Hic umudum yoktu ama 9. senemde cikmis
Case number 27XXX. Gecen senelere baktigimda case number 30.000 kusurlara gelmis. Almanya'da yasiyorum, mulakatlara muhtemelen buradan katilacagim. Case number bana yuksek geldi ama sizce mulakat tarihi alabilir miyim? Bir de DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta dugunum olacak. Soyadi gibi bilgilerim degisecek. Simdiden DS-260 formunu doldursam sonradan degisiklik yapabiliyor muyum? Yardimci olacak herkese simdiden tesekkurkler.
eternal-damnation
@eternal-damnation
eternal-damnation tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
eternal-damnation tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@eternal-damnation Submit etmediğiniz sürece düzeltme yapılıyor olması lazım. Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz, sakin olun. Formu submit etmeden çıkın. Sayfayı tamamen kapatın, sonra yine açın. Eğer kesinlikle olmuyorsa Viyana'nın bu konuya takılmamasını dilemekten başka yapacak bir şey yok. KCC'ye soracak bir konu değil, Sayın @deebee ye katılıyorum.
Ben de oyle dusunmustum aslinda. En kotu formu submit etmeden once degistiririm demistim ama degistiremiyorum nedense. Disabled gozukuyor o field. KCC cevap vermiyor dediniz, Viyana sorsam peki? Cevap alabilir miyiz sizce? Cok tesekkurler bu arada cevaplariniz icin.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@eternal-damnation peki viyana'dan mülakat alamadiginiz takdirde geri Almanya'ya nasıl alacağınızı da hesaplayıp mi yaptınız bu viyana tercihini?
Formu daha submit etmedim. Submit etmeden once mulakat yerini degistirebilirim diye dusunmustum ama mulakat yerinin nedense degistirilemedigini farkettim. Ya da ben mi yanlis yapiyorum?
-
@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar daha once sormustum ama aldigim cevaplar celiskili oldugu icin tekrar soruyorum. Suan Almanya'da yasiyorum. DS-260 formunu doldururken mulakat yeri olarak Frankfurt secili olarak gelmisti ama burada ben Viyana'yi secmistim. Almanya'da oturum iznim varken Viyana'yi secmem de sorun olur mu? Bir de DS-260 formunu daha submit etmedim ama bu mulakat yerini nedense degistiremiyorum. DS-260 formunda mulakat yerini degistirmek mumkun mu? Simdiden cok tesekkurler.
Ben size yasal oturumunuz neresi ise orayı yazın dedim. Viyana yazarsanız riskli olur diye de belirtmiştim.
Haklisiniz. DS-260 formunda mulakat yerini sectikten sonra, forumda teyit etmek icin sormustum. Nasil olsa formu submit etmeden gelen cevaplara gore degistirebilirim diye. Keske secmeden once sorsaymisim. Simdi degistiremedigimi farkettim. Sizce nasil bi yontem izlemeliyim? Anonim olarak KCC'ye sorun olup olmayacagini sorsam olur mu?
-
Arkadaslar daha once sormustum ama aldigim cevaplar celiskili oldugu icin tekrar soruyorum. Suan Almanya'da yasiyorum. DS-260 formunu doldururken mulakat yeri olarak Frankfurt secili olarak gelmisti ama burada ben Viyana'yi secmistim. Almanya'da oturum iznim varken Viyana'yi secmem de sorun olur mu? Bir de DS-260 formunu daha submit etmedim ama bu mulakat yerini nedense degistiremiyorum. DS-260 formunda mulakat yerini degistirmek mumkun mu? Simdiden cok tesekkurler.
-
Arkadaslar ben Almanya'da yasiyorum ama mulakat icin DS-260 formunda Viyana'yi secmem de herhangi bi sorun olmaz degil mi?
Yasal oturumunuz neresi ise orayı seçmek zorundasınız.
Internette arastirmistim ama bi bilgi bulamamistim. Okuyabilecegim bi kaynak var mi?
-
Arkadaslar ben Almanya'da yasiyorum ama mulakat icin DS-260 formunda Viyana'yi secmem de herhangi bi sorun olmaz degil mi?
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar merhabalar. Case numaram 27XXX. Forumda DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta evleniyorum. Esimin de green card'tan yararlanmasini istiyorum. DS-260 formunu simdi doldursam daha sonra (esim icin) degisiklik yapabiliyor muyum? Ya da simdiden evliymis gibi bilgileri doldursam sorun olur mu? Bir de Almanya'da yasiyorum. Mulakat yeri olarak Frankfurt'u mu secmem daha iyi olur yoksa Viyana'yi mi? Simdiden tesekkurler.
Merhaba. Şimdiden formu doldurun. Evli değilseniz evli gibi dolduramazsınız. Güncel ve doğru bilgilerle doldurun. Evlendikten sonra eşiniz için yeni bir form doldurabilirsiniz, mülakat tarihiniz belli olduktan sonra da kendi formunuzu güncelleyebilirsiniz.
Yaşadığınız yeri mülakat yeri olarak seçebilirsiniz. Orası da yoğun bir konsolosluk ancak sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Simdi formu doldurmaya baslayacagim ama formu submit ettikten sonra tekrar degisiklik yapilamadigini okumustum. Mulakat tarihi belli olduktan sonra nasil guncelleyebilirim?
Bir de esim icin yeni formu nereden doldurabilirim, yine DS-260 formunu doldurdugum siteden mi? Cok tesekkurler simdiden.
-
Arkadaslar merhabalar. Case numaram 27XXX. Forumda DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta evleniyorum. Esimin de green card'tan yararlanmasini istiyorum. DS-260 formunu simdi doldursam daha sonra (esim icin) degisiklik yapabiliyor muyum? Ya da simdiden evliymis gibi bilgileri doldursam sorun olur mu? Bir de Almanya'da yasiyorum. Mulakat yeri olarak Frankfurt'u mu secmem daha iyi olur yoksa Viyana'yi mi? Simdiden tesekkurler.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Hic umudum yoktu ama 9. senemde cikmis
Case number 27XXX. Gecen senelere baktigimda case number 30.000 kusurlara gelmis. Almanya'da yasiyorum, mulakatlara muhtemelen buradan katilacagim. Case number bana yuksek geldi ama sizce mulakat tarihi alabilir miyim? Bir de DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta dugunum olacak. Soyadi gibi bilgilerim degisecek. Simdiden DS-260 formunu doldursam sonradan degisiklik yapabiliyor muyum? Yardimci olacak herkese simdiden tesekkurkler.