• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. alpecino
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 47
    • En İyi 22
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

alpecino

@alpecino

38
    İtibar
    75
    Profil Görüntülemeleri
    47
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

alpecino Takip etme Takip Et

alpecino tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

umut etmek, bir insanın başına gelebilecek en kötü şeydir, çünkü acıyı arttırır diyenler yanlış söylemişler. Umut, acıyı arttırmaz. Çünkü umut etmek son noktadır zaten o kadar çok acı çekiyorsundur ki, yaşamak için elinde kalan tek şey umut etmektir. Ondan sonrası yoktur. Her şeye yeniden başlamak. Bu ihtimal insanı hayatta tutar. Umut etmeyi aşağılayanlar yeniden başlayamaz, onlar yeniden başlamaya cesaret edemeyen korkaklardır, onlar dünyada iyiliğin bittiğini zannederler, yanılırlar onlar, umut etmeyi bırakanlardır. Beklediğinin gelmeme ihtimalini göze alma pahasına umut etmeye devam etmek, işte bu yüzden hem bıçaktır hem yaradır umut etmek. Bıçağınla kendi yaranı deşersin eğer cesaretin varsa, peki yarana bakmaya cesaretin var mı?

Şubat dizisi Aziz Bey'den gelsin.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      alpecino
      alpecino
    • RE: DV2021 Başvuru Sayısı

@Rhonster birader bana ikidir laga luga yapıyosun diyosun düzgün konuş boş yapma adamın canını sıkma söylediklerim beni bağlar 12 yıldır bu karta başvuruyorum neyin ne olduğunuda iyi bilirim bu senede çekiliş sonuçlarından bağımsız avustralya'ya skill migration ile gidiyorum.Göçmenliğide şartlarınıda iyi bilirim bn yüksek bilgisayar mühendisi olarak yazılımsal düşünerek bu işlerin plansız kontrolsüz olmayacağından bahsediyorum kaldıki pasaport kontrolü sadece çekiliş için yapılan birşey değil uluslararası düzen bu senle ilgili son mesajım artık dikkate almayacağım.

alpecino
      alpecino

@Kedicik1616, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bakk25 hayallar ve umutlardır ınsanları ayakta tutan bu bır cok bılımsel calısmadada kanıtlanmıs bır olusum o yuzden kotu bırsey degıl bence bunun farkındalıgına vardırarak enerjı dusurmek kotu bırsey varsın olumsuz olsun ama suanın heyecanını para versek alamayız anı yasamak en onemlı olan sonucu olumlu veya olumsuz olsada

Arkadaş 6 kez seçilememiş, 6 kez hayalleri yıkılmış, zor olsa gerek. Bizim daha ilk bakalım şans hepimize Güler umarım 🙂

6'mı ohooo daha bişey değil benim 12. olacak yarın, çıkmayacağından o kadar eminim ki hatta (bu hafta konut kredisine başvurdum haftaya kısmetse ev alacağım) gram heyecanım yok sadece sizlerin forumdaki heyecanını okuyorum.

alpecino
      alpecino

@LordBolton çok doğru lordum örneğin herhangi bir ülkenin vatandaşlığından öyle kafana göre çıkıp başka ülkeye iltica edemezsin senin borçlarının mevcut paranın suçlarının işlendiği dosyalar interpolun ortak kontolündedir.Pasaport için uluslararası suçlar için ortak bir havuz vardır suçlu değişimine böyle yaparlar senin pasaport alırken verdiğin parmak izlerin kayıtların bu havuza otomatik işlenir bir suçun varsa seni otomatik havaalanından alırlar pasaport kontrol sırasında ancak verdiğin pasaport numarasının karşılığı bu havuzda yoksa bu pasaport yok demektir ve geçersiz başvurudur bunun yüzde yüz doğru olduğuna eminim Us'inde tüm amacı bu zaten ülkesinde suçlu kirli adam istemiyor.

