• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. zuzu4545
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Z
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 5
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zuzu4545

@zuzu4545

10
    İtibar
    87
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

zuzu4545 Takip etme Takip Et

zuzu4545 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

çok şükür eşim ve ben de onaylarımızı aldık❤️ süreci biraz sindirip dinlenince anlatacağım, özellikle süreçte evlilik yapanlara yardımcı olmayı umuyorum. destek olan herkese teşekkürler

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zuzu4545

@ebd merhaba, biz de aynısını yaptık, olumsuz bir durum yaşamadık sorgulanmadı. sorarlar da altın birikimimiz olduğunu bildirecektik 🙂

Z
      zuzu4545

zuzu4545 tarafından gönderilen son iletiler

@ygzsays sorun olmaz merak etmeyin, bizimki de daha yeni geldi aynı gün almıştık onayları. junk mailler dahil sık sık kontrol öneririm

Z
      zuzu4545

@ebd merhaba, biz de aynısını yaptık, olumsuz bir durum yaşamadık sorgulanmadı. sorarlar da altın birikimimiz olduğunu bildirecektik 🙂

Z
      zuzu4545

çok şükür eşim ve ben de onaylarımızı aldık❤️ süreci biraz sindirip dinlenince anlatacağım, özellikle süreçte evlilik yapanlara yardımcı olmayı umuyorum. destek olan herkese teşekkürler

Z
      zuzu4545

@Meliha-Yalın selamlar biz bu sorunu çözdük herkese yardım niteliğinde paylaşmak isterim. transaction completed aldıysanız profil sekmesine girip tercih edilen dil seçeneğini ingilizce yapın. bir kez çıkış yapıp tekrar girin ve transaction completed tekrar tıklayın. barkodlu sayfanız orada sizi bekliyor 🙂 dün de unganları hallettik, ayrı bir entry de onu da anlatırım.

Z
      zuzu4545

@Meliha-Yalın selamlar açıkcası çözemedik defalarca ustraveldocs ile telefonda görüştük, mail ve feedback ilettik ama çözüm olmadı. biz de buradaki deneyimlere istinaden iki ayrı hesaptan transaction completed aldık, barkodlı sayfa gelmedi ama transaction completed ve vfs ödemelerinin sslerini alıp dosyamıza ekledik. sizin farklı bir öneriniz olur mu?

Z
      zuzu4545

selamlar, yaklaşık 12 piercingim var. unganlar ve mülakatta piercing sorun olur mu deneyimleyen var mıdır çıkarmalı mıyım?

Z
      zuzu4545

@aysegul hanım merhaba, gördüklerini teyit ettiler şükür ben biraz anksiyetiğim sürekli arıyorum. haftaya inşallah olumlu sonuçlanır da rahat bir nefes alırız, vizenizi tebrik ederim umarım her şey hayal ettiğinizden güzel olur

Z
      zuzu4545

@zuzu4545 merhaba bu konuda destek olabilir misiniz? iki ayrı hesap açtık ancak eşimin hesabından premium delivery seçerek ödemeleri yaptık, fakat bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısı hatasından kaynaklı transaction completed ve barkodlu sayfa alamıyoruz. mülakatımız haftaya bilen yardım edebilir mi? ustraveldocs üzerinden talep de açtık hata olduğuna dair aradık da kendilerini, sistemde biz sizi görüyoruz ama sistemsel hata olduğu için müdahele edemiyoruz diyorlar.

Z
      zuzu4545

herkese merhabalar. ustraveldocsta eşim beni ekledi ancak bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısı dava numaranızla eşleşmiyor gibi bir hata alıyoruz sürekli. vfsye ödemeleri vs yaptık. bu aşamada ne yapmayalıyız aynı durumu yaşayan var mı?

Z
      zuzu4545

@Meliha-Yalın selamlar meliha hanım. doğrudur mülakat geldikten sonra evlendim, aslında biz tarihimizi mülakat gelmeden önce almıştık ama sürpriz olarak evlenmeden mülakat gelmiş oldu 🙂 biz nikahımızı yaptıktan sonra o gün memuru özellikle rica ettik sisteme direk bilgilerin girilmesi ve benim nüfus kayıt örneğimin güncellenmesi için. Sağ olsun o da destek oldu ve ben daha nikahtan çıkıp eve gitmeden bilgilerimi güncellediğini gördüm. Nikah pazar günüydü o yüzden hemen nüfustan randevuları alıp pasaport ve kimliğimin yenilenmesi için randevu oluşturdum. Bu süreçte ilgili ödemeleri yaptım ve hemen nüfus müdürlüğüne gidip talebimi olduğunu pasaport ve nüfusta değişiklik talep ettiğimi bildirdim ve bu belgelerin acil olduğunu o nedenle aciliyet bildirip bildirmeyeceklerini sordum onlarda şu an bir yoğunluk olmadığını o nedenle belgelerin hızlıca geleceğini söylediler. Nitekim de şükür ki öyle oldu ve üç gün içerisinde hem nüfusum hem de pasaportum elime ulaşmıştı. Bu süreçte forumda bir sürü şey okudum ancak açıkçası süreçte bana en mantıklı gelen ve en içime sinen şekilde ilerlemek istediğim için tüm belgelerim gelene kadar formu hiçbir şekilde ellemedik veya mail atmadık.
      tüm belgelerimi elime ulaştığında asıl tarihli eşim mail atarak formunun açılmasını talep etti ve aynı gün formu açıldı aynı gün biz de formu doldurup benim için ilettik. Aynı şekilde formum aktif olduktan sonra Unganlardan da randevumuz oluşturduk ve şu an için iki tarafta da bir sıkıntı gözükmüyor. Artık 14 Kasım’a bekliyoruz 14 Kasım sonrasında inşallah olumlu olursa süreç olumsuz da olsa buraya deneyimlerimizi yazacağım.şuan için sadece ustraveldocs kısmı ile uğraşıyoruz, onu da çözünce yine yazarım. sorunuz olursa özelden de yazabilirsiniz sürecinizin kolaylıkla geçmesini dilerim.

Z
      zuzu4545