyle soyadım değişti. Yenilemek için tekrar ds160 formunu doldurdum ve ücreti ödedim. Ancak yenileme seçeneği hiçbir şekilde gözükmüyor. Önceki yazılarda bahsedilen 8. Seçenek bende de yok. Direkt randevu ekranı çıkıyor ve en yakın randevuyu da 2028 ocak ayına veriyor istanbul için. Bu durum normal mi?

Ezgi Korkut
      Ezgi Korkut