• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. SEVCAN KARATAŞ
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 61
    • En İyi 25
    • Tartışmalı 22
    • Gruplar 0

SEVCAN KARATAŞ

@SEVCAN KARATAŞ

-29
    İtibar
    760
    Profil Görüntülemeleri
    61
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

SEVCAN KARATAŞ Takip etme Takip Et

SEVCAN KARATAŞ tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@randomlyselected Gelmişsiniz bu forumda Türkiye size ne yaptı diye soruyorsunuz. Madem çok seviyorsunuz buyrun yaşayın bu forumda ne yapıyorsunuz ? Bu ülke size ne yaptı da Amerika hayalleri kuruyorsunuz ? Siz tam olarak bizlerin bu ülkeden gitmek istemesinin sebebi olanlarsınız. Almanya’da ferah içinde yaşayıp Türkiye çoh guzel memleket diye övünen gurbetçileri al vur ötekine.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@excan Merhaba, öncelikle bu forum sürecimde bana çok yardımcı olduğu için; saatlerce her sayfayı okumuşumdur- teşekkür olarak Viyana özelinde birkaç şeyi netleştirmek istiyorum. Uzun uzun mülakat deneyimi yazmak yerine daha faydalı olacağını umuyorum. 1) Viyana, 28 Ağustos öncesi taşıyanlara mülakat verecek. Henüz mülakat vermedi çünkü current olan tüm numaraları Ekim'de bitirdi. Benim konsolosluk görevlileriyle uzun uzun sohbet etme şansım oldu. Orada söylediler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ
      1. Viyana için yeminli tercüme yeterli. Ben lisans ve yüksek lisans diplomalarımı götürdüm (lisans İngilizce Türkçe , yüksek lisans Fransızca Türkçe idi onu tercüme yaptırdım) lise diploması ve transkript vs sormadı. 3) Aşı konusunda @Flight101 in deneyimi sayesinde hiçbir sorun yaşamadım. 1 doz Tetramixim'i Ağustos'ta yaptırmama rağmen tekrar herhangi bir doz aşı uygulaması yapmadılar. 4) Hesap dökümünü almıyorlar ve bakmıyorlar. Sadece bakiye sayfasına bakıyorlar. 5) Babamın vefatından sonra kronik bir hastalığım olmuştu. Onunla ilgili doktorumdan İngilizce bilgi yazısı ve ilaçlarımın yazdığı bir kağıt aldım. Başka bir şey gerekmedi. Ek olarak benim randevum normalde 30 Ekim'di. 22-23 Ekim'de bir konferansa katılacağım için randevumu öne çekebilir miyiz diye sormuştum. Ona da anlayışla yaklaşıp randevumu öne çektiler. Özetle Viyana çok güzel bir şehir ve her şey sorunsuz ilerliyor. Benim 2. gidişimdi yine de tekrar gitmek çok keyifliydi. Burada mülakatı olanlar hiç Ankara ile tekrar uğraşmasın bence. Herkese bol şans dilerim. Sevgiler
      SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@Burak-Kurt-0 Öncelikle 2025 yılı talihlisi olarak bu yaptığınız yorumun ne bir temeli var ne de bir faydası. Ayrıca geçen yıl dosya taşıyan kişiler sayesinde Ankara 8000 lere gelebildi. Biz burayı şu anki kritik güncellemelerden haberdar olmak için okuyoruz. Bir dayanağı olmayan faydasız yorumlarınızı içinizde tutabilirsiniz bence. Ayrıca geçen yıl sizlerin darlamaları yüzünden kaldırdılar belki de. Çünkü DV2026 daha başlamadı. İyi akşamlar.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@HALİT-Ozgur Açıkçası numaranız current olmadığı için -diğer current olmayan arkadaşlar dahil- mail atmanızın hiçbir anlamı yok. Çünkü geçtiğimiz yıl Ocak’a kadar visa bulletin aynı kaldı. Ki bu yıl daha yüksekten açtılar açıkçası ben Eylül bülteninde değişiklik beklemiyorum. Yani sizin mülakat alabileceğiniz ay bile daha belli değil. Bu süreçte en kritik konu current olmak. Current olmadan yaptığınız herhangi bir hamlenin gerçekten bir anlamı yok.

2 hafta sonra bizlerin durumuyla sizin de süreciniz netleşecek. Ki atılan maillerde de mülakat yerim neresi değil; mülakat yerim …. İdi ve bu yeni duyuruya göre oturum iznimin olması gerekecek mi gibi bir şey sormak gerek. O yüzden sadece mülakat yerim neresi diyen current olmamış arkadaşların mail cevaplarının bir şey ifade etmediğini de söylemek isterim. Herkese bu süreçte sabır ve şans dilerim - kendim dahil 🙂 -.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@Yaheli Haklısınız kusura bakmayın. Yürekten isteyen, emek veren herkesin hayallerine kavuşmasını dilerim.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@winter-is-coming Sevgili forum yöneticileri ve sakinleri; bu soru vesilesiyle ben de 2. kez birkaç şey söylemek istiyorum. Mail imzam yok çünkü şimdiye kadar hiç soru sormadım. Açıkçası sormama gerek kalmadı çünkü forumda hemen hemen her sorunun cevabı çok net mevcut. Ben ilk başvurumda kazandım ve o günden beri forumu düzenli okuyorum. Soru sormadan her şeyin cevabına erişebildim bunun için forumun kıymetli yöneticilerine ne kadar teşekkür etsem az. Öte yandan sabırları için ayrıca teşekkür etmek gerek çünkü aynı soruların yüzlerce kez sorulduğunu görüyorum maalesef. Maalesef diyorum çünkü önemli bir şey olur diye sürekli burayı okuyorum ve artık bu kadar basit bir konunun sorulması bile bana çok garip geliyor. Bizlere gönüllü destek olan forum yöneticilerini, konsoloslukları, KCC'yi bıktırmadan biraz da kendimiz araştırıp okusak, sabırla beklesek daha iyi olmaz mı? Herkese iyi akşamlar dilerim.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@johnlennon Ben de randevu aldım Ekim ayına. Güncelleme yapmadım çünkü; forumda aktif değilim. Sadece siz özellikle sorduğunuz için bilgi vermek istedim size. İyi akşamlar dilerim.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@Scythep Dünyanın birçok ülkesi tarafından resmi olarak tanınmayan, Türkiye dışında bir ülkeden uçuşun olmadığı bir yerden bahsediyorsunuz. Orada bunun olma ihtimalini düşünmek fazla iyimser bir beklenti. 🙂

