Herkese merhaba tahmin ettiğim gibi red verdiler. Sorulan sorular?
Ne iş yapıyorsun?
Amerika'ya en son ne zaman gittin?
Rusya'ya neden gittin?
Bu kadar ekrana biiiler yazdı 214Bmaddesinden red verdi
Ne iş yapıyorsun?
Rusya'ya neden gittin?
@Seda-Uysal-Avcı Merhaba herhangi bir vize türü değişikliği yapmadım. 10 senelik vizem şubatta bitti bende uzatma için başvurdum. red verdiler yüzyüze mülakata cagırdılar .bu 10 sene içerisinde medeni durumum değişti. eşim rus vatandaşı sanırım rusya giriş çıkışlarımdan yine yüz yüze mülakatta da red verdi maalesef. madem red vericektiniz neden yüzyüze mülakata cagırdınız anlamsız
sadece önüme kagıt uzattı orada yazıyor dedi.
@Cipet selamlar aynı durumu bende yaşadım.1 hafta 10 gün sonra yüzyüze randevu bulmuştum. ara ara kontrol etmenizde yarar var. umarım benim yaşadığım durumu yaşamaz direk vizeniz onaylanır. çünkü bana red verdiler 
@menekse-bahcesi merhaba 214 b maddesi sanırım gidip gelmemekle alakalı bir durum. Ama göstermelik bir neden tamamen Rusya giriş çıkışları dan sebep red verdiler.
Aşağıdaki sorunuzu da cevaplıyım. Kuzenim mülakata çağırılmadan 10 senelik vizesini yeniledi herkesi çağırmıyorlar.
@Seda-Uysal-Avcı Merhaba herhangi bir vize türü değişikliği yapmadım. 10 senelik vizem şubatta bitti bende uzatma için başvurdum. red verdiler yüzyüze mülakata cagırdılar .bu 10 sene içerisinde medeni durumum değişti. eşim rus vatandaşı sanırım rusya giriş çıkışlarımdan yine yüz yüze mülakatta da red verdi maalesef. madem red vericektiniz neden yüzyüze mülakata cagırdınız anlamsız
sadece önüme kagıt uzattı orada yazıyor dedi.
Ne iş yapıyorsun?
Rusya'ya neden gittin?
Herkese Merhaba ,
bugün pasaportumu haliyle vizesiz olarak teslim aldım. ekteki belgeyi verdiler.
pazartesi günü yüzyüze mülakata gireceğim.
daha önce belirttiğim üzere muhtemelen evlilik nedeniyle yüz yüze görüşmeye çağırdılar.
@muzaffer-2 Merhaba mail sadece yüzyüze bir mülakat planlamanız gerekmektedir olarak geldi.
yarın pasaportumu vfs den teslim alacağım pasaport yanında bir evrak açıklama var ise paylaşacağım. ilk vizemi aldığımda evli değildim. şu an cocukta yok. ve eşim rus vatandaşı bu sebeplerden yüzyüze çağırıldığımı düşünüyorum.
@Ezgi-Korkut merhaba vfs den 26 eylül cuma günü pasaportu teslim alacağım. 29 eylül pazartesi mülakata gireceğim. sorulan soruları ve sonucu paylaşırım. şu an için hiç bir fikrim yok ama tahminim mevcut. son 6 7 senede 5 defa rusya giriş çıkışım var. belki bu sebeptendir.
@burak-7 herhangi bir şey yazılmadı sadece yüzyüze görüşme randevusuna gelmelisiniz diye bir mail geldi. sistem üzerinden kontenjan bu tip görüşmeeler için açık sanırım 29 eylül pazartesi sabahına randevu aldım. cuma günü de vfs denpasaportumu alacağım sanırım bir not veya kağıt vardır. güncellemeyi burada paylaşırım.
@hakzey merhaba bende vize yenileme için 2 eylül de pasaportlarımı teslim ettim. bugün yüzüyze görüşmemiz gerekiyor randevu alın diye bir mail geldi. sanırım bu gibi durumlar için günlük kotalar oluyor 25 eylül sabah 9 a aldım direk. ancak pasaportum nerde onu bilmiyorum. elime ulaşmadı bu konuda bilginiz varmı ? refusedden sonra pasaport elinize geçtimi?