herkese bol şans...ilk basvurum olucak allahın izni ile bana çıkıcak...rüyamda cıkan numaraya kadar gordum. ruyamda gordugum rakamı hemen sabah kız kardesıme watsapptan attım..umarım gerçekten gitmek isteyen kişiler başvuru yapar..
SERHAT TARHAN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@Temeteronvibe neden bu kadar öfkelisiniz...forum yüzünden mi amerika dış işleri bakanlıgı acıklama yapmıyor..lütfen biraz sakin olun..sizin gibi milyonlarca kişi bekliyor..
-
@Emre-Kurtulmuş abi bilmedigim için sistemi acemiyim kusura bakmayın

-
@Bertilda hayır acılmadı çarsamba günü diyorlar tahmın olarak hayırlısı
-
@kugutex hayır baslamadı daha
-
@Onur-Kürekçi 2022 yılında pasaport almak istedigimi en yakın arkadasıma söyledim ve bana ne gerek var boşuna alma.sanki yurt dışına mı gidiceksin dedi.ama ben 10 yıllık almak için sadece 1100 tl ödedim toplamda.şu anda 10 senelik pasaport ne kadar tutar bilmiyorum ama diyecegim şu onur bey,alınmış alınmıştır.sonuçta sizin er yada geç almanız gereken bir evragınız. son olarak da şunu belirtiyim size bana alma sakın diyen arkadasım su anda zamlı bir sekılde 1 senelık alabıldı benım 10 senelik aldıgım fiyattan

-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
herkese merhaba green card ile amerikaya giriş yaptıktan sonra boston da ehlıyeti alsam diğer eyaletlerde geçerli mi.yoksa farklı bir prosüdür mü var bilgisi olan var mı
-
herkese merhaba başvuru ve sonrası için kimden yardım istesem para istiyorlar..sizce normal mi bu.
-
arkadaslar selam hayırlı hafta sonları dılıyorum herkese..ben neden eksi veremıyorum yapılan yanlıs yorumlara..
SERHAT TARHAN tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaslar selam hayırlı hafta sonları dılıyorum herkese..ben neden eksi veremıyorum yapılan yanlıs yorumlara..
-
@Temeteronvibe neden bu kadar öfkelisiniz...forum yüzünden mi amerika dış işleri bakanlıgı acıklama yapmıyor..lütfen biraz sakin olun..sizin gibi milyonlarca kişi bekliyor..
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
herkese merhaba green card ile amerikaya giriş yaptıktan sonra boston da ehlıyeti alsam diğer eyaletlerde geçerli mi.yoksa farklı bir prosüdür mü var bilgisi olan var mı
-
@seroler ilk başvurum olucak abi..bakalım hayırlısı olsun inşaallah
-
@Onur-Kürekçi 2022 yılında pasaport almak istedigimi en yakın arkadasıma söyledim ve bana ne gerek var boşuna alma.sanki yurt dışına mı gidiceksin dedi.ama ben 10 yıllık almak için sadece 1100 tl ödedim toplamda.şu anda 10 senelik pasaport ne kadar tutar bilmiyorum ama diyecegim şu onur bey,alınmış alınmıştır.sonuçta sizin er yada geç almanız gereken bir evragınız. son olarak da şunu belirtiyim size bana alma sakın diyen arkadasım su anda zamlı bir sekılde 1 senelık alabıldı benım 10 senelik aldıgım fiyattan

-
@Bertilda hayır acılmadı çarsamba günü diyorlar tahmın olarak hayırlısı
-
@Onur-Kürekçi inşallah gerçekten gitmek isteyenlere çıkar
-
@T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ederim abicim.valla bende anlamadıgım için sizlere sormak istedim dolandırıcı mı bunlar diye öğrenmek istedim
-
@kugutex hayır baslamadı daha
-
herkese merhaba başvuru ve sonrası için kimden yardım istesem para istiyorlar..sizce normal mi bu.