Süreci ciddiye alan tüm arkadaşlara bol şans benim ilk başvurum olacak umarım kazananlardan olurum
radres88
@radres88
"Yazgı insanı elinden tutup götürür, ama insan istediği için gider, istememek onun elindedir."
radres88 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: 2020 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
@HockeyUmpire2 bi aksilik olmazsa aldı gibi bişey

-
RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@tolgahansayan Forum'da böyle paylaşımlar gördükçe gerçekten çok mutlu oluyorum darısı hayalini kuran herkesin başına

-
RE: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)Gündem içinde yayımlandı
Ben talihli değilim ama DV2020 ve DV2021 talihlileri için çok sevindim inş. en kısa zamanda ABD'ye giriş yapabilirler.
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Sagolun arkadaslar herseyi planlamak lazım sonucta parasız gidilmez abd'ye
-
RE: 2020 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
Joe Biden michigan,wisconsin ve nevada'yı alırsa 270 delege'ye ulaşmış oluyor

-
RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@kryptonite Tebrik ediyorum sizi umarım yeni hayatınız da herşey istediğiniz gibi olur

-
RE: Düşük gelirlilerin Green Card alımı zorlaşıyor (Public Charge rule)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Bende DV2022'ye başvurucam hep birlikte neler olacağını göreceğiz

radres88 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
arkadaşlar mayıs ayını beklerken ne yapıyoruz ingilizcemi geliştiriyoruz eğer ilerleen yıllarda bizlerde talilhli olursak çok işimize yarayacak şimdiden herkese bol şans:):):)
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@poyraz-Korkmaz bence bu kadar karamsar olma daha çok gençsin eğer amerika hayallerin varsa ingilizceni geliştir amerikayı daha iyi tanımaya çalış ilerleyen yıllarda inş kazanırsın sıkma canını bu fani dünyada hiçbirşeyi kafana takma hiçbirimiz ölmsüz değiliz

-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde vizelerinizi alır ve yeni hayatınıza başlarsınız bnm beşinci başvurumdu olmadı yine hayallerimiz başka bahara kaldı...

-
RE: 2024 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
Maalesef Biden vs Harris ikilisi çokda başarılı olamadılar buda Trump’ın kazanmasına neden oldu normal yani sonuç Amerika’nın ve bizim gibi göçmenlik hayalleri kuranların hakkında hayırlısı

-
İyi akşamlar sağlık muayenesinden önce hangi aşıları olmamız gerekiyor
-
Vay be bu yıl beşinci başvurum olacak zaman ne kadar da çabuk geçiyor 2020 başkanlık seçimini çok iyi hatırlıyorum anlık takip etmiştim bu başkanlık seçiminide aynı şekilde takip edeceğim ve Harris kazanır umarım

İnşallah bu yıl banada forumda mülakat deneyimi paylaşmak nasip olur
tabi süreci ciddiye alan tüm forum üyelerinede
-
@Yasin-Yasa-1 Yanlış hatırlamıyorsam GC yasası 1990 çıkarıldı ve Türkiye o zamandan beri programda umarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz da programda daha uzun yıllar kalmaya devam eder

-
@T-C-Kubilay-Dikici Hmmm dediğiniz gibi olabilir Amerika Türkiye’yi güçlü bir müttefik olarak görüyor yani size katılıyorum umarım ilerleyen yıllarda Türkiye GC programı dışında kalmaz

-
Merhaba Türkiye’nin GC programından çıkarılma ihtimali nedir?Yani ilerleyen yıllarda böyle birşey öngörülüyor mu?