alpecino
      alpecino

@recebus bence isabet olur ancak ben her ne kadar 12. denememde kazanamamış olsamda skill migrationa uymayacak arkadaşların umutlarının yok edilmesini çok içten bulmuyorum ruhu güzel her insan 2. bir hayatı kaliteli bir yaşamı hak eder.Ayrıca skill migrationın Amerika'da beyaz yakalar arasında rekabeti çok artıracağını düşünüyorum gerçi bu göç şekline az kota koyarlar ancak her gidenin kalifiye olması hem Amerikanın hemde giden göşmenlerin işine gelmeyeceğini düşünüyorum Amerikadaki akrabalarımdan aldığım bilgilere göre beyaz Amerikalılar kalifiye olmayan göçmenlerin yaptığı işleri pek yapmıyolarmış homeless olmak daha büyük bir tercihmiş herkesin hakkında hayırlısı ben her yıl alışkanlık sebebiyle başvuruyor yılın bu zamanları gelip ufak hayaller kurup has not been selected yazısını görüp Türkiye'deki işlerime odaklanmaya devam ediyorum.%1.5 lik ihtimal zaaten hiç gerçekçi değil şimdiye kadar çekilişten bir sakız bile kazanamamış bir insan olarak söylüyorum bunu tabi umutsuz yaşanmıyor ancak sizlerinde bu çekilişe çok bel bağlamamanızı dilerim yıkım o kadar az oluyor.Eğer bana çıkarsa hayattaki bütün şanssızlığımı tek seferde kıracakmışım gibi düşünüyorum.Herkesin hakkında hayırlısı olsunn.

alpecino
      alpecino

@Rhonster mülakat esnasında değil kardeşim çekiliş yapılması esnasında kaybedecekler girilen pasaport numaralarının bütün ülkelerin güvenlik kontrolü gerçekleştirdiği pasaport havuzundan eşleştirilecek eşleşmeyenler otomatik olarak çekiliş dışı kalacaklar Us pasaport şartınıda bu nedenle çekilişe dahil etti zaten.

1 - Güvenlik kontrolü
      2 - Yalan beyanı engellemek
      3 - Sadece gelmek isteyenleri sürece dahil edip mülakat süreçlerini hızlandırmak

alpecino
      alpecino

@maestro ya boşver hocam anlatamıyoruz arkadaşa birde üstüne sabit fikirli oluyoruz boşver yorma kendini

alpecino
      alpecino

arkadaşlar bu kart çok isteyene çıkmıyor bence çok isteyerek enerjisini sürekli yüksek tutmayın sizlere ekşide okuduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum

"uluslararası bir firmadayım ve her sene baska bir merkezinde toplantı yapıyoruz. yine bir toplanti zamani yaklasırken merkezlerimizin icinde kucuk bir ofis dısında barcelona bulunmadigi halde, gidip gormek cok istedigim bir sehir oldugu icin “bu sefer de barcelona’da yapsak” diye icimden soyle bir gecirmistim. biraz once bu seneki toplantının barcelona’da yapılacagini saskinlikla ogrendim. normalde cok istedigim seyler zinhar olmaz hatta bazen ne istersem tersi olur ama ne zaman ki soyle icimden ve kalbimden bir an geciriyorum, o sey hic olası olmasa bile garip bir sekilde tam da istedigim gibi gerceklesiyor...

cok istenilen sey gercekten oluyor ama bunun bir puf noktası var. yapması cok kolay gozukse de aslında o isteme ayarını tutturmak
      biraz incelikli. elde etmenin anahtarı sanırım oylesine bir kalpten gecirmek ve sonra da onu istedigini bile unutmak. yani gerceklesmesini diledigin an kısa bir sure yuksek bir enerjiyle istege odaklanmak yani gerçekten istemek ve daha sonra hic uzerinde durmamak, gerceklesecegine tamamen inanıp aklından cıkarmak. aslında bunu yapmak kolay gibi gozukse de cok zor. cok istenilen seyler surekli kafamızda yer kapladıgı icin “isteyip sonra unutma” kısmında cogu kez basarılı olamıyoruz. mesela bizim firma toplantılarını her zaman merkez ofislerinde yapar, bunu bildigim icin “keşke bu sefer barcelona’da olsa” diye gecirdikten sonra normal sartlarda ardından “ama hicbir zaman merkez ofisler dısında toplantı yapılmadıgı icin bu mumkun degil” diye dusunseydim belki kendi istegimi kendim engelleyecektim. bilemiyorum. onca sey isteyip cok azını elde etmis biri olarak gerceklesmis bu kucuk istekleklerime bakınca hepsinin boyle istedigim zamanlarda oldugunu farkettim. ne isterse olan sanslı insanlardansanız siz yine bildiginiz yolda aynen devam edin tabi ben bozmak istemem "

alpecino
      alpecino

arkadaşlar özellikle bu sene başvurudan sonra alınan konfirmasyon numaralarının içeriğinde full - alt - talk gibi anlamlı anlamsız kelimeler görüyorum diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlardada benzer şeyler varmış ben çok uzun zamandır kazanamayan biri olarak bu çekilişin yapılması esnasında bazı profilleri belirlere havuzlara atıyorlar ve bu havuzlardan çok veya az kazandırıyorlar diye düşünüyorum bu komplo teorisi tamamen bana aittir herhangi bir yerde okumadım veya görmedim. Sizlerdede böyle anlamlı anlamsız kelimeler var mı ?

alpecino
      alpecino

@krgnhlada evet genelde 3 yada 4 harfe denk gelecek şekilde anlamlı olabilecek bir şeyler.Çok uzun yıllar kazanamamak bana kafayı yedirdi sanırım verdikleri herşeyde bişiler arama başladım :))

alpecino
      alpecino

alpecino tarafından gönderilen son iletiler

@isocan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaşlar kaç yıldır başvuru yapıyorsunuz, En çok başvuru rekoru kimde acaba. Yaklaşık yirmi yıldır bana çıkmadı.

