• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Johnny B. Goode
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    J
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 51
    • En İyi 25
    • Tartışmalı 6
    • Gruplar 0

Johnny B. Goode

Yasaklı

43
    İtibar
    106
    Profil Görüntülemeleri
    51
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Johnny B. Goode Takip etme Takip Et

Johnny B. Goode tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@RyanSnowace, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@SERHAT-TARHAN bağırtma kanka ya, rüyanda sana çıktı diye bu kadar ümitleniyorsan hayatında daha çok üzülürsün. Hayallerle yaşayanı gerçeklerle 😂

Hepimiz bir hayal kurduk ve bu sürece böyle başladık. Kimilerimiz 10 yılları başvuru sürecinde devirdiler, bazı forumdaşlarımız bu 10 yılı Amerika'da geçirdiler. Hepimiz için farklı şekilde başladı ve farklı şekillerde gelişti ama ortak bir şeyimiz var, bizleri aynı paydada buluşturan yollarımızı kesiştiren bir şey; umut. Hayallerimiz, planlarımız, daha iyi bir gelecek arayışımız... Umut aşağılanmayı, alaycı bir üslupla karşılanmayı hak etmiyor.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      J
      Johnny B. Goode

@RyanSnowace, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Kimsenin umudunu aşağıladığım yok, aynı umutlara sahibiz. Benim de, senin de burada olma sebebin belli. ''Rüyamda gördüm, bana çıkacak'' demesi ve çıkmaması (çünkü çıkma ihtimali %1-2) o kişiyi daha fazla üzer. Dediğim gibi, umut değil hayal kırıklığı öldürür.

Gayet de aşağılık bir üslupla yazmışsınız efenim. Her kırılan kalp ve insanların üzülmesi sizi bu kadar etkiliyorsa üslubunuzu değiştirerek/geliştirerek başlayabilirsiniz.

Ayrıca ben rüya görme ve dilediğim kadar umutlanma hakkımı saklı tutuyorum. Doğru bir üslupla yorum yapabilirsiniz elbette ama muhattabınız "Sana ne krdş" dediği zaman verecek cevabınız yok.

O nedenle "senin umudun 3 birim, onunki 5 birim" gibi subjektif meseleleri konuşup gereksiz yere tartışmak yerine şu heyecanlı ve "umut" dolu :d sürecin keyfini çıkaralım. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

J
      Johnny B. Goode

@mert0653 Kimse mülakat puanı istemiyor herhalde kimse yorum yapmamış, açılışı ben yapayım müsadenizle 😇
      Totalde ikinci başvurum ama öncesinde de bir geçmişimiz var DV ile, şöyle ki; Öğrencilik yıllarımda görece mülakatların kolay alındığı dönemde başvuru aşamasında bazı sebeplerden dolayı vazgeçmiştim. Yaklaşık 10 yıllık bir süreci başvuru yapmadan geçirdik, o kadar gündemimde yoktu ki green cart yan masamda oturan bir arkadaşım kazandığını söylediğinde tebrik ettim fakat zerre heyecanlanmadım. Aklıma bile gelmedi o dönem başvurmak. Neyse bazı gelişmeler oldu amerika planları yapmaya başladık farklı vize türlerini düşünüyordum 2023'te de başvurmadım. İlk başvurumu geçtiğimiz sene yaptım, bu yıl bunu okuyan herkesin son başvurusu olur umarım. Sevgiler 🙋🏻

J
      Johnny B. Goode

@Witch-Lilith Kesinlikle "ben biliyorum yaaa, biz hep çekiyoruz zaten grinkart" gibi tepkileri oluyor bir de :d

J
      Johnny B. Goode

Gördüğü yanlışa tepkisiz kalmayan forum, ohh o ne güzel forum.

J
      Johnny B. Goode

@Ali_deniz44, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@randomlyselected en azından ülkeye faydam var, 2 üniversite bitirdim, orta seviyede İngilizce biliyorum, sabıka kaydım yok, evimden işime işimden evime giden, vergimi ödeyen, sokak hayvanlarını seven ve yere çöp atmayan biriyim, sizin gibi boş beleş değilim.

Güne başlarken yetişkin bir insanın "ben yere çöp atmıyorum" diye kendini öveceğini beklemiyordum. Neyse, ben ikna oldum gerçekten ülkeye faydanız var lütfen Türkiye böyle bir değeri kaybetmesin gitmeyin Amerikalara...

-Düzenlendi-
      @Ali_deniz44 Adımın geçtiği her gönderiyi eksilemeyin lütfen o insanların bir suçu yok, gerçi benim de yok ama siz daha iyisini bilirsiniz.

