Biz nicolson dan sağlık zarfımızı teslim aldık. Mülakat günümüzü bekliyoruz
Buse Demir 0
@Buse Demir 0
Buse Demir 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Mailime mülakat tarihi ile cevap verildi 14 ekim
-
Merhabalar bi süredir foruma girmeye vakit bulamadım biz vizemizi hongkongdan aldık Amerika’ya 26 ekimde giriş yaptık şuan için ev bulmak/ kiralamak dışında her şey kolay oldu bizim için sürecimizi vakit bulduğumuzda yazacağım herkese bol şans diliyorum yeni hayatında
-
Hongkongdan mail geldi
We are writing in connection with your immigrant visa application. Your appointment time has been changed from October 14, 2025 to October 15, 2025 at 8:30.
Please confirm with us your availability by replying to this email. Thank you.
-
@sesicesei hayırlı olsunnn çok sevindim
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@aysegul bizim greencardlar 54 günde geldi

-
Name-Surname :
Case Number :
Date Of Birth :
Mail Address:Dear KCC Officer,
I am a DV2026 selectee. My case number is 2026EU0000xxxx and my interview location is Hong Kong.According to the latest Visa Bulletin, my case number is now current.
Could you please confirm if my DS-260 has been processed and whether my case is ready to be scheduled for an interview?
Thank you very much for your assistance.
Best Regards.
name surnameyolladıgım mail buydu benim kendim olusturmustum dediğiniz mail hakkında bilgim yok
-
@koci gerçekten çok üzüldüm o kadar emek boşa gitmez umarım bu karardan bir an önce dönülebilir
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@dogukan-altn biz de 26 ekimde giriş yaptık ssn hemen geldi ama greencardlarımız bu gün elimize ulaştı. Hükümetin kapalı olması ve resmi tatiller işleri çok yavaşlattığı için öyle oldu merak etmeyin gelir
Buse Demir 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
@Bora-Çiçek alınca tekrar iletişim kurabilir miyiz

-
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
@Bora-Çiçek hangi eyalettesiniz ehliyet süreci nasıl orada ?
-
@aysegul bizim greencardlar 54 günde geldi

-
@FROG-FROG neden ocak bilmiyorum ama riske atmaya değer bi sebeptir umarım hele ki olumsuz şeyleri çokça gordugumuz günlerde
-
@FROG-FROG sürecinizi bilmiyorum ama 800 lu bir case numarası ile bu stresi yasiyor olmaniza uzuldum umarım sorunsuz giriş yapabilirsiniz
-
@koci gerçekten çok üzüldüm o kadar emek boşa gitmez umarım bu karardan bir an önce dönülebilir
-
@mhmtkz hoş geldiniz, geçmiş olsun

-
@melisbasdurmus toparlanmayı bırakın hemen uçak bileti alın bence riske atmayın ne olacağı hiç belli değil daha sonra burada greencardlarınızı aldığınızda döner toparlarsınız ne gerekiyorsa
-
@dogukan-altn biz de 26 ekimde giriş yaptık ssn hemen geldi ama greencardlarımız bu gün elimize ulaştı. Hükümetin kapalı olması ve resmi tatiller işleri çok yavaşlattığı için öyle oldu merak etmeyin gelir
-
Merhabalar bi süredir foruma girmeye vakit bulamadım biz vizemizi hongkongdan aldık Amerika’ya 26 ekimde giriş yaptık şuan için ev bulmak/ kiralamak dışında her şey kolay oldu bizim için sürecimizi vakit bulduğumuzda yazacağım herkese bol şans diliyorum yeni hayatında