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ
    • RE: YeşilkartForum kurucumuz Ali Cihan bey, Çocukluk Çağı Kemik Kanserine Karşı Geliştirdiği Tedaviyle “OutSmarting Osteosarcoma 2025 Hero Award” Ödülünü Aldı!

Bu güzel forumun yaratıcısını merak ediyordum. Arkasında sizin gibi kıymetli bir bilim insanı olduğu gördüğümde hiç şaşırmadım. Aldığınız ödül aslında bizim için de çok kıymetli. Yurt dışında Türklerin sadece hizmet sektöründe değil; farklı birçok alanda da var olabileceğini gösteriyorsunuz oradaki insanlara. Ne kadar gurur duysak az... İyi ki varsınız.

Gündem içinde yayımlandı
      SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

SEVCAN KARATAŞ tarafından gönderilen son iletiler

@aysegul Çok tebrikler. 🙂 🙂

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@ilkerkaynar90 Dedi, her yıl çekiliş için şiirler methiyeler düzen bir garip kişilik. Psikolog ayrıca. Önce ana dilini konuşmayı yazmayı öğren; sonra tavsiye verirsin.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@Ekto-Oktan Ya siz gerçekten neden okuduğunuzu anlamıyorsunuz bu sizin ana diliniz? Ben o kişiye Amerika’yı çok merak ettiği ve görmek istediği için work and travel gibi alternatifler de var dedim. Oraya WAT la git gece kulübünde biriyle evlen yok kadına para ver bi şekilde kaçak kal vs mı dedim ?

Sizin de Polonya hikayenizi bir sürü farklı yerde gördüm. Ben insanlara emek verin derken siz sürekli evlilik hikayesi anlatıyorsunuz faydasız ve anlamsızca. İlker Bey deseniz her sene gün sayarak şiirler yazıyor çekilişe garip garip. Her mesajında parası olana çıksın yazmış ben emek verin dedim diye bana saldırıyor.

Arkadaşlar siz ikinize hayatınızda başarılar diliyorum; hem de büyük bir içtenlikle. Bu ülke sizin gibi okuduğunu anlamayan insanlar yüzünden bu halde. Benim için bu konu kapanmıştır.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@ilkerkaynar90 Ego mu ? Siz daha 2 yıl önce pasaport çıkarmaya parası olmayan insanlar çekilişi kazanıyor hakkımıza giriyor orada sürünüyorlar diye mesaj yazmışsınız. Mesela bence size bu yüzden çıkmıyor. Bunu düşünecek kadar çirkin olan kalbiniz yüzünden.

Hırsınızdan ne yazdığımı bile anlamadan saldıracak kadar şuursuz olmanız yüzünden. Size şans dilerdim ama bu kötü kalbinizle size otuz yıl geçse yine çıkmaz. Türkiye’de başarılar.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@ilkerkaynar90 Ne diyorsunuz ya siz önce benim ne yazdığımı anlayın. Saçma sapan bi şeyler yazmışsınız gece kulübünde evlenmek bilmem ne diye. Sonra üstten bakıyor olurum siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz gece kulübünde tanışıp evlenmekten bahsediyorsunuz kusura bakmayın da size üstten bakarım. Çünkü beynimiz var kullanılması gereken. Siz benimle muhatap olabilecek biri değilsiniz. İyi akşamlar uzatmayın saçmalayın daha fazla sizin için söylüyorum.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@emreusa Olmaz mülakatta adresi tekrar teyit edecekler. Yeni adresi bir A4 kağıdına yazıp belgelerinizin arasına ekleyin. Mülakatta da belirtirsiniz.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@Yaheli Haklısınız kusura bakmayın. Yürekten isteyen, emek veren herkesin hayallerine kavuşmasını dilerim.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@ucangeyik Evet, okuduğum okulları, neleri başardığımı hiç bilmeden böyle olduğunuza göre; bi de bilseniz ne olurdu ? Hayatım boyunca deli gibi çalıştığım için sizden özür dileyecek değilim. İnsanlara hayalleri için çabalamasını söylemekte de bir sakınca görmüyorum. Kıskançlığınızı kompleksinizi alıp susabilirsiniz uçan geyik hanımefendiydi di mi ?

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@ucangeyik Siz benim hayatımla ilgili hiçbir şey bilmiyorsunuz. Aşağılık kompleksinizi kendinize saklayın.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ

@Ekto-Oktan Mücadeleyi, çabayı evren görür. Ben sadece bunu demek istiyorum ve buna inanıyorum. Benim sürecimi bilseydiniz böyle düşünmemi yadırgamazdınız. Herkesin kendi fikri tabii dediğiniz gibi. İyi akşamlar dilerim.

SEVCAN KARATAŞ
      SEVCAN KARATAŞ