Merhabalar, Ekim visa bulletin FAD e gore benimki de current oldu. Yağiz Arkadaş dedi gibi mulakat tarihi beklecegız. Ben de aynı şey soracaktım. mülakat tarihi belirlenene kadar bekleme sürecinde yapmamı tavsiye ettiğiniz herhangi bir şey var mı? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
EB-2 NIW Category
Priority Date: 30.11.2023
DQ: 11.07.2024
smmu99 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@meke Merhaba,
Öncelikle tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim, her şeyin güzel geçtiğine de sevindim.
Bir sorum olacaktı: Ödemeleri kredi kartı ya da Banka karti ile TL olarak yapmak mümkün mü, yoksa peşin olarak dollar yada TL mı ödemek gerekiyor? -
@meke Teşekkur ederim, bilgilendirdiğniz için.
-
@silamrc Çok Tesekkur ederim, bilgil için. Bir de VFS Global Ankaradan teslim alacagım, bunu için her hangi odeme gerekmiyor. Çünkü VFS Global Ankara Seçtimda Free yaziyordu?
-
@mukavemeth Merhaba arkadaşlar, hayırlı olsun. Bir şey sormak istiyorum: Ben Pick-up olarak Ankara VFS Global’i seçtim, çünkü Ankara’ya gidip almak istiyorum. VFS Global Ankara’dan teslim almak için herhangi bir randevu gerekli mi? Tecrübesi olanlar paylaşırsanız sevinirim. Çünkü hâlâ sitede delivery address değiştirebiliyorum. Eğer Ankara’dan almak kolaysa, gidip almayı düşünüyorum.
EB2
PD:30.11.2023
DQ: 01:08:2024
IL:20.11.2025 -
@pelinoaydin VFS Global Ankara siteyi ziaret ettim bakmak amaç için. Fakat VFS Global e ben sadece VFS tarafında ulkeler(Poland, Netherland, ...........etc.) visa için randevu link var. Sadece US immigrant visa passaport teslim almak için her hangi link bulamadım. Acaba sizin bu konuda bilgi varsa paylaşabilir misiniz, Lütfen.
EB2
@meke Merhaba Hocam, tebrik ederim!
Size bir sorum olacaktı: Interview letter geldikten sonra, https://www.ustraveldocs.com/tr/en/
ve https://www.ustraveldocs.com/tr/en/immigrant-visa
üzerinden profil oluşturuyoruz, değil mi?Ben profili oluşturup Transaction Complete yaptım. Login olduktan sonra beş bölüm görüyorum:
Visa Information
Family Group Members
Document Delivery Information
Appointment Confirmation
Passport Status
Benim sorum Appointment Confirmation ile ilgili: Burada, NVC’den gelen IL interview tarihinin görünmesi gerekiyor deniyor. Peki bu tarih otomatik olarak mı yükleniyor yoksa bizim bir işlem yapmamız mı gerekiyor? Siz Appointment Confirmation kısmını nasıl yaptınız?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@meke Çok Tesekkurederim Hocam, bilgilendirdiginiz icin. Ben anladım.
smmu99 tarafından gönderilen son iletiler
-
@NNDDD Hocam Tekrar Tesekkur ediyorum. Benim zarfi biraz kalindi.
-
@NNDDD Merhaba Hocam, Oncelikle cok tesekkur ederim. Forumdaki butun arkadaslar tesekkur etmek istiyorum. Alhamdulillah bugun passport teslim aldim, yaninda uc tane zarf aldim, uç kişi için. Fakat bir sey soracaktim, EB2 NIW için daha önce buyuk bir zarf veriyordu başvurdugu zaman butun evraklar, buyuk bır zarf içerisinde. Size verdiler mi? yoksa şimdi sistem mi değişti. Acaba şimdi büyük bir zarf vermiyor mu? Bilmek istiyorum.
-
@NNDDD "Tebrikler hocam. VFS’ten randevuyu telefonla mı yoksa e-posta ile mi aldınız? Ben de gidip almak istiyorum. Eşim ve kizim için ‘alabilir’ yazısı örneğiniz varsa paylaşabilir misiniz? VFS Global Ankara sitesinde teslim almak için bir randevu bağlantısı bulamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim."
-
@NNDDD Tebrikler Hocam, Hayili olsun.
-
@meke Çok Tesekkurederim Hocam, bilgilendirdiginiz icin. Ben anladım.
-
@pelinoaydin VFS Global Ankara siteyi ziaret ettim bakmak amaç için. Fakat VFS Global e ben sadece VFS tarafında ulkeler(Poland, Netherland, ...........etc.) visa için randevu link var. Sadece US immigrant visa passaport teslim almak için her hangi link bulamadım. Acaba sizin bu konuda bilgi varsa paylaşabilir misiniz, Lütfen.
EB2
@pelinoaydin Tesekkur ediyorum, Bilginiz için.
-
@mukavemeth Merhaba arkadaşlar, hayırlı olsun. Bir şey sormak istiyorum: Ben Pick-up olarak Ankara VFS Global’i seçtim, çünkü Ankara’ya gidip almak istiyorum. VFS Global Ankara’dan teslim almak için herhangi bir randevu gerekli mi? Tecrübesi olanlar paylaşırsanız sevinirim. Çünkü hâlâ sitede delivery address değiştirebiliyorum. Eğer Ankara’dan almak kolaysa, gidip almayı düşünüyorum.
EB2
IL:20.11.2025