J
      Johnny B. Goode

@Witch-Lilith Ben de bu yıl kendim çekmeyi planlıyorum hocam. Geçtiğimiz sene fotoğrafçı epeyce kurcaladı fotoğrafı, başvuru sırasında farkına vardım "ben niye oynamasına izin verdim ki" diye söylendim durdum kendi kendime. Ayrıca fotoğraf ölçüsü de doğru değildi kendim düzenledim. Şimdi de güvenemiyorum fotoğrafçıya, bakalım çektiklerimiz içimize sinerse onları kullanıcaz bu sene. Bol şans dilerim şimdiden, hayırlısı olsun tüm süreç için.

J
      Johnny B. Goode

@exclusive Zannediyorum ki erken başvurmanın pek bir getirisi olmayacak. Dolayısıyla sunucuların kalabalık olduğu ilk an yerine ekim ayının ortalarında başvurmak daha mantıklı geliyor bana. Aksi takdirde "aman sürekli hata aldık, habire sayfayı yeniledik oldu mu acaba yaa" gibi endişeleriniz olabilir, tekrar tekrar aynı sayfada dönüp durmanıza sebep olabilir. Ben birkaç gün sonra bakacağım yine herhangi bir trafik alırsam erteleyeceğim, herkese bol şans.

J
      Johnny B. Goode

@Witch-Lilith
      Evet belki de fotoğrafçılarımızın kurbanı olduk bazılarımız ama geçen zamanda tecrübe kazandık, kenara bir şeyler attık birikim yaptık birkaç ay da olsa daha rahat geçecek oraya gittiğimizde gibi olumlu tarafları yakalamaya çalışıyorum. Bir yıla maloldu (en iyi ihtimalle) bu sene farkındalığımız yüksek gideceğiz fotoğrafçıya, kurcalatmayacağız gerekirse monitöre gözümüzü dikeceğiz ya da kendimiz çekeceğiz. Öğrendik pahalı bir şekilde tecrübe edindik.

J
      Johnny B. Goode

@aysegul Hahahah ne güzel, Allah hepimizi güldürsün efenim. Hep beraber gülelim 🙂

J
      Johnny B. Goode

Johnny B. Goode tarafından gönderilen son iletiler

@Johnny-B-Goode defol git çıktığın yere

@crazycells Hocam beyefendiyi gereksiz olarak mı işaretlemeliyim saldırgan mı?

J
      Johnny B. Goode

@Johnny-B-Goode dedi, sigara içip, izmaritini yere atan birisi.

Bunu görmemiştim ki görmez olaydım...
      Sana laflar hazırlamıştım ama zerre motivasyon bırakmadın Alicik. Şu yazdıklarından utanmayan okuduklarından da utanmaz, seni daha fazla aşağılamak istemiyorum lütfen beni tahrik etme uzatıp kendini de küçük düşürme.
      Kaptın zaten vatandaşlığı yap valizini git Amerikaya yolun açık olsun.
      Eyyorlamam bu kadar.

J
      Johnny B. Goode

Döğüşmen guzum @everOne

J
      Johnny B. Goode
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@sadıkkurtoglu ikinci tahminim 88M idi. Neden infantry tavsiye edilmiyor, tamam yapılacak iş değil aslında ama hiç mi artısı yok bu elemanların :d Beyaz amerikalılar neden tercih ediyor patriotism mi yalnızca?

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      J
      Johnny B. Goode
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@sadıkkurtoglu Spesifik çok özele inen bir sorum yok teşekkür ederim, bunun dışında genel olarak tavsiyeleriniz varsa yukarıdaki gibi dikkate alırım. Sizin MOS'iniz ne?

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      J
      Johnny B. Goode

@randomlyselected en azından ülkeye faydam var, 2 üniversite bitirdim, orta seviyede İngilizce biliyorum, sabıka kaydım yok, evimden işime işimden evime giden, vergimi ödeyen, sokak hayvanlarını seven ve yere çöp atmayan biriyim, sizin gibi boş beleş değilim.

Güne başlarken yetişkin bir insanın "ben yere çöp atmıyorum" diye kendini öveceğini beklemiyordum. Neyse, ben ikna oldum gerçekten ülkeye faydanız var lütfen Türkiye böyle bir değeri kaybetmesin gitmeyin Amerikalara...

-Düzenlendi-
      @Ali_deniz44 Adımın geçtiği her gönderiyi eksilemeyin lütfen o insanların bir suçu yok, gerçi benim de yok ama siz daha iyisini bilirsiniz.

J
      Johnny B. Goode

@matissera yakın zamanda arkaplanın shoplanmasıyla ilgili bir şeyler okudum forumda ama net bilgi sahibi değilim, ben de merakla konunun hortlatılmasını bekliyorum.

J
      Johnny B. Goode

@diablo_ercan o yüzden 4 kişi eksilemiş demek, aydınlandım.

J
      Johnny B. Goode

@gungorhan Sağ olun artık bu başlıkta işim kalmadı, çekilişe katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

J
      Johnny B. Goode

@randomlyselected Ben de alabilir miyim A1,5 benim :l

J
      Johnny B. Goode