12'de benden.

alpecino
      alpecino

@sncr bknz : ddos
      🙂

alpecino
      alpecino

@alpecino, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bakk25 hayallar ve umutlardır ınsanları ayakta tutan bu bır cok bılımsel calısmadada kanıtlanmıs bır olusum o yuzden kotu bırsey degıl bence bunun farkındalıgına vardırarak enerjı dusurmek kotu bırsey varsın olumsuz olsun ama suanın heyecanını para versek alamayız anı yasamak en onemlı olan sonucu olumlu veya olumsuz olsada

Arkadaş 6 kez seçilememiş, 6 kez hayalleri yıkılmış, zor olsa gerek. Bizim daha ilk bakalım şans hepimize Güler umarım 🙂

6'mı ohooo daha bişey değil benim 12. olacak yarın, çıkmayacağından o kadar eminim ki hatta (bu hafta konut kredisine başvurdum haftaya kısmetse ev alacağım) gram heyecanım yok sadece sizlerin forumdaki heyecanını okuyorum.

Oh oh Maşallah abi geçmiş olsun azmine hayran kalmamak elde değil ehehe

Hatta geçen sene ki başvurularıma kadar yılın bu zamanları craiglistten çıkmazdım onada bakmıyorum artık, vazgeçmenin kesin tanımı bu galiba ancak kendimi şanslı hissediyorum cumartesi akşamı yada pazar günü bir yıkım hissetmeyeceğim çünkü zaten çıkmayacağını kendime kesin olarak kabul ettiirmişim.

alpecino
      alpecino

alpecino
      alpecino

@this-time89 bu konu netleşmişti diye hatırlıyorum.Sahte numaraylada başvuranlar çekilişe dahil olacaklar ancak mülakatta elenecekler Us'in amacı burda çoklu başvuruları önlemekti diye konuşulmuştu.Şimdi yeniden bir tartışmayı alevlendirmeyim.

alpecino
      alpecino

@serdal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Neticede yayinladndigi tarihe kadar kimse pasaport istalediklerini bilmiyordu..Mesela biz isyerinden 2 arkadasim da basvuracakti...Yanilmiyorsam ayin 22 si falandi...o arkasalarin pasaportu yetismedi basvuramadilar

Hocam geçtiğimiz senelerin birinde çekilişte ilk 2 haftada yapılmış olan başvuruları iptal edip diğerlerinin arasından seçim yapmışlardı buna rağmen kazanamamıştık bu pasaport meselesine çok güvenmeyin derim.

alpecino
      alpecino

@MuratUsa

@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@haymatlos_ Turkiye kontenjani cok fazla .Almanyaya 500 Turkiyeye en az 2000 kontenjan vermisler oysaki nufus hemen hemen ayni .Cok ilginc.

Çekilişe katılma esnasında kominist bir ülke vatandaşıysanız pasaport alamamız olabilirsiniz yinede başvurun diyordu eğer pasaport no yazamadıysan ve bu gibi bir ülkenin vatandaşıysan geçerli bir sebeb olabilir elenenmemek için.

alpecino
      alpecino

@Selim-Kocer Türk olmak beni böbürlendiriyor kardeşim.

alpecino
      alpecino

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI

@alpecino, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI

@Rhonster birader bana ikidir laga luga yapıyosun diyosun düzgün konuş boş yapma adamın canını sıkma söylediklerim beni bağlar 12 yıldır bu karta başvuruyorum neyin ne olduğunuda iyi bilirim bu senede çekiliş sonuçlarından bağımsız avustralya'ya skill migration ile gidiyorum.Göçmenliğide şartlarınıda iyi bilirim bn yüksek bilgisayar mühendisi olarak yazılımsal düşünerek bu işlerin plansız kontrolsüz olmayacağından bahsediyorum kaldıki pasaport kontrolü sadece çekiliş için yapılan birşey değil uluslararası düzen bu senle ilgili son mesajım artık dikkate almayacağım.

Perth e mi gideceksin

brisbane kardeşim kısmetse.

alpecino
      alpecino

alpecino
      alpecino