@Cipet Haklısınız. Tanımlandı. Randevu alabilir durumdayım. Teşekkür ederim yanıtınıza
tbuluttekin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
tbuluttekin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Cipet Haklısınız. Tanımlandı. Randevu alabilir durumdayım. Teşekkür ederim yanıtınıza
-
@tbuluttekin GÜNCELLEME
Perşembe günü kontrol ettim. Randevu alınabilir duruma getirilmiş. Randevular Aralık ayı başı itibarı ile açık. Sabah erken saatlerde, sanıyorum benzer statüde olanlar için ayrı randevular tanımlanıyor. -
@tbuluttekin Başvuruyu kapatıp yeni başvuru sürecine başladım. Sorular aynı. Başvuru türünüz nedir diye bir soru var. Seçenekler "Regular" ve "Refused". İkisini de ayrı ayrı seçerek devam ettim fakat sonuçta hep ücret istedi.
Call center'ı aradım. "Cuma gününe kadar bekleyin, Büyükelçilik bir işlem yapacak, o işlemden sonra ücret talep etmeyecek" bilgisini verdi. Cuma gününü bekliyorum. Başvuru başlat ekranında bekliyorum. -
@Fatih-Çelik-1 merhaba, randevuyu nasil aldınız? Başvuruyu iptal edip yeni Başvuruyu mu başlattınız? Yeni sorular var miydi?
-
Merhabalar,
Mulakatsiz B1/B2 turistik vizesi icin gerekli sorulara cevap verdim ve randevu aldim. Pasaportlarimi ve evrakları gönderdim. Birkaç gun sonra pasaportlarim ve randevu almam gerektigi işaretlenmiş bir kağıt ile geri döndü.
Ustraveldocs.com adresinde- Başvuruyu kapat ve yeni başlat
Başvuruları yonet
Seçenekleri var. Başvuruları yonet seçeneğinde seçilecek birsey yok.
Nasil ilerleyeceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mi?
- Başvuruyu kapat ve yeni başlat
-
Merhaba, Görüşme Muafiyeti (Interview Waiver) hakkımı kullanarak istenilen belgeleri UPS İzmir'den VFS Ankara'ya göndereceğim. vfs.gtspremium.com adresine UID bilgimi girerek ardından Türkiye ve en sağdaki Interview Waiver seçeneğini seçerek ödeme yaptım. Vize Merkezi tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında pasaportumu bıraktığım UPS İzmir lokasyonundan almak istiyorum. İki sorum var:
- Pasaportumu UPS İzmir lokasyondan teslim almak için UID bilgimi girip ortadaki Türk Bayrağını mı seçmeliyim?
- Doğru seçimi yapıp yeni ödemeyi ne zaman yapmalıyım?
Konu ile iligli deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.