Keşke 1 dolar yerine 100 dolar yapsalar başvuran kişiler olayı ciddiye alır ve boş başvurular olmazdı.
Mylife
@Mylife
Umut ve hayal insanı herzaman diri tutar.
Mylife tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Arkadaşlar neden para konusunu artniyet olarak görüyorsunuz başvuru ücreti 100 dolar olsa ne olur 50 olsa ne bu işi ciddiye alan kişiler başvuru yapar, pasaport şartının gelmesini dahi istemiyorsun peki bu iş basıl olsun ?
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bilgilerin para ile pahası biçilemez, kazanan arkadaşları danışmanlık şirketlerinden kurtarıyorsunuz helal olsun.
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@hsnnzknn Yenisin dostum, 8. yıl

-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Joey Dostum dolar düşmüyor, tl değer kazanmaya başladı, şaka gibi ekonomi bakanı istifa etti ülke parası değer kazanmaya başladı?
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@enemy dostum yazdıkların bu ülkenin gerçekleri ama anlayan için, bizim insanımız herzaman köstek olmuştur mutlaka iy insanlarda vardır ama bize deng gelmez🥶, emekli olsan ne yazar, yaşı bekle, emekli aylığı bağlandı herşey güzelmi olacak zannediliyor, bazı kişilerde vizyon denen birşey yok yılmadan bu green card sürecinde herzaman şansınızı deneyin, moral bozmak için yazmıyorum 10. senesinde de kazanamadım ama kazanana kadar devam, sizin hayallerinizi ve düşüncelerinizi kimsenin köreltmesine izin vermeyin.
-
Sabıka kaydında istese onada razıyız.
-
@Onur-Kürekçi dostum ciddi olarak başvuru yapan ve Amerika hayali kuran tüm dostlara çıksın.

-
RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@emine06 Diskalifiye olmak için yanlış bilgi veya bilerek eksik bilgi vermek lazım biliyorum, sorun olacağını zannetmem dostum.
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Merika Başvuru sonuna gelemiyorsan tekrar edebilirsin
görsel url))
Mylife tarafından gönderilen son iletiler
-
Green card cephesinde bir gelişme varmı arkadaşlar
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
ABD Başkanı Trump'ın talimatıyla, Yeşil Kart çekilişi olarak bilinen Çeşitlilik Vize Programı (DV), DHS tarafından askıya alındı. Sebep: Brown Üniversitesi ve MIT'deki saldırılar; MIT saldırganı 2017'de DV ile girmiş. Süresiz mi yoksa geçici mi net değil, yasal itirazlar bekleniyor. Kongre onayı yok, yürütme kararı. Resmi sitede henüz güncelleme yok.
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@bkio karar geriye dönük işletilemez ama resmi kanal açıklamalarını takipte kalın.
-
Arkadaşlar bu gelişme bizleri derinden etkiledi
lakin işin buraya geleceğini hepimiz tahmin edebiliyorduk, inşallah kısa sürede bu belirsizlik sonuçlanır ve başvuru formlarına güvenlik amaçlı güvenlik soruşturması sabıka kaydı vb eklenerek süreç devam eder, -
Tüm dostlara geçmiş olsun, süresiz kapattılar demek 🫡
-
Ek olarak 5 ülkeye trump yönetimi kısıtlama getirdi arkadaşlar.
-
Bu gold kart olayı inşallah Green cartı etkilemez, bu yönetimden süpriz beklenir.
-
@Witch-Lilith kış
️ kendini hissettirdi.