Selamlar
Mevcut vizem var ve temmuz ayinda suresi doluyor. Nisan ayi icin gidis donus bilet almistim.
Yenileme icin basvurdum ve red aldim. Bu durum ulkeye giriste sorun yaratir mi?
fafaynk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tryeveryting posta yoluyla gondermek icin de randevu almaniz lazim.
Randevu gununde ups'e teslim edebilirsiniz belgeleri. Belge teslimi icin vfs uzerinden online odeme yapip barkod almaniz lazim. Bu barkodla birlikte ups'e teslim etmelisiniz, aksi durumda vfs belgelerinizi kabul etmeyebilir. -
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@T-C-Kubilay-Dikici mevcut vizemin de iptal edildigini daha sonradan ogrendim.
@dilaradrk benim tavsiyem mevcut vizeniz varken yenilemeye basvurup da risk almamaniz yonunde olur.
Vizeme guvenip gidis donus bilet almistim o da yandi. -
@Figen Tesekkurler.
Bence bir sebep yok, anlam da veremedim zaten.
Esimle kizim ayri basvurup almislardi, ben ve oglumu reddettiler.
fafaynk tarafından gönderilen son iletiler
-
@Figen Tesekkurler.
Bence bir sebep yok, anlam da veremedim zaten.
Esimle kizim ayri basvurup almislardi, ben ve oglumu reddettiler. -
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@T-C-Kubilay-Dikici mevcut vizemin de iptal edildigini daha sonradan ogrendim.
@dilaradrk benim tavsiyem mevcut vizeniz varken yenilemeye basvurup da risk almamaniz yonunde olur.
Vizeme guvenip gidis donus bilet almistim o da yandi. -
@burcuyilmaz inanin ben o kadar cok sorun yasadim ki neyi nasil cozdum tam hatirlayamiyorum. Yanilmiyorsam mevcut basvurumu kapatip, yeni basvuru acmistim, ama emin degilim.
-
@gucarslan Konsolosluga mevcut vizemin durumunu sordum, sistemden iptal edildigi bilgisini aldim. Artik gecerli bir vizem yokmus maalesef.
-
@tryeveryting posta yoluyla gondermek icin de randevu almaniz lazim.
Randevu gununde ups'e teslim edebilirsiniz belgeleri. Belge teslimi icin vfs uzerinden online odeme yapip barkod almaniz lazim. Bu barkodla birlikte ups'e teslim etmelisiniz, aksi durumda vfs belgelerinizi kabul etmeyebilir. -
@gucarslan cevabiniz icin tesekkurler. Passportdaki mevcut vizemi kontrol ettigimde uzerine gecersiz oldugunu belirtecek herhangi birsey basilmadigini goruyorum. Bu haliyle hala gecerli oldugunu dusunuyorum ben de. Fakat sinirdaki yetkili gecerli bir vizem olmasina ragmen ekraninda yenileme talebimin reddedildigini(214-b) goruyorsa bunu sorgulayacaktir diye dusunuyorum.
-
Selamlar
Mevcut vizem var ve temmuz ayinda suresi doluyor. Nisan ayi icin gidis donus bilet almistim.
Yenileme icin basvurdum ve red aldim. Bu durum ulkeye giriste sorun yaratir mi? -
@tbuluttekin yeni basvurunuzu yaparken vize onceligini ne sectiniz acaba, previously refused mi yoksa regular mi? Ben de sizinle ayni durumdayim, basvurumu kapattim ve yeni basvuru olusturacagim. Bu secenekte takildim. Tesekkurler
-
@dedekaan hayir bu sekilde ups'le kendiniz gonderim yaparsaniz vfs nin kabul etmeme durumu olabilir. vfs.gtspremium.com adresinden odeme yapip orada verilecek olan barkod'u ups'e vermeniz lazim. Benim bunu ogrenmem baya aci bir sekilde olmustu maalesef