arkadaşlar foruma henüz yeni üye oldum lakin forumdaki işleyişe çok yabancı sayılmam son dört yıldır aklımda yurtdışı fikri olmamasına rağmen ara ara takip ediyordum ama artık malum sebeplerden kararım değişti, bu ileti forumdaki ilk iletim, her şeyin gönlümüzce olmasını dilerim hepimize bol şans.
milyardertaksici
@milyardertaksici
milyardertaksici tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Değerli forum üyeleri yukarıda bu yasaklı ülkeler konusu açılmışken bende şunu sormak istiyorum. Biliyorsunuz ki İran'da bu yasaklı ülkelerin içerisinde, ülkemiz avrupa yani eu kotasında değerlendiriliyor İran'ın yasaklanmasının kota olarak bize bir faydası yok bunu biliyorum lakin ben şunu merak ettim; İran'da ABD büyükelçiliği olmadığından iranlılar Ankarayı kullanıyordu ve bu Ankara büyükelçiliğinde bir yoğunluk oluşturuyordu. Mülakat deneyimlerini okurken çok sık denk gelmiştim. Sizce bu durumdan dolayı bu sene zaten hızlanan mülakatlar önümüzdeki dönem çok daha fazla hızlanır mı? Teşekkür ederim.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@koci umarım her şey gönlünüzce olur.
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
@Ekto-Oktan orduya katılınca minimum sözleşme süresi üç yıl diye biliyorum, vatandaşlık çok kısa bir sürede alınsa dahi üç yıl orduda görev yapılmak zorunda. Yanlışım varsa daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.
-
@T-C-Kubilay-Dikici kubilay bey merhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim lakin izlediğiniz videolar derken kastettiğiniz videolar youtubeda hayal satan videolarsa o videolara itibar etmediğim için bu forumu okumaya ve araştırmaya başladım. Üye olma nedenimde bu yüzdendir. Forumu dört yıldır takip ediyorum, üyeliğim yeni sadece

-
@T-C-Kubilay-Dikici henüz oldukça çaylak sayılırım
süreç karışık ve zorlu bir süreç olduğu için ve ayrıca belirsizlik hakim olduğu için ilerleyen zamanlarda çok fazla soracağım soru olduğunu fark ettim, bunun için artık bende aranıza katılmak istedim. Tavsiyeniz ve ilginiz için tekrardan teşekkür ediyorum. -
@Atlantis00 kararınız için hayırlısı olsun. Kullandığım ve iyi bildiğim bir marka değil ama bu parayla bir tercih yapacak olsam ilk önce opel corsa c lere bakardım 1.3 dizel olanlarına. Bu tarz araçlarda en önemli kıstas en az sorunu çıkartması, temizi bulunursa opel corsa düşünülebilir bence. Tekrardan söylüyorum uzmanı olduğum bir marka ve model değil. Ama eski bir peugeot tan canınız çok yanar o konuda eminim işte

-
@Mylife abi forumda dikkat ettiğim kadarıyla uzun yıllardır başvuru yapanlarda hep bi bazı yıllarda pas geçme var sanıyorum ki moral bozukluğundan, ama sendeki bu istikrar takdire şayan. İmzanı görünce bende direkt senin için dua ettim. İnşallah bu sene gönlünce olur.
milyardertaksici tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@koci umarım her şey gönlünüzce olur.
-
Değerli yeşilkartforum kullanıcıları, cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
-
Değerli forum üyeleri yukarıda bu yasaklı ülkeler konusu açılmışken bende şunu sormak istiyorum. Biliyorsunuz ki İran'da bu yasaklı ülkelerin içerisinde, ülkemiz avrupa yani eu kotasında değerlendiriliyor İran'ın yasaklanmasının kota olarak bize bir faydası yok bunu biliyorum lakin ben şunu merak ettim; İran'da ABD büyükelçiliği olmadığından iranlılar Ankarayı kullanıyordu ve bu Ankara büyükelçiliğinde bir yoğunluk oluşturuyordu. Mülakat deneyimlerini okurken çok sık denk gelmiştim. Sizce bu durumdan dolayı bu sene zaten hızlanan mülakatlar önümüzdeki dönem çok daha fazla hızlanır mı? Teşekkür ederim.
-
@Mylife abi forumda dikkat ettiğim kadarıyla uzun yıllardır başvuru yapanlarda hep bi bazı yıllarda pas geçme var sanıyorum ki moral bozukluğundan, ama sendeki bu istikrar takdire şayan. İmzanı görünce bende direkt senin için dua ettim. İnşallah bu sene gönlünce olur.
-
@Shahidoglu bende fark ettim dün geceden beri açılmıyor umuyorum ki dediğiniz gibi olur

-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ceyda01 lise diplomanız üniversitenizdedir çok büyük ihtimalle. Kayıt olurken öğrenci işlerine teslim etmeniz gerekiyordu

-
RE: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025Gündem içinde yayımlandı
@EzgiLera Ezgi hanım, banka kartlarının yani debit card ların kabul edilmeyeceği ile ilgili kesin bir bilgi var mı? Sadece kredi kartı mı kabul edilecek?
-
@Kekw kartın arkasında diners club logosunu görüyorsanız sorun yok
-
RE: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025Gündem içinde yayımlandı
sembolik bir ücret olarak 1 usd başvuru ücreti olsun diyen çok fazla kişi vardı forumda, bakalım ne kadar etkileyecek başvuru sayısını

-
@Atlantis00 ne demek rica ederim